A legfájóbb kimaradt a listából...Morientes... öcsém az mit műveltSierra írta: Azért a Joselu 8/6 se gyenge.![]()

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. augusztus 18., csütörtök 13:26
A legfájóbb kimaradt a listából...Morientes... öcsém az mit műveltSierra írta: Azért a Joselu 8/6 se gyenge.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 18., csütörtök 11:48
Ja pont azt néztem, hogy most igazolt az Espanyolhoz. Másodhegedűsnek teljesen jó lett volna, kérdés, hogy elvállalta volna-e ezt a szerepkört. Mondjuk 32 évesen a Real hívószavára ki mondana nemet?Jim írta: nyáron szabadon igazolható volt
simán leigazolhattuk volna…
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 18., csütörtök 11:32
Uhh alig várom. Várom mekkora gecinek lesz Pérez beállítva?gutihaz14 írta: [Netflix] has made a documentary about the signing of Figo with Real Madrid, premiering August 25th.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 18., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. augusztus 18., csütörtök 10:59
nyáron szabadon igazolható voltSierra írta: Azért a Joselu 8/6 se gyenge.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 18., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 18., csütörtök 8:44
Komoly, hogy ezt így összehoztad a tézised igazolására, biztos nem 5 perces meló voltArjenMagicRobben írta:Megpróbáltam ennek utánajárni, hogy objektíven nézve, hogyan teljesítenek a volt játékosaink. Transfermarkt alapján összegyűjtöttem, hogy az elmúlt 10-15 év távozó támadó jellegű játékosai (Castillasokat is számolva) közül ki hány gólt lőtt ellenünk, hány percet játszott, a karrierje során átlagosan hány percenként lő gólt és ellenünk hány percenként. Itt egy kép a táblázatról:Berti írta: Uncsi már, hogy ezt minden volt játékosunknál bedobja valaki, mintha nem tudom mekkora újszerű poén lenne. Aztán szökőévente egyszer be is jön.![]()
Kép
Az utolsó oszlop igazából a perc/gól aránya a karrierre levetítve és elosztva csak a Real ellenivel, ha 1-nél nagyobb akkor azt jelenti ellenünk jobban teljesít, mint átlagosan. Valószínűleg nem ez a legjobb mérőszám ennek a megítélésére, de így hirtelen jobbat nem tudtam összehozni.
Nyilván van elég sok játékos ahol az ellenünk lejátszott meccsek száma nem elég nagy ahhoz, hogy reprezentatív minta legyen. Plusz vannak játékosok akik a másodosztályban is játszottak bőven, nekik így a karrieres perc/gól mutatójuk kissé el van torzítva fölfele.
Összben a legtöbb játékos átlagosan vagy az alatt teljesít ellenünk, ami nem meglepő hiszen a Realból csak gyengébb csapatba lehet igazolniViszont van pár kivétel, az élen Parejo-val, akinek 27 meccsen 6 gól, 7 gólpassz a mérlege a Real ellen, bőven a saját karrier átlaga fölött. Rajta kívűl a többi átlagon felül teljesítő mind kevesebb, mint 10 meccsel rendelkezik a Real ellen, így nehéz következtetést levonni azokból. Amikor elkezdtem ezeket összedobni, nekem alapból Parejo meg Soldado ugrott be elsőként, de az adatok szerint Soldado kb. átlagosan teljesít ellenünk.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. augusztus 18., csütörtök 7:22
Megpróbáltam ennek utánajárni, hogy objektíven nézve, hogyan teljesítenek a volt játékosaink. Transfermarkt alapján összegyűjtöttem, hogy az elmúlt 10-15 év távozó támadó jellegű játékosai (Castillasokat is számolva) közül ki hány gólt lőtt ellenünk, hány percet játszott, a karrierje során átlagosan hány percenként lő gólt és ellenünk hány percenként. Itt egy kép a táblázatról:Berti írta: Uncsi már, hogy ezt minden volt játékosunknál bedobja valaki, mintha nem tudom mekkora újszerű poén lenne. Aztán szökőévente egyszer be is jön.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 16., kedd 9:59
Uncsi már, hogy ezt minden volt játékosunknál bedobja valaki, mintha nem tudom mekkora újszerű poén lenne. Aztán szökőévente egyszer be is jön.ArjenMagicRobben írta:Ellenünk majd tuti elrak egy gólt, aztán lehet az lesz az egyetlen neki a szezonbanraul 4 ever írta: Ne legyetek g**ik Mr Olimpiával, 1 hete sincs a sevillánál.. JÓ?
![]()
Am. kíváncsi leszek rá, összeszedte-e magát, ha majd keretbe lesz, nézek én is 1-2 sevilla meccset.![]()
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2022. augusztus 16., kedd 8:21
Ellenünk majd tuti elrak egy gólt, aztán lehet az lesz az egyetlen neki a szezonbanraul 4 ever írta: Ne legyetek g**ik Mr Olimpiával, 1 hete sincs a sevillánál.. JÓ?
![]()
Am. kíváncsi leszek rá, összeszedte-e magát, ha majd keretbe lesz, nézek én is 1-2 sevilla meccset.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 12., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 12., péntek 16:09
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2022. augusztus 12., péntek 16:08
Keretben sincsgutihaz14 írta: ma játszani fog?
haljak meg realon kívül egy laliga meccset sem nézek mert marha színvonaltalan de ha ma kezdő lesz akkor ez még belefér
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 12., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 12., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 12., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. augusztus 1., hétfő 21:19
Ez tuti kamu, ilyen nincs.....Realista24 írta: Ilie Sánchez, Gareth Bale's teammate at LA FC:
“Gareth speaks to me only in Spanish. He just wants to talk to us (the Spanish speakers) in Spanish. In fact, sometimes we talk to him in English and he answers us in Spanish."
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 20:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 1., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. augusztus 1., hétfő 18:44
És Marci hova tart?Realista24 írta:Nincs. Talán majd Sevilla.ikelemen5 írta: Isconak továbbra sincs klubja ?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem