Danke schön!csababarca írta:Ha android akkor pl LG L7 II, ha wp akkor Lumia 520.
Újonnan ezek bestbuy telók,szerintem
http://logout.hu/bejegyzes/humarc/okost ... lonle.html

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 21:14
Danke schön!csababarca írta:Ha android akkor pl LG L7 II, ha wp akkor Lumia 520.
Újonnan ezek bestbuy telók,szerintem
http://logout.hu/bejegyzes/humarc/okost ... lonle.html
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. november 8., péntek 21:10
Ha android akkor pl LG L7 II, ha wp akkor Lumia 520.GT37 írta:40-50 körül, drágábbat nem igazán szeretnék, annyit nem ér meg a dolog.csababarca írta:Mennyi a max kereted rá? ezt fontos lenne tudni:)
mobilarena.hu-n nézz szét tesztekben,korrekt,alap oldal.
Elég sokat fórumozok itt,szóval ha írsz egy max árat,tudok segíteni.Köszi előre is, az oldalt meg megnézegetem majd.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 20:48
40-50 körül, drágábbat nem igazán szeretnék, annyit nem ér meg a dolog.csababarca írta:Mennyi a max kereted rá? ezt fontos lenne tudni:)
mobilarena.hu-n nézz szét tesztekben,korrekt,alap oldal.
Elég sokat fórumozok itt,szóval ha írsz egy max árat,tudok segíteni.
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. november 8., péntek 20:21
azért azzal van szívás. de wp8 már vállalható, ez igaz.Géci írta:Lumia 800
ez meg hülyeség.Géci írta:Egyébként sokan mondják, hogy az IPhone4 jobb mint az 5. Tapasztalat felétek?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 8., péntek 20:12
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. november 8., péntek 20:01
root nélkül nem lehet.h3x0r írta:Az utóbbi időben elég sok programot telepítettem telefonra, amik egy része bekapcsolásakor automatikusan elindulnak, ezért az aksit is eléggé fogyasszák. Nem tudnátok ajánlani olyan programot, amivel beállíthatom mi induljon el és mi nem? (Androidra)
500.000<pheco írta:Apple cuccokon mennyi ingyenes játék illetve program érhető elő hackelés nélkül?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. november 8., péntek 19:54
GT37 írta:Meghoztam a döntést, haladok a korral (egyetlen kivétel a Facebook![]()
), és lecserélem a mostani Nokia telómat, amely egyébként nagyon jól funkcionált négy évig, csak most lett vele valami probléma, a szervizes ember meg azt mondta, hogy 20-30-ért csinálják meg, na mondom, akkor inkább veszek egy új telót...
Szóval ajánljatok már pár jó érintőképernyős telefont, az ár nem a legfontosabb, de azért ne 100-120-at kelljen kipengetni érte.Telefonáláson, sms-ezésen, netezésen kívül másra nem igazán használnám.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 8., péntek 19:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 8., péntek 17:52
Úgy néz ki nem sokára lesz iPad-em és nem igazán ismerem az ingyenes elérhető tartalmakat. Mondjuk nem akarom telerakni játékokkal meg appokkal, csak pár alap meg 1-2 extrább cucc. Leginkább sulis cuccokra, netezésre, filmezésre szánom.Realista24 írta:AppStore tele van jobbnál jobb appokkal. Mit szeretnel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 8., péntek 17:06
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 8., péntek 16:51
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 20:51
Oké, mindjárt ránézek, köszi.___Samy___ írta:olcsobbat.hu-n tudod kategorizálni nagyjából a telefonokat, én ott szoktam keresgélni
aztán ha megvan a konkrét, akkor arról könnyebb érdeklődni, meg kutakodni
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 7., csütörtök 20:50
olcsobbat.hu-n tudod kategorizálni nagyjából a telefonokat, én ott szoktam keresgélniGT37 írta:Meghoztam a döntést, haladok a korral (egyetlen kivétel a Facebook![]()
), és lecserélem a mostani Nokia telómat, amely egyébként nagyon jól funkcionált négy évig, csak most lett vele valami probléma, a szervizes ember meg azt mondta, hogy 20-30-ért csinálják meg, na mondom, akkor inkább veszek egy új telót...
Szóval ajánljatok már pár jó érintőképernyős telefont, az ár nem a legfontosabb, de azért ne 100-120-at kelljen kipengetni érte.Telefonáláson, sms-ezésen, netezésen kívül másra nem igazán használnám.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 7., csütörtök 19:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. november 6., szerda 18:19
Második újraindítás segített, meg kiszedtem visszaraktam a kártyát. thxNekem is volt ilyen régen, más telefonnal. Egy párszor újra kellett indítani a telefont, és utána működött.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 6., szerda 18:10
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. november 6., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 20:08
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 15:48
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem