Tóbiás megoldja.halamadrid írta: Na szuper. Rodrygo mellett Carvajal is hiányzik a keretből. Persze, hogy a legszűkebb posztokról esnek ki.
Rajtuk kívül mindenki egészséges.

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 13., szombat 15:12
Tóbiás megoldja.halamadrid írta: Na szuper. Rodrygo mellett Carvajal is hiányzik a keretből. Persze, hogy a legszűkebb posztokról esnek ki.
Rajtuk kívül mindenki egészséges.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 13., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 13., szombat 12:58
Ja, túlterheléses discomfort vagy mi.Faust írta:Orulne neki, hogy egyaltalan van valami szerepe.tubatibi írta:
Szuper, véletlenül se igazoljunk támadót.![]()
Lehet nagyobb szükség lett volna idén egy Nkunku-ra, mint egy Tchouamenire...Idiota faszkalap.
A discomfort miatt en nem aggodnek, most lett vege az eloszezonnak, Pintus szerintem ugy szetfingatta oket hogy azt sem tudjak, merre vannak arccal elore.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 13., szombat 12:34
Orulne neki, hogy egyaltalan van valami szerepe.tubatibi írta:Szuper, véletlenül se igazoljunk támadót.halamadrid írta: Rodrygo nem játszik holnap, discomfort a jobb combjában.
Hazard meg: Eden Hazard does not feel comfortable in his new role as Benzema's substitute. That position does not convince him.
@marca![]()
Lehet nagyobb szükség lett volna idén egy Nkunku-ra, mint egy Tchouamenire...
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 13., szombat 12:33
Hazardhalamadrid írta: Rodrygo nem játszik holnap, discomfort a jobb combjában.
Hazard meg: Eden Hazard does not feel comfortable in his new role as Benzema's substitute. That position does not convince him.
@marca
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 13., szombat 12:32
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. augusztus 13., szombat 12:31
Szuper, véletlenül se igazoljunk támadót.halamadrid írta: Rodrygo nem játszik holnap, discomfort a jobb combjában.
@marca
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 13., szombat 12:25
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 11., csütörtök 14:59
Dupla D írta:Stadion miatt kértük.Tjacks írta: Most látom hogy hétvégén bajnoki rajt, ez nekem új![]()
első három fordulóban idegenben leszünk, az meg hogy a csába lehet?vagy átver a google?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 11., csütörtök 14:56
Stadion miatt kértük.Tjacks írta: Most látom hogy hétvégén bajnoki rajt, ez nekem új![]()
első három fordulóban idegenben leszünk, az meg hogy a csába lehet?vagy átver a google?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 11., csütörtök 14:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 11., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 12:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 11., csütörtök 11:46
Csak nem időintervallumban hanem pozícióban, Nacho balhátvéd, Rüdi jobbhátvéd, Ceba balszélső, Rodrygo csatár.Realista24 írta: Azt mondja a Don, hogy idén kicsit többet fog rotálni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 11., csütörtök 11:44
80. p helyett a 75.ben jön majd Lucas?Realista24 írta: Azt mondja a Don, hogy idén kicsit többet fog rotálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 11., csütörtök 11:03
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. augusztus 10., szerda 16:37
te mége ezt IS tudodhehetheoriginal írta: akartam már kérdezni, ez a dualipa honnan kapta a nevét?
akkora lebeny van alatta, hogy elnevezte a faszija?![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. augusztus 10., szerda 14:29
Ez a csaj neve Dua Lipa.hehetheoriginal írta: akartam már kérdezni, ez a dualipa honnan kapta a nevét?
akkora lebeny van alatta, hogy elnevezte a faszija?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 10., szerda 13:42
Ja miért ilyenkor el lehet vinni a fellépőket egy éjszakára?ziro4vr írta:Jobban megérteném ha magad miatt mennél a dupla ipára, vagy te justin biebert kérted karácsonyra?Pad'em írta: Gyönyörű pillanat lesz. Kár, hogy nem tudom nézni a meccset mert Asensio albán barinőjének fellépésére kell vinnem asszonyt SzigetreNem szoktak ott véletlen kivetítőn meccset adni vhol?
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 10., szerda 13:15
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem