Ohh, francba!Realista24 írta: Azt írják, Silva már nem eladó. Barca elkésett.
A héten akkor nem igazolnak senkit?
Xavi tiszta ideg lehet, megmondta hogy kellenek még erősítések.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 17., szerda 22:14
Ohh, francba!Realista24 írta: Azt írják, Silva már nem eladó. Barca elkésett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 17., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 17., szerda 15:03
Én nem de extrém eset vagyok.Dupla D írta: Lehetne egy kérdés, hogy 32 évesen, ha megkeresne a Barca, de semmi esélyed nem lenne a Realba kerülni, akkor Real drukkerként a Barcába igazolnál-e.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 17., szerda 14:41
Lefordultam a szekrolMester77 írta: SHAKIRA FINALLY SPOKE
“It's true, he cheated on me. But that's not a reason to feel ashamed. Shame is believing that Pedri is better than Camavinga "
-Shakira
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. augusztus 17., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 17., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 17., szerda 14:06
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 17., szerda 13:52
Dehogynem tudnal. Jonne az ujpest, hogy tessek, itt egy projekt (ahol jo esellyel legalabb 1-2 kupat nyerhetnel is), te vagy a kezdocsatar, evi 10 millio euro, mikozben te mezokovesden jatszottal es a fradi sosem keresett meg es nem is fog.ANDS írta:Fradi drukkerként én nem tudnék Újpest mezben bármit is csinálni.zsuninnyo írta: Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
Ti is igy dontenetek, ez 100%.
De különbözőek vagyunk.
Amúgy aki nem akar a Realban játszani, annak az a legfőbb ismertetőjele, hogy más csapatban játszik, mint pl. Mbappe. Mondhat, nyilatkozhat ő bármit, de a PSG játékosa maradt, és ezek a tények.
A lelkes Madridistákat kellene megbecsülni, ha Asensio, Mariano, Lv, akkor is.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 17., szerda 12:59
Én 34, mindjárt 35 leszek, de nem.. SoseDupla D írta: Lehetne egy kérdés, hogy 32 évesen, ha megkeresne a Barca, de semmi esélyed nem lenne a Realba kerülni, akkor Real drukkerként a Barcába igazolnál-e.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 17., szerda 12:57
Előre akart lépni, mi nem hívtuk, több esélye nem lett volna, a Barcara sem.___Samy___ írta: En csak azt mondtam, hogy ha annyira kedvenc a Real meg annyira itt akart egesz eleteben focizni, akkor most ezt hogy tudja megtenni a kozvetlen rivalisnal.
De mondom, lehet en vagyok forditva osszerakva. Ez nekem nem menne a helyeben, az fix.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. augusztus 17., szerda 12:33
Nyilvánvalóan az idézett 8 évvel ezelőtti nyilatkozata eléggé árnyalja a dolgot, mivel azóta lehet megutált minket. Én csak annyit mondok, ha ez a csapat valakinek az álma, az nem megy el a legnagyobb riválishoz. Nem hiszem, hogy máshol nem találta volna meg a helyét, mert elég jó játékos ahhoz, hogy top csapathoz kerüljön. Ő a barcát választotta, nincs ezzel baj. De a mai világban azon se kell meglepődni, hogy valakinek a karrier meg a pénz többet ér holmi ígéreteknél és álmoknál.zsuninnyo írta: Ezek elegge alszent gondolatok. Jott a Barcelona lehetoseg, az hulye, aki nem elt volna vele a helyeben, es kesz. Egy jatekostol azt elvarni, hogy na majd ha a Real megkeres, de addig amugy szopatom magam, nem megyek el mashova, mert hatha jon a Real. Ha meg nem fog, akkor nem baj, jol elbasztam a karrierem.
Ti is igy dontenetek, ez 100%.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. augusztus 17., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 17., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. augusztus 17., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 17., szerda 12:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 17., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 17., szerda 11:27
Hát a másik opció úgy tűnt,hogy a "megrohad az Arsenalban" leszk!ll3rcsöcs írta: Az egész ott megbukik, hogy ha lenyilatkozta évekkel ezelőtt, hogy gyerekkori álma a Real Madridban játszani, akkor az hogy tud elmenni Barcelonába? Ezek szerint nem igazi madridista. Szép dolog, hogy a papának megígérte, de jobb is, hogy nem várt ránk.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. augusztus 17., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 17., szerda 9:59
Szuper,és ő ezt honnan tudta volna. Ne már. Arsenalban ennyi volt neki eleve,milyen hülye gondolkodás,hogy vár,HÁTHA elhozza a Real nyáron...cserének. Főleg,hogy akkor még tök egyértelműnek tűnt Mbappé,akkor meg főleg nem lett volna helye. Volt kis túlzással 10 év megvenni,32 évesen nehogy már ez a döntés legyen gond.___Samy___ írta: Lehet iden megvettuk volna, nem tudni. Sosem lehet tudni mikor alakulnak ugy a dolgok, hogy itt kosson ki. Igy viszont mar biztosan nem fog itt jatszani, ha marad a seggen, akkor meg lett volna eselye.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. augusztus 17., szerda 7:48
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem