igen, ezek vagyunk miHátradőlve, kényelmesen lehet nézni,

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 13., szombat 11:00
igen, ezek vagyunk miHátradőlve, kényelmesen lehet nézni,
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 13., szombat 9:49
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 13., szombat 9:41
Hát az igaz, de akkor kit hoznátok? Cavani offos már, Icardi se jó. Rendben, hogy Benzema hozza a szintet idén is, meg Vinitől is várható pár gól, de kellene még pár góllövő. Asensio lehet tud egy hasonló szezont produkálni mint tavaly, és Rodrygo is elkaphatja a fonalat. De ki által tud majd pihenni Karim? Nem hiszem, hogy Hazard és Mariano nagyon jó megoldások lennének és Rodrygo centerbe helyezése sem egy nagy ötlet.nzooli93 írta: Nem hinném. Mar nagyon fiatalon az Internel is csak a baj volt vele. Bomlaszto egy egyéniség
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. augusztus 13., szombat 7:42
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 13., szombat 7:31
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 12., péntek 14:25
Meglepöen korrekt névsor. Gondolom Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Messihalamadrid írta: Benzema, Kevin de Bruyne & Courtois are the UEFA Men’s POTY nominees.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 12., péntek 14:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 12., péntek 13:11
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 12., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 12., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 11., csütörtök 14:23
halamadrid írta:Komoly a tag. Championshipben rendszeresen 30 körüli/feletti szezonokat hoz (múlt éven 42!) és a PL-ben is 10 körül termel. Szerintem nem lenne sokkal jobb, mint Mariano, de amúgy is mozdíthatatlan.KAG írta: Lehet meg leszek kovezve, de ezt a Mitrovic gyereket én bepróbálnám Karim mögé.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 11., csütörtök 14:20
Komoly a tag. Championshipben rendszeresen 30 körüli/feletti szezonokat hoz (múlt éven 42!) és a PL-ben is 10 körül termel. Szerintem nem lenne sokkal jobb, mint Mariano, de amúgy is mozdíthatatlan.KAG írta: Lehet meg leszek kovezve, de ezt a Mitrovic gyereket én bepróbálnám Karim mögé.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 11., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 11., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 11., csütörtök 13:22
Asensiónál érzek némi esélyt, hogy ha augusztusban 0 percet kap kb, akkor befosik és megveri a kolompot, hogy lépne, mert lemarad a vb-ről. De ha el is adjuk augusztus végén szerintem már akkor se hoznánk senkit, lévén ki a francot akasztassz le akkor? Meg látszik, hogy a terv oda Fede és Rodrygo. Vagy akár 5 védő és Carvajal hozza a jobboldalt.Realista24 írta:Elolvasva még pár gondolatot tőle, a lényeg ott van a részletekben. Ha mindenki marad, nem lesz igazolás, ha elmenne Ase/Mariano, akkor lesz.Anthony írta:
Ez elég szomorú, nehogy aztán visszaüssön és történelmi hobáról kelljen beszéljünk.
Pénz van, jelöltek lettek volna(?), hát hozzon már egy támadót..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 12:56
Elolvasva még pár gondolatot tőle, a lényeg ott van a részletekben. Ha mindenki marad, nem lesz igazolás, ha elmenne Ase/Mariano, akkor lesz.Anthony írta:Ez elég szomorú, nehogy aztán visszaüssön és történelmi hobáról kelljen beszéljünk.Pad'em írta: Florentino Pérez: “With the squad we have, we do not contemplate any more signings for Real Madrid team this summer”, he told Cope.![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. augusztus 11., csütörtök 10:33
Én veterán fazonra mentem volna rá de tessék: Cavani, Dzseko, Aspas, akár Suarez, Imobile. Nem Bappe pótlás kellene most... Olyan fazon aki ha labdát kap a 16 körül akkor bevágja, szerencsés esetben csak pár meccsen lenne kezdő. Brutál a kp így labdák lesznek. Majd nézzük Hazit aki a saját posztján is virsli hogy 9-ben majd hasít. Felesleges kockaztatas ez amit tol a klubb szerintem.wZoLee7 írta:Ird a neveket, de ne olyanokat akik fifa rating alapjan jok lehetnek, hanem tenyleg megerni a tobb millios befektetest es nem a kovetkezo feleslegesen padon ulo jatekosunk lenne. Egy dolog csere csatart igazolni aki jatszik, meg masik arra az esetre itt tartani valakit, ha Benzema leserul. Nekunk a legtobb igazolas 30 milla felett kezdodik, ha nem meg magasabban. A jeloltek nagy resze tobbet erdemel az evi 5 meccsnel, a masik fele meg a felet sem eri az aranakProfessore írta: Hazi ide Rodry oda de azért egy vérbeli csatárt illett volna hozni Benz mögé mert Mariano egy vicc... Ha beüt a menykő és Benz kiesik akkor nagy szarban leszünk. Az hogy nem volt kit hozni szerintem nagyon gyenge érv. Nem lehetetlen hozni valakit aki Marianonal szintekkel jobb és türné a padot is, de rutinja is van. Kicsit orosz rulett feeling a támadó részleg nálam.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 11., csütörtök 10:27
A fiorentinában van egy szerb gyerekwZoLee7 írta:Ird a neveket, de ne olyanokat akik fifa rating alapjan jok lehetnek, hanem tenyleg megerni a tobb millios befektetest es nem a kovetkezo feleslegesen padon ulo jatekosunk lenne. Egy dolog csere csatart igazolni aki jatszik, meg masik arra az esetre itt tartani valakit, ha Benzema leserul. Nekunk a legtobb igazolas 30 milla felett kezdodik, ha nem meg magasabban. A jeloltek nagy resze tobbet erdemel az evi 5 meccsnel, a masik fele meg a felet sem eri az aranakProfessore írta: Hazi ide Rodry oda de azért egy vérbeli csatárt illett volna hozni Benz mögé mert Mariano egy vicc... Ha beüt a menykő és Benz kiesik akkor nagy szarban leszünk. Az hogy nem volt kit hozni szerintem nagyon gyenge érv. Nem lehetetlen hozni valakit aki Marianonal szintekkel jobb és türné a padot is, de rutinja is van. Kicsit orosz rulett feeling a támadó részleg nálam.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 11., csütörtök 10:09
Ird a neveket, de ne olyanokat akik fifa rating alapjan jok lehetnek, hanem tenyleg megerni a tobb millios befektetest es nem a kovetkezo feleslegesen padon ulo jatekosunk lenne. Egy dolog csere csatart igazolni aki jatszik, meg masik arra az esetre itt tartani valakit, ha Benzema leserul. Nekunk a legtobb igazolas 30 milla felett kezdodik, ha nem meg magasabban. A jeloltek nagy resze tobbet erdemel az evi 5 meccsnel, a masik fele meg a felet sem eri az aranakProfessore írta: Hazi ide Rodry oda de azért egy vérbeli csatárt illett volna hozni Benz mögé mert Mariano egy vicc... Ha beüt a menykő és Benz kiesik akkor nagy szarban leszünk. Az hogy nem volt kit hozni szerintem nagyon gyenge érv. Nem lehetetlen hozni valakit aki Marianonal szintekkel jobb és türné a padot is, de rutinja is van. Kicsit orosz rulett feeling a támadó részleg nálam.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 11., csütörtök 10:08
Tavaly is ez volt aztán utolsó nap Mbappe helyett jött Camavinga. Majd megnyertük a bajnokságot, a BL-t, a spanyol szuperkupát és most az európai szuperkupátAnthony írta:Ez elég szomorú, nehogy aztán visszaüssön és történelmi hobáról kelljen beszéljünk.Pad'em írta: Florentino Pérez: “With the squad we have, we do not contemplate any more signings for Real Madrid team this summer”, he told Cope.![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem