így is írhattam volna...nem tom minek írtam annyi sortMike írta:ez a Neymar szitu semm extra.
Hány és hány ilyet látni, amiért senki sem szól egy rossz szót se.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 7., csütörtök 20:16
így is írhattam volna...nem tom minek írtam annyi sortMike írta:ez a Neymar szitu semm extra.
Hány és hány ilyet látni, amiért senki sem szól egy rossz szót se.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 7., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 7., csütörtök 20:02
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 16:43
Be is jelentették, hogy hosszabbított 2016-igmorientes írta:A "nagy" Zubizarreta....Aki annyit lepkézett a spanyolválogatottban,az inkább maradjon csendben...persze erre ki emlékszik már,rég volt,tán igaz se volt...szerencsétlen h
e....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 14:18
Az a baj hogy hogy gyerekkortól nevelik bele ezt a játékosokba...ha elszalad melletted valaki a 16-on belül,ess el...ez van kis tulzással.Ugyan úgy földhözveri magát Ronaldo,Messi,Zlatan vagy akár Bale is ilyen szituációban...ez van.Az már más dolog hogy valakinek nem tetszenek a duplaszaltói, reméljük egyszer majd kinövi.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 7., csütörtök 13:16
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 7., csütörtök 13:15
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2013. november 7., csütörtök 13:05
És? Most a 11es jogosságát vitattuk, nem azt, hogy el kellett-e volna esnie ennyitől. Rájátszott, ez tény. De attól még szabálytalan volt a visszahúzás. Tehát egyértelmű 11es.ferni írta: már megbocsáss, de egy ilyentől, akkor se kéne piruettezni, meg elrepülni 2 métert.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 13:03
Mint ilyen helyzetben bárki más....nem értem mi annyira furcsa ebben...Ahogy érnek hozzá már repül is, ezt csinálja a legtöbbször.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 7., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 7., csütörtök 12:48
már megbocsáss, de egy ilyentől, akkor se kéne piruettezni, meg elrepülni 2 métert.mindorokke_barca írta:Azon a videón semmi nem látszik rendesen.
http://www.youtube.com/watch?v=enPrzAyN_qI
Itt viszont igen. Kéz a vállon és húzza vissza. Egyértemű büntető.
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2013. november 7., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 7., csütörtök 10:59
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 7., csütörtök 10:07
morientes írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 10:00
A "nagy" Zubizarreta....Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 7., csütörtök 9:32
több, mint egy klub.Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 6., szerda 19:38
Oké, részemről téma lezárva.'shutterisland írta:..-
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. november 6., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 6., szerda 17:41
Na menjenek melegebb éghajlatra ezek isrealistahuni írta:Borzasztóan sajnáljuk szegény Neymart, és ezek után már csak azt tudjuk remélni, hogy a technika fejlődésével egyszer eljön az az időszak is, amikor a mobiltelefonokat valamilyen mágikus módon az éjszakára el lehet hallgattatni.
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem