En is ot hoznam. Ez a vonat mikor erkezik Madridba es melyik vaganyra, mert valtanek ra jegyet?p.csabi1 írta: Ha lép Casemiro akkor minden követ megmozgatnék hogy Nkunkut elhozzam.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. augusztus 18., csütörtök 22:12
En is ot hoznam. Ez a vonat mikor erkezik Madridba es melyik vaganyra, mert valtanek ra jegyet?p.csabi1 írta: Ha lép Casemiro akkor minden követ megmozgatnék hogy Nkunkut elhozzam.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 22:09
Ja jót röhögtem, valaki be is másolta ideRealista24 írta:Pederolt láttad? Megint meg akarta mutatni hogy ő az aszPad'em írta: Neymarról egy kamu hírt leszámítva szó nincs szerencsére.
De nagyon meglepne ha nem mennénk ki a piacra így.![]()
Két órája írta ki, hogy 40 perc múlva történni fog valami![]()
fu de szánalmas az öreg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 18., csütörtök 21:47
Pederolt láttad? Megint meg akarta mutatni hogy ő az aszPad'em írta: Neymarról egy kamu hírt leszámítva szó nincs szerencsére.
De nagyon meglepne ha nem mennénk ki a piacra így.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 18., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. augusztus 18., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 18., csütörtök 21:18
4 jobblábas (bal)szélső...reeed_ati írta: Vini,Hazard,Rodrygo,Neymar, mi a közös bennük?![]()
Nagy ötlet lenne..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 18., csütörtök 21:09
+1p.csabi1 írta: Ha lép Casemiro akkor minden követ megmozgatnék hogy Nkunkut elhozzam.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. augusztus 18., csütörtök 20:47
Ez az érem egyik oldala csak. Szerintem is tulvan már Kázmér a zenitjén de azért vkp pozibna meg szűk elit bőven. Hoztunk egy 80m játékost a nyakára aki EDDIG semmit se tett le jóformán az asztalra. Kérdés hogy elbírjae a fehér mezt egyáltalán vagy olyan bukta lesz mint pl. Hazard (aki szupersztárként jött, topp csapatból). Persze ki lehet váltani Alabával is úgy ahogy, Cama ígéretes de még nagyon forrófejű stb. Mindenki pótolható nyilván csak a kérdés hogy a klubnak ez MOST előny vagy sem? Ha ez az ára hogy jön a jobbszlélre egy top támadó akkor akár jó is lehet. Ha nem jön senki akkor szerintem ez visszalépés ha nem csak a pénzt nézzük.kiserik írta:
Casemiro téma: ha megnézzük a tavalyi év volt az, amikor már nem tudott úgy dominálni a CKM és Casemiro. Ott a BL menetelés. PSG ellen hazain nem játszott, továbbmentünk. Chelsea ellen akkor fordítottunk, amikor más nem volt a pályán Case ill Kroos. City ellen idegenben 4:3-nál nem volt a pályán, otthon akkor fordítottunk, mikor nem volt fennt a CKM-ből senki. Persze emellett meg kell említeni azokat az eredményeket, mikor fent volt a CKM, vagy Casemiro, de már nem voltak annyira dominánsak a csapat eredményessége szempontjából, főleg Case. Erre kap egy 80 milliós helyettest... (és itt most csak teljesítményekről írtam, nem emberi tényezőkről, madridizmusról, érzelmekről).![]()
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. augusztus 18., csütörtök 20:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 18., csütörtök 20:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 18., csütörtök 20:17
Faust írta:Az milyen az az olcso Neymar? Az kene hogy az osszes fiatalunk agyat megmergezze, kell a francnak. Hogy egy klasszikust idezzek, csovesbanat.KAG írta: Egy olcso, rövid szerződéses neymart en bepróbálnék.
Pont ugy, ahogy remy írta lent.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 18., csütörtök 20:11
Az milyen az az olcso Neymar? Az kene hogy az osszes fiatalunk agyat megmergezze, kell a francnak. Hogy egy klasszikust idezzek, csovesbanat.KAG írta: Egy olcso, rövid szerződéses neymart en bepróbálnék.
Pont ugy, ahogy remy írta lent.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. augusztus 18., csütörtök 20:06
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 18., csütörtök 20:05
2 labas,raadasul szerintem motivaltabb lenne,hogy mutassa a fukkot a PSGnek,meg itt nem lehet ugy nyaralgatni.dzsi91 írta: Csak mert ha minden undoromat félreteszem, akkor se tudjuk hova tenni ha jobboldalt nem használható.
Szerintem 1 jó szezon lehetne benne. Biztos jól berághatott bappéra meg a psgre úgyhogy motivált lenne. Kérdés,hogy a trógerségeit félre tudja-e tenni 1 bl győzelem erejéig. 1 jó szezonnál többet nem látok benne.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:56
Igen, Perez kimegy klotyora reccsenteni egyetELSiete írta:In 40 minutes there will be movements at Real Madrid. @jpedrerol
![]()
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:52
Tud az mindent sztem csak védekezni nem tud.dzsi91 írta: Oszt neymar tud jobboldalt játszani?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 18., csütörtök 19:43
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem