Championship bajnoki cím jöhet.Realista24 írta: Erik ten Hag: Ha négy év múlva is én leszek az MU menedzsere, biztos vagyok benne, lesz legalább egy trófeánk.
Milyen romantikus gondolkodású ez az Erik. 4 év...![]()

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 15., hétfő 12:02
Championship bajnoki cím jöhet.Realista24 írta: Erik ten Hag: Ha négy év múlva is én leszek az MU menedzsere, biztos vagyok benne, lesz legalább egy trófeánk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 15., hétfő 11:41
Oszt mibű?cart írta: A Nottingham Forest már 100+ millió fontot költött átigazolásokra idén![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2022. augusztus 15., hétfő 11:00
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. augusztus 15., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 15., hétfő 7:54
Ha igy folytatja, szezon vegere mar Pochettino lesz az edzo.Realista24 írta: Erik ten Hag: Ha négy év múlva is én leszek az MU menedzsere, biztos vagyok benne, lesz legalább egy trófeánk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 15., hétfő 7:07
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 14., vasárnap 23:57
A labdát picit megpöcköli, Havertzet meg felrúgja. Aki amúgy simán tudna a labdával továbbmenni, ez szerintem simán szabálytalan, a labda és a baba esete.gutihaz14 írta: https://www.reddit.com/r/coys/comments/ ... n_havertz/
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 14., vasárnap 21:57
Világbajnok szög.gutihaz14 írta: https://www.reddit.com/r/coys/comments/ ... n_havertz/
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 14., vasárnap 21:12
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 14., vasárnap 20:09
En ugy tudom hogy ha a tamadas soran barmi szabalytalan tortenik azt nezik. Itt viszont jorginho labdaeladasan indult a golt megelozo tamadas.alexoxladjackoxi írta:Mivel nem történt játékmegszakítás, gondolom varozni kellett volna. Vagy van erre egy szabály, hogy x másodperc ha eltelik, akkor már nem nézik vissza? Nem tudok róla. A Chelsea győzelmet érdemelt volna, nagyon pechesek voltak.Galacticos írta:
Az elso gol miert volt szabalytalan? Mert elotte percekkel onnan 80meterre mezonybe volt egy falt amit nem fujtak be? Utana chelsea mar birtokolta a labdat, csak megint elvesztettek.
Nem volt az szabalytalan gol, ha meg igen, akkor mostantol mezonybe is nezzenek vissza mindent azt is ami fel oraval elotte tortent?!
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:50
Mivel nem történt játékmegszakítás, gondolom varozni kellett volna. Vagy van erre egy szabály, hogy x másodperc ha eltelik, akkor már nem nézik vissza? Nem tudok róla. A Chelsea győzelmet érdemelt volna, nagyon pechesek voltak.Galacticos írta:Az elso gol miert volt szabalytalan? Mert elotte percekkel onnan 80meterre mezonybe volt egy falt amit nem fujtak be? Utana chelsea mar birtokolta a labdat, csak megint elvesztettek.alexoxladjackoxi írta: Azért kemény, hogy egyik Spurs gól sem volt szabályos, és mindkettőt megadták. Tuchel pedig szépen befűzte az oktatófilmet, kis túlzással agyonnyert meccs volt a Chelseanek. Szokásos Spurs-makkolás.
Nem volt az szabalytalan gol, ha meg igen, akkor mostantol mezonybe is nezzenek vissza mindent azt is ami fel oraval elotte tortent?!
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:42
Ráadásul nem is volt falt, labdát érte először a védő. Ez a Havertz is ritka idegesítő egy gyerek lett, poszt nélkül semmire nem jó, de az arca akkora mint 4 másiknak.Galacticos írta:Az elso gol miert volt szabalytalan? Mert elotte percekkel onnan 80meterre mezonybe volt egy falt amit nem fujtak be? Utana chelsea mar birtokolta a labdat, csak megint elvesztettek.alexoxladjackoxi írta: Azért kemény, hogy egyik Spurs gól sem volt szabályos, és mindkettőt megadták. Tuchel pedig szépen befűzte az oktatófilmet, kis túlzással agyonnyert meccs volt a Chelseanek. Szokásos Spurs-makkolás.
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:37
Az elso gol miert volt szabalytalan? Mert elotte percekkel onnan 80meterre mezonybe volt egy falt amit nem fujtak be? Utana chelsea mar birtokolta a labdat, csak megint elvesztettek.alexoxladjackoxi írta: Azért kemény, hogy egyik Spurs gól sem volt szabályos, és mindkettőt megadták. Tuchel pedig szépen befűzte az oktatófilmet, kis túlzással agyonnyert meccs volt a Chelseanek. Szokásos Spurs-makkolás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:34
Realista24 írta:https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 0ZR6iFys3QPad'em írta: Conte v Tuchela talján pitbullra fogadnék egy 3 menetesben, bár Thomas is veszélyes lehet azzal a botsáska harcmodorral meg a pszichopata fejével
Linket meg majd én keresek![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:31
https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... 0ZR6iFys3QPad'em írta: Conte v Tuchela talján pitbullra fogadnék egy 3 menetesben, bár Thomas is veszélyes lehet azzal a botsáska harcmodorral meg a pszichopata fejével
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:30
Ceronaldo van most kritizalva, a testbeszed miatt, meg hogy nem ment oda a szurkolókhoz, akik elutaztak idegenbe, meg edzobaval se pacsizott leKerlon írta:Szar a keret+Ten Haag sem latja be, hogy ezzel az allomannyal azt a focit, amit o akar nem lehet.p.csabi1 írta: Hát gyerekek ez az MU tényleg nagyon lent van.
Katasztrófa ahogy most kinéznek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 14., vasárnap 19:29
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem