Gondolom a jövőben várható bevételek alapján határozták meg az összeget. Nem tudom pontosan mik tartoznak a Barca studios alá, de szerintem simán megtérülhet a befektetés.doncsontos írta:hogy a picsaba lehet ekkora penz ebben a barca studioban? ha hvaonta dobalnanak ki millios nezettsegu videokat ahogy griezmann alair a barcahoz vagy pike eladja a spanyol szuperkupa meccseket kozel keletre akkor se jonne ki ez a mennyisegu penz, egyszeruen nem ertem mi erhet ilyen sok penzt audio es video gyarto vallalat alatt bazmeg, nevetsegesillgner írta: Barca: újabb jogokat adnak el, hogy regisztrálhassák az új szerzeményeket
Kevés nap telik el anélkül, hogy ne hallanánk újabb fejleményeket az FC Barcelona gazdasági helyzetével kapcsolatban. A The Athletic most arról ír, hogy a gránátvörös-kékek audio- és videogyártó vállalata, a Barca Studios tulajdonjogának újabb közel negyedét értékesítik, hogy regisztrálhassák új igazolásaikat.
A The Athletic azt írja, a Barcelona 100 millió euróért adja el a GDA Luma nevű vállalatnak a Barca Studios 24.5 százalékát, miután ugyanekkora részt már korábban értékesített a Socios.com-nak az elmúlt hetekben. (nso)
Sokkal érdekesebb a cég ami megveszi, ami cryptoban és fan tokenekben utazik. Az ötlet az hogy ilyen tokenekkel bevásárolod magad a klub döntéshozásába mint szurkoló - kb szurkolói részvény. PL szavazhatnak arról, hogy milyen legyen a jövő évi mez (legalábbis ilyesmit tudok elképzelni). Ezeket mint tőzsdén adhatod és veheted.
Az más kérdés, hogy ez a pénz a jövőben nagyon fog hiányozni a Barcának - konkréten a jövőjüket adják el. Hacsak nem pénzmosás az egész és majd visszaveszik 1€-ért