Jim írta:komolyan kérdeztem hol van Valverde helye, de nem azért mert "gyenge"raul 4 ever írta: Nagyon máshogy látjuk a világot. Azért ki ne találjuk, hogy Fede "alamizsnából" jsz, mert Carlo egyszer a fejét vakarva állt Peti mágnestáblája előtt, hogy Jajj, mit csináljak most magával Valverde Úr?!![]()
hanem kinek a helyén kellene játszania?
szerintem azért "is" jobbszélső, mert azon a poszton lehet a legkönnyebben betenni a kezdőbe![]()
ez meg azért nem igaz, mert a 7 középpályásunk nem jó minden posztra,raul 4 ever írta: Ceba is csak egy aranyos háttérember, nem említhető a kezdőkkel egy szinten. Ha Fede kkp, akkor ő a 7. opció, ha Fede jsz, akkor a 6. a sorban..
ez egyértelmű
lehet Ceba a leggyengébb, de előre játékban őt lehet betenni Modric helyett
a többieket határeset
amúgy -bár sok lehet bennük - de jelenleg Cama és Tücsi sem említhető a kezdőkkel egy szinten...
Én már bőven bontanám fel a CMK-t, 2-3 éve is ment a decemberre csapágyasra vannak járatva érzés, ahogy idősödnek, ez nyilván hamarabb megtörténne. Ha lenne normális jobbszélső, akkor az a sor nálam:
Case
Fede-Kroos, a másik a meg:
Tchouaméni
Cama-Modric.
Egy aki megszerzi a labdát, egy aki nyargal fel-alá, meg egy zseni melléjük. Az játszik aki jobb formában/erőnlétben van, zéró csapágyasra hajtás, zéró 20 meccs egyhuzamban..
De mivel csak 5 jó+Ceba van, így A és másik A sor nincs, de mindegy is, mert ez nem hoki, ez foci.
Ez a középpálya így (Fede nélkül) is brutál erős, Ceba is játszogathat majd, mert akinek ilyen a hozzáállása, meg is érdemli.
Ha ebből most kikerülne Case, többet vesztenénk, mint amit a pénz érne, ami érte jön.. 50m