Mi lesz szegeny gazdagokkal ingyen kormanyfutes nelkul, be ne szarjak.Remy írta:Jó, és azt mikor jelenti be a BMW, hogy kb 20 év után újra elkezdenek kocsit is gyártani?hehetheoriginal írta: hozzászoktok, nincs probléma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 9., kedd 15:49
Mi lesz szegeny gazdagokkal ingyen kormanyfutes nelkul, be ne szarjak.Remy írta:Jó, és azt mikor jelenti be a BMW, hogy kb 20 év után újra elkezdenek kocsit is gyártani?hehetheoriginal írta: hozzászoktok, nincs probléma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 9., kedd 15:48
Jó, és azt mikor jelenti be a BMW, hogy kb 20 év után újra elkezdenek kocsit is gyártani?hehetheoriginal írta:hozzászoktok, nincs problémaA BMW bejelentette a közelmúltban, hogy havidíjas rendszerben lehet majd megvásárolni az ülésfűtést az új modellekben. A történet nem állt meg itt, már bővítették ezt a listát, többek közt a kormányfűtés, az automatikus távfény-lekapcsolás és az adaptív tempomatért is havonta kell majd fizetni.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 15:41
hozzászoktok, nincs problémaA BMW bejelentette a közelmúltban, hogy havidíjas rendszerben lehet majd megvásárolni az ülésfűtést az új modellekben. A történet nem állt meg itt, már bővítették ezt a listát, többek közt a kormányfűtés, az automatikus távfény-lekapcsolás és az adaptív tempomatért is havonta kell majd fizetni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. augusztus 9., kedd 15:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 15:06
Jah, jól van. Folytasd a hehe összessel.Donát írta:Úgy értem, h írhatnának bele többet. Mondom, onnan is szoktam magamnak olvasnivalót választani, ajánlások alapján![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 9., kedd 15:04
Úgy értem, h írhatnának bele többet. Mondom, onnan is szoktam magamnak olvasnivalót választani, ajánlások alapjánRealista24 írta:viewtopic.php?f=12&t=83Donát írta: Köszi a választ Hehinho, gondoltam, hogy kitérő lesz![]()
Ez micsoda? Amúgy jó lenne ha tolnátok a Könyv topicot, onnan (is) szoktam szemezni.![]()
Erre gondolsz?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 15:03
viewtopic.php?f=12&t=83Donát írta: Köszi a választ Hehinho, gondoltam, hogy kitérő lesz![]()
Ez micsoda? Amúgy jó lenne ha tolnátok a Könyv topicot, onnan (is) szoktam szemezni.Faust írta: most egy vikinges tortenelmi fikciot olvasok es picsamod elvezem,![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 9., kedd 15:01
Ez micsoda? Amúgy jó lenne ha tolnátok a Könyv topicot, onnan (is) szoktam szemezni.Faust írta: most egy vikinges tortenelmi fikciot olvasok es picsamod elvezem,
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. augusztus 9., kedd 14:18
Extra orak a C+E rutinpalyanDonát írta: Jól elterelődött a téma az MVM-es kérdésemtől, de nem bánom, izgalmas téma ez.
És Hehe te hogyan képzed magad, a gyakorlatban hogyan élsz aktív életet?hehetheoriginal írta: hát nem ostobenkó lassú unalmas idejétmúlt szart kell olvasni, az ember sok más módon is képezheti magát vagy élhet aktív produktív életet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 9., kedd 14:00
TateTokom van nekem is, top g.h3x0r írta:3 honap es folytatodik Rock sorozata (young rock S3).Realista24 írta:
Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.![]()
En a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok. Egyebkent nalatok is tele van a tiktok andrew tate videokkal? minden harmadikban o szerepel. Visszaterve a temahoz, filmek, sorozatok kozben is elovettem a mobilt, hogy kozben jatszak vagy hireket olvassak. Ha valamit magyarul neztem, atraktam 1.2-1.3-as sebbessegre, hogy jobban porogjon. Ha valaki kuldott egy 2-3 percesnel hosszabb videot, mar furan neztem ra, 'tenyleg elvarod, hogy vegig is nezzem?' Ebbol a szempontbol jo az olvasas, egy kicsit lelassitja az embert.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 9., kedd 13:56
Jó, hát a te korodhoz képest azok a 18-22 éves onlyfanses csajok már pedofil kategória.hehetheoriginal írta:azt a szót keresed, hogy pedofilEn a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 9., kedd 13:45
szerk így az elejére - valahogy átsiklottam h3xor kommentje felett, elég hasonló gondolatokat fogalmazott meg ö is.Remy írta:
Mondom, tök mindegy milyen könyv. A végeredmény mindig ugyanaz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 13:39
azt a szót keresed, hogy pedofilEn a 10-20-30 masodperces tiktok videok utan vettem eszre, hogy egyre turelmetlenebb vagyok.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 9., kedd 13:34
3 honap es folytatodik Rock sorozata (young rock S3).Realista24 írta:Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.Remy írta: Nekem az a bajom az olvasással, hogy bármilyen könyvet olvasok, bármilyen sztorit, hiába tetszik és érdekel, pár oldal után egyszerűen az agyam elkezd másfelé kalandozni.
Még olyan könyvnél is, amit imádtam.
Nem tudom mit kéne vagy lehetne csinálni, mert tudom jól, hogy rengeteg könyv van, amit tök jó lenne elolvasni, mégse tudom pont emiatt rávenni magam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 9., kedd 13:25
el tudom képzelni, jobbkéz a nadrágban, fortyogva alfában csöpög a nyálad a könyvre es hümmögöd, hogy argharghhhh nyamnyamnyam beirom a ffforumra haha arghhhpffkjlnm, mind megteszi mixen asrghhmm,lkkk beszopja mind haha arghhnyamanana, alul meg már előváladékos a parketta alattad.....Remy írta:Mondom, tök mindegy milyen könyv. A végeredmény mindig ugyanaz.Realista24 írta:
Majd ha Rock vagy JCVD ír egy könyvet, más lesz a véleményed.
Realista24 írta:Ne, neeee, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDonát írta: Jól elterelődött a téma az MVM-es kérdésemtől, de nem bánom, izgalmas téma ez.![]()
És Hehe te hogyan képzed magad, a gyakorlatban hogyan élsz aktív életet?![]()
az nem azért van te szerencsétlensokszor nehezebben fejezem ki magam, megakadok beszed kozben
pontosan. vannak a nyertesek, a királyak, meg vannak, akik nem azokŐ is egy elfogadó, megértő ember.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 9., kedd 13:19
nekem itt a vége, Hehe azt kéri hogy fogadjuk el hogy minden ember más. Ő is egy elfogadó, megértő ember. Ti retardált parasztok.hehetheoriginal írta: örülök, hogy tudod, hogy hogyan olvasok![]()
erről is nyithatnánk oldallapon vitátTöbb fajta gyorsolvasási technika is vande mivel tudom sziveden viseled a hogylétem, megsúgom nincs problémám az olvasási, pláne a néma értési képességemmel - ellentétben sokakkal pl itt a forumon
![]()
őő de.Ez nem baj, le lehet élni így életet és sokan le is élnek, de ettől nem a médium lesz szar.![]()
azt kell megértened, hogy minden ember más, engem nem kötnek le azok a könyvek, amik pl neked izgalmasak, érdekesek. remélem fel tudod dolgozni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. augusztus 9., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 13:11
Ne, neeee, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeDonát írta: Jól elterelődött a téma az MVM-es kérdésemtől, de nem bánom, izgalmas téma ez.
És Hehe te hogyan képzed magad, a gyakorlatban hogyan élsz aktív életet?hehetheoriginal írta: hát nem ostobenkó lassú unalmas idejétmúlt szart kell olvasni, az ember sok más módon is képezheti magát vagy élhet aktív produktív életet.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem