Vannak sajnoswZoLee7 írta: Szerintem simán vannak a net sztyeppéken olyanok akik ezt komolyan így is gondolják![]()

HozzászólásSzerző: mexes » 2022. augusztus 19., péntek 11:40
Vannak sajnoswZoLee7 írta: Szerintem simán vannak a net sztyeppéken olyanok akik ezt komolyan így is gondolják![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. augusztus 19., péntek 11:40
Ezt meg kár volna tagadni.wZoLee7 írta: Szerintem simán vannak a net sztyeppéken olyanok akik ezt komolyan így is gondolják![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 19., péntek 11:35
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. augusztus 19., péntek 11:28
Ennél méretesebb szarkazmus pedig kevés van a zinterneten.wZoLee7 írta: ez most wtf? kerestem a szövegben hol lesz a valahonnan másoltam rész, vagy a na jó csak viccelek
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 19., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. augusztus 19., péntek 11:17
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 17., szerda 16:33
works on set pieces
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 17., szerda 14:01
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. augusztus 10., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 9., kedd 19:04
NagyfazonRealista24 írta: Ancelotti: There will be more Frankfurt fans, that's for sure. The good thing is that they will all wear white and it will seem like they are all from Madrid.
Lehet nem imádni a Dont?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 19:01
HozzászólásSzerző: pejtsikb » 2022. augusztus 2., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 26., kedd 20:10
Részben egyetértek de azért azt hittem a hozzáértő szemed Riquelmét és Pastorét is bírjahehetheoriginal írta: 3 argentin van, akit nem hanyok le, solari redondo es diego, a tobbi említés szintjen se köszi köszi![]()
HozzászólásSzerző: Zorro » 2022. július 26., kedd 19:04
És a hányás mennyisége egyenesen vagy fordítottan arányos az argentin testmagasságával?hehetheoriginal írta: 3 argentin van, akit nem hanyok le, solari redondo es diego, a tobbi említés szintjen se köszi köszi![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 26., kedd 15:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 26., kedd 14:53
Majd ha visszavonult ne aggódj, ő is az itt töltött idejére meg a Decimára lesz a legbüszkébb az tuti.sebydani írta: Az öreg Mesut is ha teheti szurkol a csapatnak, bezzeg Di Maria szíve szerint minden riválisunknál megfordulna![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. július 26., kedd 10:49
Tényleg jó ezt olvasni, kösz, hogy bedobtad.Pad'em írta: Solari: “Real Madrid always break through. We have 14 UCL titles and we are always on our way to the next one.”
“Vinicius’ ceiling? That depends on him. He conveys great joy. That self-confidence, desire to win and to go forward are many of the things that Madridisimo is passionate about.”
“Do I still have contacts in Real Madrid? It can’t be any other way, I'm a Real Madrid fan. I’ve had the pride & joy of being a Real Madrid ambassador for 2 years. I’ve been and continue to be a Madridista, I feel like an ambassador wherever I go.”
“Would I like to return to Madrid? I’ve never left Real Madrid, I’m always at Real Madrid.
Nagyon bírom a faszit.
Érdekes, hogy mindig az a narratíva, hogy a klub nem bánik jól a legendáival, aztán a valóság meg az, hogy Raúl telitorkából énekli a himnuszt a BL döntőn, Roberto Carlos és Iker ott vannak a mezfotózáson, Zidane csápol nekünk a nagymeccseken, még Khedirambo is beugrik szurkolni egyetSolarit elküldtük pár hónap bíztató játék után, de Mexicóból is áradozik a csapatról. Jó látni ezt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 26., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 23., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 18., hétfő 13:57
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem