OFF
Re: OFF
Valaki vett mostanában a piacon Real-mezt? Mennyiért lehet hozzájutni piaci áron?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Old, but gold: irányjelző havi mennyi?hehetheoriginal írta:hozzászoktok, nincs problémaA BMW bejelentette a közelmúltban, hogy havidíjas rendszerben lehet majd megvásárolni az ülésfűtést az új modellekben. A történet nem állt meg itt, már bővítették ezt a listát, többek közt a kormányfűtés, az automatikus távfény-lekapcsolás és az adaptív tempomatért is havonta kell majd fizetni.![]()
![]()
![]()

Én 2 éve ezzel szívok... Most annyit tudsz tenni, hogy az applikációban 30%-kal csökkented az átalányodat és diktálsz egy aktuális állást. De ettől még átalányos maradsz. Ha kijött az éves elszámoló, akkor meg az ügyfélszolgálat állíthatja át diktálósra 30 napon belül. Hiába van olyan gomb az online felületen, mintha te is át állíthatnád, te ott nem tudod átállítani.Donát írta: Köszi a választ Hehinho, gondoltam, hogy kitérő lesz![]()
Ez micsoda? Amúgy jó lenne ha tolnátok a Könyv topicot, onnan (is) szoktam szemezni.Faust írta: most egy vikinges tortenelmi fikciot olvasok es picsamod elvezem,![]()
MVM-t megoldottam egy leszarom tablettával, kiserik szerint nem is lehet, meg nincs is kedvem utánajárni, majd januártól diktálok. Addig meg majd bele kell valahogy férni a keretbe, 300 köbmétert gázt kell redukálni tavalyhoz képest éves szinten. Elvileg lesz új kazán, az majd segít. Ha meg túllépem, hát kifizetem, majd max nem lesz Playstation 5 a karácsonyfa alatt.![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Őőőőő........ Mi?Nika91127 írta:Teslánál is sok havidíjas funkció van.hehetheoriginal írta: hozzászoktok, nincs probléma![]()
![]()
![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Teslánál is sok havidíjas funkció van.hehetheoriginal írta:hozzászoktok, nincs problémaA BMW bejelentette a közelmúltban, hogy havidíjas rendszerben lehet majd megvásárolni az ülésfűtést az új modellekben. A történet nem állt meg itt, már bővítették ezt a listát, többek közt a kormányfűtés, az automatikus távfény-lekapcsolás és az adaptív tempomatért is havonta kell majd fizetni.![]()
![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lehet azért páran összedobnák neked a biztonság kedvéértRemy írta:Én még klíma nélkül is lazán ellennék, szóval belőlem nem csinálnak pénzt.Faust írta:
Mi lesz szegeny gazdagokkal ingyen kormanyfutes nelkul, be ne szarjak.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én még klíma nélkül is lazán ellennék, szóval belőlem nem csinálnak pénzt.Faust írta:Mi lesz szegeny gazdagokkal ingyen kormanyfutes nelkul, be ne szarjak.Remy írta:
Jó, és azt mikor jelenti be a BMW, hogy kb 20 év után újra elkezdenek kocsit is gyártani?![]()
![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mi lesz szegeny gazdagokkal ingyen kormanyfutes nelkul, be ne szarjak.Remy írta:Jó, és azt mikor jelenti be a BMW, hogy kb 20 év után újra elkezdenek kocsit is gyártani?hehetheoriginal írta: hozzászoktok, nincs probléma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó, és azt mikor jelenti be a BMW, hogy kb 20 év után újra elkezdenek kocsit is gyártani?hehetheoriginal írta:hozzászoktok, nincs problémaA BMW bejelentette a közelmúltban, hogy havidíjas rendszerben lehet majd megvásárolni az ülésfűtést az új modellekben. A történet nem állt meg itt, már bővítették ezt a listát, többek közt a kormányfűtés, az automatikus távfény-lekapcsolás és az adaptív tempomatért is havonta kell majd fizetni.![]()
![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hozzászoktok, nincs problémaA BMW bejelentette a közelmúltban, hogy havidíjas rendszerben lehet majd megvásárolni az ülésfűtést az új modellekben. A történet nem állt meg itt, már bővítették ezt a listát, többek közt a kormányfűtés, az automatikus távfény-lekapcsolás és az adaptív tempomatért is havonta kell majd fizetni.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, jól van. Folytasd a hehe összessel.Donát írta:Úgy értem, h írhatnának bele többet. Mondom, onnan is szoktam magamnak olvasnivalót választani, ajánlások alapján![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Úgy értem, h írhatnának bele többet. Mondom, onnan is szoktam magamnak olvasnivalót választani, ajánlások alapjánRealista24 írta:viewtopic.php?f=12&t=83Donát írta: Köszi a választ Hehinho, gondoltam, hogy kitérő lesz![]()
Ez micsoda? Amúgy jó lenne ha tolnátok a Könyv topicot, onnan (is) szoktam szemezni.![]()
Erre gondolsz?![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
viewtopic.php?f=12&t=83Donát írta: Köszi a választ Hehinho, gondoltam, hogy kitérő lesz![]()
Ez micsoda? Amúgy jó lenne ha tolnátok a Könyv topicot, onnan (is) szoktam szemezni.Faust írta: most egy vikinges tortenelmi fikciot olvasok es picsamod elvezem,![]()
Erre gondolsz?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Köszi a választ Hehinho, gondoltam, hogy kitérő lesz
MVM-t megoldottam egy leszarom tablettával, kiserik szerint nem is lehet, meg nincs is kedvem utánajárni, majd januártól diktálok. Addig meg majd bele kell valahogy férni a keretbe, 300 köbmétert gázt kell redukálni tavalyhoz képest éves szinten. Elvileg lesz új kazán, az majd segít. Ha meg túllépem, hát kifizetem, majd max nem lesz Playstation 5 a karácsonyfa alatt.

Ez micsoda? Amúgy jó lenne ha tolnátok a Könyv topicot, onnan (is) szoktam szemezni.Faust írta: most egy vikinges tortenelmi fikciot olvasok es picsamod elvezem,

MVM-t megoldottam egy leszarom tablettával, kiserik szerint nem is lehet, meg nincs is kedvem utánajárni, majd januártól diktálok. Addig meg majd bele kell valahogy férni a keretbe, 300 köbmétert gázt kell redukálni tavalyhoz képest éves szinten. Elvileg lesz új kazán, az majd segít. Ha meg túllépem, hát kifizetem, majd max nem lesz Playstation 5 a karácsonyfa alatt.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Extra orak a C+E rutinpalyanDonát írta: Jól elterelődött a téma az MVM-es kérdésemtől, de nem bánom, izgalmas téma ez.
És Hehe te hogyan képzed magad, a gyakorlatban hogyan élsz aktív életet?hehetheoriginal írta: hát nem ostobenkó lassú unalmas idejétmúlt szart kell olvasni, az ember sok más módon is képezheti magát vagy élhet aktív produktív életet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki a tököm az a Tate?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
TateTokom van nekem is, top g.h3x0r írta:3 honap es folytatodik Rock sorozata (young rock S3).Realista24 írta:
Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.![]()
En a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok. Egyebkent nalatok is tele van a tiktok andrew tate videokkal? minden harmadikban o szerepel. Visszaterve a temahoz, filmek, sorozatok kozben is elovettem a mobilt, hogy kozben jatszak vagy hireket olvassak. Ha valamit magyarul neztem, atraktam 1.2-1.3-as sebbessegre, hogy jobban porogjon. Ha valaki kuldott egy 2-3 percesnel hosszabb videot, mar furan neztem ra, 'tenyleg elvarod, hogy vegig is nezzem?' Ebbol a szempontbol jo az olvasas, egy kicsit lelassitja az embert.

- h3x0r
Jó, hát a te korodhoz képest azok a 18-22 éves onlyfanses csajok már pedofil kategória.hehetheoriginal írta:azt a szót keresed, hogy pedofilEn a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok.![]()