ok, teljesen igazad van. Valóban nincs olyan ember.davi10 írta:
Ja, rosszul emlékeztem, nem doktor, csak olyasmi
Szerintem alapból nem nagyon van olyan ember, akinek minden szava arany.
Ha van általad közel tévedhetetlennek vélt könyv hasonló témában, azt én szívesen fogadnám.
Illetve olyat se ismerek aki közel tévedhetetlen. Mindenkitől lehet tanulni. Petersontól is bőven. Hazai terepen átlag önismeretre csernus könyvei meglepően zseniálisak. Aztán Feldmár András is tök jó. Az ő könyveiket falni lehet.

Külföldi könyveket leginkább specializálódós témakörben érdemes igazán olvasni. Függőség, személyiségpszichológia, traumák, fóbiák, szorongás, depresszió. de ha már volt szó a szokásokról (nagyon jó könyv lett ajánlva) akkor én még bedobnám dr anna lembke - dopaminkorszak könyvét. vagy charles duhigg - a szokás hatalma. a dopaminkorszak rám pl nagyon nagy hatással volt. a net, sorozat, film stb függőségemre.
A szétszórt elmék az ADHD-sokról szól. Szóval ha nem vagy érintett benne, akkor lehet annyira nem tetszene. bár az biztos, hogy elolvastatnám minden szülővel aki gyereket szeretne. Idén tartott előadást is budapesten. kb 20centire állt tőlem. Mintha jézus krisztus szált volna le.
https://youtu.be/THydfGESKgQ
de igen az ő objektív nézőpontját is elvitte a témakör. Annyira beleásta magát, hogy már mindenhol traumát és adhd-t lát.;D de tanítóként 5*******