Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Ha jól értem, tavaly Messi megkapta a bogyót. Lewanak dobtak egy csontot, egy új díjat.
Na, elvileg ezt a díjat idén már nem adják át.
Na, elvileg ezt a díjat idén már nem adják át.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kylian Mbappé: "Benzema favourite for the Ballon d'Or? Of course. He's just had the season of his life. In place of Karim, If I didn't win, I'd stop thinking about this award forever (laughs)." @francefootballhehetheoriginal írta: Mi faszrol beszel ez a kis buzi, minden erdemi cimet, kupat behuztunk tavaly, benzema meg az osszes kozul a legkiemelkedőbb jatekos volt, hova kene lobbizni bazmeg, amikor a szimpla tenyek mutatjak, hogy kie az aranylabda?
Idiota balfasz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mi faszrol beszel ez a kis buzi, minden erdemi cimet, kupat behuztunk tavaly, benzema meg az osszes kozul a legkiemelkedőbb jatekos volt, hova kene lobbizni bazmeg, amikor a szimpla tenyek mutatjak, hogy kie az aranylabda?
Idiota balfasz
Idiota balfasz
thereisonly1ronaldo
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csíp a pisi a kis bevándorló sportigazgatónak? Szegényem. A Real nélküle is, őt legyőzve nyert BLt. Maradjon csak ott, ahol van és komolytalankodjon a francia mezei csapatok ellen.kodo írta: Kylian Mbappe: “If lobbying for the Ballon d’Or matters? Yes of course, Real Madrid know how to do that very well. They manage to convince you almost every year that their player is the number one candidate.”
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Talán jobb is, hogy a kis instagramhuszár maradt ott, ahol volt.kodo írta: Kylian Mbappe: “If lobbying for the Ballon d’Or matters? Yes of course, Real Madrid know how to do that very well. They manage to convince you almost every year that their player is the number one candidate.”
Kylian Mbappe: “If lobbying for the Ballon d’Or matters? Yes of course, Real Madrid know how to do that very well. They manage to convince you almost every year that their player is the number one candidate.”
Én Manét se értem igazából.Realista24 írta:Lehet megigerte neki a sejk, hogyha marad, megkapja.tomi_b írta:
Én értem, hogy egészséges önbizalom meg minden.. de mire fel kéne TOP3-ban lennie?
El van tévedve a projektvezető úr.![]()
Karim, Courtois, De Bruyne, akik kiemelkedőek voltak.
Vini még kis elfogultsággal esetleg.
Más kiemelkedő teljesítményt nem láttam.
Vini, ha idén is hozza a számokat és a VBn sem lesz rossz, akkor jövőre simán top3ba fogják tenni, de úgyis csak a második Benzema aranylabdát fogja unnepelni a friss világbajnok golkoraly mellett.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet megigerte neki a sejk, hogyha marad, megkapja.tomi_b írta:Én értem, hogy egészséges önbizalom meg minden.. de mire fel kéne TOP3-ban lennie?Realista24 írta: Kylian Mbappé: "My top 3 for the Ballon d'Or? I would say Karim Benzema, me and Sadio Mané." @francefootball
El van tévedve a projektvezető úr.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én értem, hogy egészséges önbizalom meg minden.. de mire fel kéne TOP3-ban lennie?Realista24 írta: Kylian Mbappé: "My top 3 for the Ballon d'Or? I would say Karim Benzema, me and Sadio Mané." @francefootball
El van tévedve a projektvezető úr.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Neki csak a támadók listáját adták oda. Remélem azért hamar leesik neki, hogy a francia ligában bohóckodásra nem osztanak bogyót. Ahhoz kellene mennie egy brutál évet nyilván mindent megnyerve úgy h a közelében nincs senki. Messinek a psg-s kaland még egy top30-at sem hozott, úgy h a listán azért pár név helyett simán beférhetett volna, bár ez megint a listán szereplő neveket minősíti. A legfontosabb, hogy idénre nincs kérdés.Realista24 írta: Kylian Mbappé: "My top 3 for the Ballon d'Or? I would say Karim Benzema, me and Sadio Mané." @francefootball
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kylian Mbappé: "My top 3 for the Ballon d'Or? I would say Karim Benzema, me and Sadio Mané." @francefootball
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sztem KDB tavaly pont nem ment akkorát, csak összemossák az emberek a szezonokat

- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
blahblahblahh3x0r írta: Hopp egy DeBruyne szavazat. Ki volt az? Mutasd magad!!![]()
![]()

- h3x0r
Hopp egy DeBruyne szavazat. Ki volt az? Mutasd magad!!

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ennél egyértelműbb szavazás nincs jelenleg a világon, mindenhol Karim az első, kapusoknál és edzőknél sem szabad, hogy meglepetés történjen egy ilyen történelmi menetelés után.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
én Körtére dobtam itt a voksot, mert KAK majd vigasztalódik az Aranylabdával, viszont az a pszichológiai teher, amit ő rakott az ellenre a kieséses szakaszban, hogy ide te nem teszed be, az érdemel valami elismerést.
Meg a sok hater mondhatná, hogy: ja, csak a kapusuk miatt nyertek..
Meg a sok hater mondhatná, hogy: ja, csak a kapusuk miatt nyertek..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát baszod, te is egy tiktokker gen zs vagy ha ez neked sok jó játékos.Remy írta: Sok jo játékos van most.

Engem elkeserít ez a mezőny, big ball Benz meg a Curtis kiemelkedő, többiek közül De Bruyne hozott még olyat ami említésre méltó.
Nem illik.
Édesf.szo.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://twitter.com/MikhaeIII/status/15 ... yJCBg&s=19Babinho írta:Linket meg majd a máriapócsi szűzmária könnyező szeme fog adni ehhez a kommentátorhoz?Pad'em írta: Bazmeg és tényleg, no Messi![]()
![]()
Két naponta meghallgatom, egészen zseniális az az ember. Nem egy Hajdu b na![]()
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema