Football Fantasy

További népszerű játékok helye.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Football Fantasy

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 10., vasárnap 14:20

Galacticos írta:ami szerintem várható volt. :D
nincs nála se messi, se cr. diego costa meg -szerintem- tavaszra majd elfogy, de abban szinte biztos vagyok hogy vissza fog esni.
cr meg amúgyis hozza az 1meccs/1gólt. úgyhogy ronaldo miatt nem aggódok, amiatt annál inkább hogy szinte ugyanaz a csapatunk raisennel. :D
Viszont a középpályám meg a többi csapatrész kiegyenlítettebb így. Igaz, amíg Ronaldo ilyen durván tolja, addig nem lesz sok esélyem, de ha jön egy gyengébb időszak, akkor megint átvehetem majd a vezetést.

Egyébként most megpróbáltam átalakítani a csapatot, eladtam DC-t meg még pár embert, csak lefagyott a Yahoo, úgyhogy inkább hagytam a fenébe. :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 10., vasárnap 14:13

Anis írta:GT viszont visszaesett egy picit
ami szerintem várható volt. :D
nincs nála se messi, se cr. diego costa meg -szerintem- tavaszra majd elfogy, de abban szinte biztos vagyok hogy vissza fog esni.
cr meg amúgyis hozza az 1meccs/1gólt. úgyhogy ronaldo miatt nem aggódok, amiatt annál inkább hogy szinte ugyanaz a csapatunk raisennel. :D

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 10., vasárnap 13:57

GT37 írta:BL Fantasyban csináltam három cserét,
Én a PL-esben is csináltam, túlságosan a közel azonos játékoskeretre törekedtem, és alig volt olyan játékos aki semmit sem ér = olcsó volt, így több pénz maradt (volna) másokra. De ezzel most szakítva megnéztem az összetettben első x helyen álló emberke felállását és abból 1 jó kis ötletet átvéve váltottam én is 2-t ingyen és egyet meg -4 pontért, de remélem visszajön/megtérül.

LaLigás verzió: CR cséká 92 pont! :salute: B-)
egyelőre 2 ponttal megelőzve Galát újra első helyen, GT viszont visszaesett egy picit
grasshopper utd nevű csapat "tulaja" is csinált egy érdekeset: két semmit sem játszó kapust tett be
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 8., péntek 14:43

BL Fantasyban csináltam három cserét, igaz, ez mínusz négy pontomba kerül majd a következő fordulóban, de szerintem megérte. Kidobtam Taisont, Özilt és Reust, viszont azt nem mondom meg, kiket hoztam a helyükre, nehogy lenyúljátok a nyerő csapatot. :lol: :mrgreen:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. november 7., csütörtök 20:55

kicsit körbenéztem. bl-es fantasyban 5.helyen tanyázok, úgy hogy az első forduló óta nem változtattam a csapatomon. ideje lenne belenyúlni :roll:
premier leagueben szintén, ott is a wildcard óta ugyanaz a keret, azt meg szeptember elején játszottam ki. a 17. helyig visszacsúsztam, 1 hónapja még a top4 körül álltam.
a laligas nálam nem játszik, nem jön be a stílusa, asszem van valami csapatom, de már a jelszavam se tudom. :lol:
az mb1esbe meg csak most regszitráltam, azt csapatom a fenti kettővel ezután :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 20:46

Ferencváros írta:GT, szerinted ki legyen a hétvégén a csapatkapitányom? Mevoungu, aki a Kaposvár ellen játszik, és átlagban 17 pontot hoz, mostanában 20 fölött, vagy Nikolics, aki rossz formában van, viszont a Mezőkövesd ellen játszanak otthon, tehát akár többször is megzörgetheti a hálót? :hmmm:
Ne tőlem kérdezd, mindig hatalmas pechem van a csékákkal, általában órákig elemzem a két játékos teljesítményét, akik között vacillálok, végül mindenféle statisztika meg hasonló dolgok alapján rádobom az egyikre a szalagot. Persze, hogy a másik rúg mesterhármast abban a fordulóban. :lol:

Most megnéztem, én erre a hétvégére Nikolicsot állítottam be, szóval Mevoungou. :) :D

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 7., csütörtök 20:38

GT, szerinted ki legyen a hétvégén a csapatkapitányom? Mevoungu, aki a Kaposvár ellen játszik, és átlagban 17 pontot hoz, mostanában 20 fölött, vagy Nikolics, aki rossz formában van, viszont a Mezőkövesd ellen játszanak otthon, tehát akár többször is megzörgetheti a hálót? :hmmm:

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 7., csütörtök 14:00

Akkor jó nagy hülyeséget csináltam, hogy nem használtam ki a wildcardot,
hanem simán kicseréltem jó pár játékost. de sebaj, már megtörtént.
Nálam CR a CSéKá, úgyhogy 18 pont, meg Alaba beválasztása volt jó ötlet részemről már a legelején. Sajnos Dante nem hoz pontokat így kitettem. De a két Dortmundos (Reus,Lewa) is csalódás pontok száma szerint - repültek is (remélem kiesnek :mrgreen: ).

LaLigás verzióban végre a két villarreal játékos megkapta pontjait, de a két Celtás még mindig pont nélkül áll, de ha ez így megy náluk csak odabiggyesztik a pontjaikat pár nap múlva. ha jól látom Gala is kapott +4 pontot Cani által.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. november 7., csütörtök 11:12

GT37 írta:Messi 10, Ronaldo (cséká) 18, Alaba 7, Marquinhos 8, Courtois 6, Rolfes 5, a többiek nem csináltak semmit, ez így 61 pont, volt már ennél jobb is, de ezzel együtt feljöttem a madridomos liga második helyére. B-) Igencsak össze vagyunk zsúfolódva ott a tabella elején. :D
Tádám írta:Persze, helyettük mehetnek újak.
Sőt, korlátlan mennyiségű transfert lehet csinálni a nyolcaddöntők előtt. :)
Jaja, negyedik vagyok pl. 10 ponttal lemaradva.
Marquinhos CSK-m volt, és pont a 60. perc után cserélték le, amikor még nem kapott gólt a PSG, így megkapott minden maxot, ezrét 16 pontot ért.. Bár CR-el két ponttal jobban jártam volna, na mindegy, jó ez. :D
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 10:42

Messi 10, Ronaldo (cséká) 18, Alaba 7, Marquinhos 8, Courtois 6, Rolfes 5, a többiek nem csináltak semmit, ez így 61 pont, volt már ennél jobb is, de ezzel együtt feljöttem a madridomos liga második helyére. B-) Igencsak össze vagyunk zsúfolódva ott a tabella elején. :D
Tádám írta:Persze, helyettük mehetnek újak.
Sőt, korlátlan mennyiségű transfert lehet csinálni a nyolcaddöntők előtt. :)

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. november 7., csütörtök 10:39

Anis írta:A BL-es verzióban ha lement a csoportkör és x játékos csapata kiesik akiket te beválasztottál, akkor hogy megy tovább? lehet helyettük újakat beválasztani vagy nélkülük mész tovább?
Persze, helyettük mehetnek újak.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 7., csütörtök 10:05

A BL-es verzióban ha lement a csoportkör és x játékos csapata kiesik akiket te beválasztottál, akkor hogy megy tovább? lehet helyettük újakat beválasztani vagy nélkülük mész tovább?

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 18:27

Anis írta:A La Ligás verzióval viszont el vannak maradva. Nálam ugye 2 Celta és 2 Villarrealos is a kezdőben van és egyik által sem kaptam egy pontot sem, holott összesen 26 pont körül írta LIVE felirattal tegnap. Plusz GT-nek Rakitic sem hozott 1 pontot sem.
Nyugalom, ez csak a szokásos. :lol: Remélem, minél hamarabb helyreállítják azért a dolgokat...

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 5., kedd 18:19

A La Ligás verzióval viszont el vannak maradva. Nálam ugye 2 Celta és 2 Villarrealos is a kezdőben van és egyik által sem kaptam egy pontot sem, holott összesen 26 pont körül írta LIVE felirattal tegnap. Plusz GT-nek Rakitic sem hozott 1 pontot sem.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 5., kedd 18:18

Ferencváros írta:GT, BBarni, vagy bárki tolja még az MLSZ Fantasyt? Vagy csak én élem? 122. hely, és most 10 lehetőség van cserélni, mert a kispadot is fel kell tölteni. Egész jó csapatot pöccintettem, remélem sikeres is lesz :mrgreen:
Naná, hogy tolom. :D Ez a fordulóm most nem sikerült olyan jól sajnos, úgyhogy visszacsúsztam az 1071. helyre, ami azért annyira nem rossz, tekintve, hogy összesen több mint tízezren regisztráltak már. Igaz, a te 122. helyednek a közelében sincs. :D

Most én is átalakítottam kicsit a csapatot, Simon és Fiola is ment a süllyesztőbe többek között, talán a következő fordulóm jobban fog sikerülni.

Ma meg remélem, tovább menetelek a BL Fantasyban. :)

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 5., kedd 17:50

GT, BBarni, vagy bárki tolja még az MLSZ Fantasyt? Vagy csak én élem? 122. hely, és most 10 lehetőség van cserélni, mert a kispadot is fel kell tölteni. Egész jó csapatot pöccintettem, remélem sikeres is lesz :mrgreen:

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 4., hétfő 22:54

nálam 1196 pontot ír, de 1210-nek kéne lennie, a két Celta Vigo játékosét még nem adta hozzá illetve két Villarrealos játékos is most játszik éppen. szóval remélhetőleg csökken az a jelenlegi 24 pontos hátrány Gala-val szemben.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 4., hétfő 21:55

Galacticos írta:ansotegitől ez a +21pt jól jött. :D
Makker. :D :mrgreen:

Ma este csökkentek a hátrányomon a két villarrealos segítségével remélhetőleg, aztán jövő héten visszaállhat a világ rendje. :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 4., hétfő 21:52

ja hogy a laliga fantasyban átvettem a vezetést?
és még kis előnyt is építettem ki magamnak. :D
ansotegitől ez a +21pt jól jött. :D

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 4., hétfő 15:05

Nem hittem volna, hogy a Videoton vereségével előre lépek 4 helyet. Pedig 4 játékosom is van tőlük. Elég gyenge teljesítményt is hoztak, és Kanta is csak 4 pontot.
Viszont Ayub Daud 27pont, Mevoungu 24, Caneira-Lipták 16-16.

És még nem írták meg Dibuszt, aki kapott gól nélkül hozott le egy nyertes meccset, tehát minimum 20 pontra számítok még :mrgreen:

Vissza: