Casemiro

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ha Casemiro távozni szeretne, akkor

A szavazás 2022. szeptember 2., péntek 11:53-kor befejeződött.

elengedném.
74
61%
nem engedném el.
48
39%

Szavazatok száma: 122

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Casemiro - 14

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 19., péntek 10:42

Jim írta:
Anthony írta: Nem tudom mennyi volt Case-nak a fizetése, de az kicsit gáznak hangzik hogy megy Angliába pénzt keresni, mikor Madridban is óriásiak a fizetések.
Angliába jobbak a fizetések :hmmm:

szerintem nem fizetjük túl a játékosokat általában,
csak a koloncokat pl Bale Mariano Hazard :lol:
Elozo szezonbol egy lista a fizetesekrol
1. PSG (£256m)
2. Real Madrid (£242m)
3. Manchester United (£201m)
4. Barcelona (£195m)
5. Juventus (£184m)
6. Bayern Munich (£166m)
7. Chelsea (£163m)
8. Manchester City (£146m)
9. Liverpool (£139m)
10. Tottenham (£137m)

Barmelyik evbol nezzuk meg a toplistat, mindig ott voltunk a top3-ban es valoszinuleg ott is leszunk. Atlagosan jol keres nalunk mindenki, viszont egy csapat sincs a vilagon, ahol az osszes kezdo jatekosnak ugyanannyi a fizetese. Barmikor johet egy MU, Juve vagy Bayern es mondhatja azt a fizetesi lista 8-10. helyezettenek, hogy gyere hozzank es benne leszel a top3-ban. Mint ahogy ezt mi is megtettuk Kroossal, Alabaval meg Rudigerrel.
Ha jol emlekszem, ok vannak Casemiro elott: Hazard, Benzema, Kroos, Modric, Alaba, Vini, Courtois, Rudiger

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 19., péntek 10:39

Buitre írta: Sakkor hogyan és mikor köszön el a szurkolóktól?...
facen. legendaink hatso ajton lepnek nem szoktal hozza? :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 19., péntek 10:33

Sakkor hogyan és mikor köszön el a szurkolóktól?...

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 10:31

ziro4vr írta: Viszont így azért egy sunyipuki igazolás csak elférne, mondjuk egy Nkunku.
Nagyon kíváncsi vagyok hozunk e valakit. Nkunkun kívül igazából még egy jól hangzó nevet se tudnék bemondani. Őt meg szinte kizárt, hogy elereszti a Lipcse aug végén, csak mi vagyunk ilyen szeretetszolgálat :D Ha senkit nem veszünk is megvagyunk végülis, Perez meg lehet januárra tartalékol.

Max azt tudom elképzelni, hogy a jóideje megfigyelt Cherki, Gouiri vonalból elővesz valakit Calafat, és elhozunk ésszerű pénzen egy tehetséget.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 19., péntek 10:19

Szerintem túl a kis csalódottságon inkább meglepett az itt lévők többsége. Augusztus vége van, úgy volt hogy kész a keret, és akkor hirtelen lelép Casemiro a balfasz MU-hoz.

Megnyert már itt mindent, mindig beleadta amit tudott, csak hálásak lehetünk neki, jár a pacsi. Szerintem jókor szállunk ki ebből a macimézből, 70 milla szép pénz érte, az utód meg ott van. A két francia, Valverde, KM, Ceballos, ha kell Alaba, azért ígyis több mint fullos a kp.

Viszont így azért egy sunyipuki igazolás csak elférne, mondjuk egy Nkunku.
Nem illik.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 19., péntek 10:16

Anthony írta: Nem tudom mennyi volt Case-nak a fizetése, de az kicsit gáznak hangzik hogy megy Angliába pénzt keresni, mikor Madridban is óriásiak a fizetések.
Angliába jobbak a fizetések :hmmm:

szerintem nem fizetjük túl a játékosokat általában,
csak a koloncokat pl Bale Mariano Hazard :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 10:15

Azért ez az egész így 2 nap alatt a semmiből sztem a csapattársaknak is derült égből beszarás. De megnézném az utolsó edzést, remélem szivárog majd ki valami. Ahogy jönnek szembe twiterren a Case compilationök, hát bazmeg, nem értem, hogy tud lelépni ilyen hirtelen, nagyon fog hiányozni. :sziv:

Ps.: Casemiro after 90 minutes of playing with McTominay, Fred, De Gea and Maguire: "That can't be football, that's got to be something else"

:lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 10:11

AS szerint tegnap Case vacsorazott vhol bucsuvacsoranak tünt( azt nem irjak kivel) meg Carlo aggodik a kp miatt.

Ez sztem már az asztalon volt 1-2 hete.
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 19., péntek 10:06

Pad'em írta: Update #Casemiro: His move to #MUFC is very close confirmed. He was open to leave, now he will join @ManUtd. Important for Ten Hag. According to Sky UK the transfer fee is £50.7m with £8.5m add-ons. Contract 2026 + 1. @Plettigoal

Másfél órával edzés kezdete előtt érkezett ma Valdebebasba, valszeg búcsú van éppen.
:-( :salute:
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 19., péntek 10:05

Azért jó lett volna legalább egy 80-at legombolni róluk. :(

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 10:00

Update #Casemiro: His move to #MUFC is very close confirmed. He was open to leave, now he will join @ManUtd. Important for Ten Hag. According to Sky UK the transfer fee is £50.7m with £8.5m add-ons. Contract 2026 + 1. @Plettigoal

Másfél órával edzés kezdete előtt érkezett ma Valdebebasba, valszeg búcsú van éppen.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 19., péntek 9:57

Impostor írta:
Bl és Laliga győzelem után vagyunk, ha idén nem leaz címvédés...
…Perez kivagja Ancelottit majusban mint macskat szarni. :lol:

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2022. augusztus 19., péntek 9:46

Csabi írta: persze hogy van elérhető játékos. ha valaki 70 milliót ad egy 30 éves védekező középpályásert akkor tud is venni.

kicsit túl van tolva a bringa itt a fórumon. amennyi savat kapott az ember itt az elmúlt 2-3 évben, most meg ez a nagy gyász. én megértem őt, vannak okai ami miatt váltani akar, de eközben a klubbal nem ciganykodik. a csapatot is megértem hogy ezt az ajanlatot elfogadja.

soha nem savaztam annyit, mint amennyit itt kapott, nagy kedvencem volt és köszönök mindent neki.
+1

Sztem Perez meg Ancelotti is úgy volt vele, hogy ha bejön érte egy jó ajánlat mehet, mert amúgy is a kp-s sorunk telítve van..
Mikor építs be egy fiatal gyerek(eket) ha nem most?
Bl és Laliga győzelem után vagyunk, ha idén nem leaz címvédés... nabumm.. cserébe becsiszolódnak az újak, lehet jövőre tudunk szerezni 1-2 épkézláb támadót
Nekem mondjuk ez a tudatos koncepció/építkezés jobban tetszik, mint az agybafőbe igazoljunk valakit csak hogy villantsunk valamit... Mert ilyen is volt már, meg kb ez megy most a riválisunknál.. Villantunk, hogy nem vagyunk mi ám csórók... :D

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 19., péntek 9:33

Frankie De Jong vagy Casemiro,.mondotta az MU.
Azért oké h kp de 2 teljeseb kúlönböző játékos.
Pánikigazolás, mi meg valamiért lecsaptunk erre a dealre meg Case is..

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. augusztus 19., péntek 9:33

persze hogy van elérhető játékos. ha valaki 70 milliót ad egy 30 éves védekező középpályásert akkor tud is venni.

kicsit túl van tolva a bringa itt a fórumon. amennyi savat kapott az ember itt az elmúlt 2-3 évben, most meg ez a nagy gyász. én megértem őt, vannak okai ami miatt váltani akar, de eközben a klubbal nem ciganykodik. a csapatot is megértem hogy ezt az ajanlatot elfogadja.

soha nem savaztam annyit, mint amennyit itt kapott, nagy kedvencem volt és köszönök mindent neki.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 19., péntek 9:32

tubatibi írta: És ami a legjobb, hogy Asensio és Mariano meg marad, hihetetlen bmeg. :lol:

McCasemiro lenne, angol állampolgársággal és egy Aston Villába lenne akkor kb 100 millió lenne az ára. :lol:
carlos henrique casemiro alias charles henry casemiro :mrgreen:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 19., péntek 9:27

Pad'em írta: Hogy a picsába van az, hogy 1 nap alatt lezavarjuk a tárgyalást? MU első ajánlatát elfogadjuk??? Miafasz, nekünk nem szükséges gyorsan eladni, a Manchesternek rohadtul kell.
És akkor jösztök sokszor, hogy nem lehet igazolni, mert a csapatok nem akarnak eladni,

"NINCS ELÉRHETŐ JÁTÉKOS A PIACON"

ez a kedvencem.

Nincs a faxt :lol:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. augusztus 19., péntek 9:27

És ami a legjobb, hogy Asensio és Mariano meg marad, hihetetlen bmeg. :lol:

McCasemiro lenne, angol állampolgársággal és egy Aston Villába lenne akkor kb 100 millió lenne az ára. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 19., péntek 9:25

Hogy a picsába van az, hogy 1 nap alatt lezavarjuk a tárgyalást? MU első ajánlatát elfogadjuk??? Miafasz, nekünk nem szükséges gyorsan eladni, a Manchesternek rohadtul kell. Hát bazzeg mért megyünk bele ilyen könnyen, itt simán lehetne még milliókkal emelni a vételáron. Nem is deadline day, mehetne a szkander bőven, kifizetnének ezek bármit annyira pánik van ott. Beszarok hogy ennyire úriemberek vagyunk, amikor minden más csapat cigánykodik össze-vissza
ezt nehezmenyezem en is napok ota de csak a dislikeokat ert :mrgreen: :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 19., péntek 9:23

Azon ha túl is lépek, hogy egy alapemberünk a szezon kezdete után kitalálja, hogy elmegy dupla pénzért egy szarhalomba, oké, mert itt van Tchouameni aki így legalább játszik majd sokat, viszont egy valamit nem értek...

Hogy a picsába van az, hogy 1 nap alatt lezavarjuk a tárgyalást? MU első ajánlatát elfogadjuk??? Miafasz, nekünk nem szükséges gyorsan eladni, a Manchesternek rohadtul kell. Hát bazzeg mért megyünk bele ilyen könnyen, itt simán lehetne még milliókkal emelni a vételáron. Nem is deadline day, mehetne a szkander bőven, kifizetnének ezek bármit annyira pánik van ott. Beszarok hogy ennyire úriemberek vagyunk, amikor minden más csapat cigánykodik össze-vissza.

Case-t nem irigylem, egyedül ezen a MU-n semmit nem fog dobni, minimum kéne még oda 4-5 igazolás, Fred és McTomi páros a Kroos és Modric után olyan mintha az Audiból visszaülne egy szekérbe, aminek a lovai sánták. Na mindegy, sok sikert neki, de sztem fél év és bánja majd ezt a kalandot, bár a payslip majd felvidítja.

Vissza: