Jó, hát a te korodhoz képest azok a 18-22 éves onlyfanses csajok már pedofil kategória.hehetheoriginal írta:azt a szót keresed, hogy pedofilEn a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok.![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 9., kedd 13:56
Jó, hát a te korodhoz képest azok a 18-22 éves onlyfanses csajok már pedofil kategória.hehetheoriginal írta:azt a szót keresed, hogy pedofilEn a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 9., kedd 13:45
szerk így az elejére - valahogy átsiklottam h3xor kommentje felett, elég hasonló gondolatokat fogalmazott meg ö is.Remy írta:
Mondom, tök mindegy milyen könyv. A végeredmény mindig ugyanaz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 13:39
azt a szót keresed, hogy pedofilEn a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 9., kedd 13:34
3 honap es folytatodik Rock sorozata (young rock S3).Realista24 írta:Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.Remy írta: Nekem az a bajom az olvasással, hogy bármilyen könyvet olvasok, bármilyen sztorit, hiába tetszik és érdekel, pár oldal után egyszerűen az agyam elkezd másfelé kalandozni.
Még olyan könyvnél is, amit imádtam.
Nem tudom mit kéne vagy lehetne csinálni, mert tudom jól, hogy rengeteg könyv van, amit tök jó lenne elolvasni, mégse tudom pont emiatt rávenni magam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 13:25
el tudom képzelni, jobbkéz a nadrágban, fortyogva alfában csöpög a nyálad a könyvre es hümmögöd, hogy argharghhhh nyamnyamnyam beirom a ffforumra haha arghhhpffkjlnm, mind megteszi mixen asrghhmm,lkkk beszopja mind haha arghhnyamanana, alul meg már előváladékos a parketta alattad.....Remy írta:Mondom, tök mindegy milyen könyv. A végeredmény mindig ugyanaz.Realista24 írta:
Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.
Realista24 írta:Ne, neeee, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDonát írta: Jól elterelődött a téma az MVM-es kérdésemtől, de nem bánom, izgalmas téma ez.![]()
És Hehe te hogyan képzed magad, a gyakorlatban hogyan élsz aktív életet?![]()
az nem azért van te szerencsétlensokszor nehezebben fejezem ki magam, megakadok beszed kozben
pontosan. vannak a nyertesek, a királyak, meg vannak, akik nem azokŐ is egy elfogadó, megértő ember.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 9., kedd 13:19
nekem itt a vége, Hehe azt kéri hogy fogadjuk el hogy minden ember más. Ő is egy elfogadó, megértő ember. Ti retardált parasztok.hehetheoriginal írta: örülök, hogy tudod, hogy hogyan olvasok![]()
erről is nyithatnánk oldallapon vitátTöbb fajta gyorsolvasási technika is vande mivel tudom sziveden viseled a hogylétem, megsúgom nincs problémám az olvasási, pláne a néma értési képességemmel - ellentétben sokakkal pl itt a forumon
![]()
őő de.Ez nem baj, le lehet élni így életet és sokan le is élnek, de ettől nem a médium lesz szar.![]()
azt kell megértened, hogy minden ember más, engem nem kötnek le azok a könyvek, amik pl neked izgalmasak, érdekesek. remélem fel tudod dolgozni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 9., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 13:11
Ne, neeee, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDonát írta: Jól elterelődött a téma az MVM-es kérdésemtől, de nem bánom, izgalmas téma ez.
És Hehe te hogyan képzed magad, a gyakorlatban hogyan élsz aktív életet?hehetheoriginal írta: hát nem ostobenkó lassú unalmas idejétmúlt szart kell olvasni, az ember sok más módon is képezheti magát vagy élhet aktív produktív életet.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 9., kedd 13:08
És Hehe te hogyan képzed magad, a gyakorlatban hogyan élsz aktív életet?hehetheoriginal írta: hát nem ostobenkó lassú unalmas idejétmúlt szart kell olvasni, az ember sok más módon is képezheti magát vagy élhet aktív produktív életet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 9., kedd 12:59
Mondom, tök mindegy milyen könyv. A végeredmény mindig ugyanaz.Realista24 írta:Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.Remy írta: Nekem az a bajom az olvasással, hogy bármilyen könyvet olvasok, bármilyen sztorit, hiába tetszik és érdekel, pár oldal után egyszerűen az agyam elkezd másfelé kalandozni.
Nem tudom mit kéne vagy lehetne csinálni, mert tudom jól, hogy rengeteg könyv van, amit tök jó lenne elolvasni, mégse tudom pont emiatt rávenni magam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 12:58
hát nem ostobenkó lassú unalmas idejétmúlt szart kell olvasni, az ember sok más módon is képezheti magát vagy élhet aktív produktív életet. de ne kelljen már ilyen evidenciákat magyarázni, gondolom nem vagy ennyire retardált.Imádom a helyzet iróniáját egyébként, miközben az egyik fő csapásirányod az hogy a világ ellustul és elbutul, közben ha már a buksidban kell valamit elképzelni mert nem leforgatják és a segged alá tolják készen, az unalmas és nem köt le.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 12:58
Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.Remy írta: Nekem az a bajom az olvasással, hogy bármilyen könyvet olvasok, bármilyen sztorit, hiába tetszik és érdekel, pár oldal után egyszerűen az agyam elkezd másfelé kalandozni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 9., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 9., kedd 12:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 12:50
erről is nyithatnánk oldallapon vitátTöbb fajta gyorsolvasási technika is van
őő de.Ez nem baj, le lehet élni így életet és sokan le is élnek, de ettől nem a médium lesz szar.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 9., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 12:37
LOL olvastam már könyvet képzeldfüst írta:Azért unod, mert az olvasás az agyat stimulálja, és hát neked...hehetheoriginal írta: komolyan gondolom, rühelltem olvasni mindig is, 5 perc után bealszok az unalomtól, akarmi is legyen, szépirodalom vagy kukaponyvaszenny, bármi.![]()
aztan nem lehet épp mondani, hogy kicsi a szókincsem, a műveltségem, szar a fogalmazási vagy helyesírási képességem, vagy a képzeletem.![]()
Nem, komolyra forditva pont az az olvasás lényege, hogy nem készen kapod az audiovizuális élményt, hanem annak a fejben kell lejátszódnia. Ha az ember erőt vesz magát, és ráfókuszál, akkor egy jó könyv sokkal korlátlanabb élményt tud nyújtani, mint egy film.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 9., kedd 12:34
füst írta:Vagy az addig megnézett százas nagyságrendű film öli meg az olvasásélményt, mert annyira elsorvasztja a fantáziát, hogy semmit nem tud egy 12 éves fejben elképzelni, csak azokból az emlékekből táplálkozik az agya amikkel az addig látott filmekben már találkozott.h3x0r írta:
Ott van peldaul Jokai; a koszivu ember fiai nagyjabol 12-13 eves korban volt kotelezo haziolvasmany. A tizeniksz oldalas tajleirasok minden evben gyerekek tizezreivel utaltatja meg az olvasast. Ebben a korban eleg 2-3 hasonlo elmeny es azt mondod, hogyha ilyen az olvasas, akkor ebbol kosz, de nem kerek. Pedig vannak izgalmas konyvek, amiket alig tudsz letenni, csak hat mire eljutnanak hozzad, az iskolaban mar reg tonkretettek.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 9., kedd 12:33
h3x0r írta:Ott van peldaul Jokai; a koszivu ember fiai nagyjabol 12-13 eves korban volt kotelezo haziolvasmany. A tizeniksz oldalas tajleirasok minden evben gyerekek tizezreivel utaltatja meg az olvasast. Ebben a korban eleg 2-3 hasonlo elmeny es azt mondod, hogyha ilyen az olvasas, akkor ebbol kosz, de nem kerek. Pedig vannak izgalmas konyvek, amiket alig tudsz letenni, csak hat mire eljutnanak hozzad, az iskolaban mar reg tonkretettek.Professore írta:
Akkor ezek szerint sose járt a kezedben igazán "mély" könyv. Persze van aki nem könyves típus ez ok de na... ez a hsz is hehesre sikeredett.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem