HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 12., péntek 12:07
Azért ez az egész hercehurca már Laportanak saját magának is megy. Ugyertem, hogy anno, mikor bukta a bizalmatlansagi valasztasokat otthon, meggyőződésem, hogy megfogadta magaban, hogyha egyszer megint tuzkozelbe kerül, akkor majd ami a csovon kifer. Lehet rosszul emlekszem, de talan mikor rosell, vagy barto ult a trónon, ez mar akkor valami nyaralas kozben a yachtrol szemuvegben, félmeztelenül szivarozva pozolt, majd valami interju kozben ilyen burkoltan szurkalgatott a vezetőség felé, amolyan kihaénnem? szerűen. Lehet nem. Rég volt, de van előttem valamiert ilyen kép. Nem tudom. Egy biztos
Véleményem szerint ő egy baromi jó üzletember és elég karakán jellem is egyben. Gatlastalan, agresszív, ami egy uzletembernel nem feltétlenül hátrány, de türelmetlen. Ezt a projektet, illetve a klubot valószínűleg helyrerakja majd. Ideiglenes biztosan rendben lesznek. A regisztralassal is. Kiraknak, akiket kell. Nem kell aggodni, jó "játékos"az öreg dagi, de nagyon erősen benne van a pakliban, hogy az étvágya és az egoizmus miatt belebuknak idővel. Kártyavárként.