Csak nehogy úgy járjunk, mint Morientessel 2004-ben.Géci írta:Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!?![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Puding » 2013. november 7., csütörtök 10:00
Csak nehogy úgy járjunk, mint Morientessel 2004-ben.Géci írta:Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 7., csütörtök 9:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 7., csütörtök 9:34
Gólt tuti lőne. És igazából nincs kedvem azt nézni, hogy itt nem voltak képesek teljesíteni, de jön a nagy Real Madrid és 110%-on pörögnek. A volt játékosaink mindig csúcsteljesítményt tolnak ellenünk... És amúgy nem kell szerintem lenézni a Napolit mert jó kis csapatuk van, nem hiszem hogy olyan könnyen lelépnénk őket. Nyilván nem félek tőlük, csak ha van rá esély, akkor inkább jöjjön egy másik csapat.Géci írta:Vagy most attól félsz, hogy Pipita ver nekünk 4-et!?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 7., csütörtök 9:29
Hiába szívja fel magát, ha nincs az a hú, de stabil védelmük... Oké, hogy a Milán megeszi az ilyen 160 centis törpéket, de kétlem, hogy a BBC-t tudnák fogniRemy írta:Milan tuti felszívja magát... én őket nem akarom kapni. Se a Napolit, mert túl sok játékosuk teljesítene 110%-on..
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 7., csütörtök 9:21
Milan tuti felszívja magát... én őket nem akarom kapni. Se a Napolit, mert túl sok játékosuk teljesítene 110%-on..Géci írta: Ami viszont tuti, hogy amennyiben a Schalke, Milan, Olympiakosz, Napoly továbblép a 2. vonalban, nem lenne rossz őket kapni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 7., csütörtök 9:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 7., csütörtök 8:45
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 7., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. november 7., csütörtök 8:39
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 7., csütörtök 8:28
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 7., csütörtök 8:23
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 7., csütörtök 1:12
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 7., csütörtök 0:51
Most tényleg részletezzem? Higu 2007 januárja óta Real játékos. 2009-re lett komolyan számításba véve gyakorlatilag Juande Ramos alatt, addig mindig sokadik számú csatár volt, és inkább szélen játszott, mert középen Raúl meg RVN trónolt. Addig hiába játszott csereként, sok sót nem evett meg, ráadásul az a csapat konstans vesztő volt bármilyen valamire való csapat ellen, és a kicsik ellen is szenvedett. Nem ideális körülmények egy a szárnyait bontogató csatárnak.___Samy___ írta:ez akkor sem magyarázat arra, hogy 40 valahány meccsen még 10 gólt sem szerzett, pedig játszott nem egy hulladék csapat ellen
egy callejon 2 év alatt lehozott annyi gólt, amit higu vagy 6 év alatt, pedig ő aztán tényleg mellőzve volt, ráadásul még csak nem is csatár poszton játszott
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 7., csütörtök 0:36
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 7., csütörtök 0:29
Ez meg a másik. Ronci sem BM meg a BVB ellen varrta a triplákat, hanem a Galata ellen. Nyilván gyengébb csapatoknak könnyebb gólt rúgni. De ha nem vagy kezdő a gyengébbek ellen, akkor nehéz statot javítani.Gyorsan meg fog szakadni ez a szériája... most megy a szekér,majd komolyabb ellenfelek ellen...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 23:49
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 6., szerda 23:31
az igen, akkor FAF higuain.'shutterisland írta:ha jól láttam, lekopizta céer mutogatós gólörömét, amikor magára mutogat meg a földre, hogy "ÉN! ITT!"![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 23:26
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 6., szerda 23:18
mit csinált a jómadár?'shutterisland írta:most megy az összefoglaló...láttátok higuain gólörömét ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 23:10
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem