Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 14:39

ManU viszi Rabiotot FDJ helyett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 8., hétfő 14:38

Tjacks írta: Most nézem hogy a Man utd kezdőjében még mindig ott van egy Fred+mctominay szett.

Hogy a picsába lehetséges ez? Valami terhelő bizonyítékuk van az igazgatóság tagjairól? :hmmm:

Full szégyen ez az MU.
:lol:

Egy Rice es vagy Ruben Neves elferne ott ha már Kalvin Philipsrol lemaradtak.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomidzsi 2022. augusztus 8., hétfő 14:43-kor.
Toni :salute: Luka :salute: Lucas. :salute:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 8., hétfő 14:26

Most nézem hogy a Man utd kezdőjében még mindig ott van egy Fred+mctominay szett.

Hogy a picsába lehetséges ez? Valami terhelő bizonyítékuk van az igazgatóság tagjairól? :hmmm:

Full szégyen ez az MU.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 8., hétfő 11:06

Bayern elleni meccs - West Ham elleni meccs

Nem ugyanaz a taktika, intenzitás.
És továbbra is 2-ik meccse.
Majd tavasszal kell nézni a BL-ben és a nagy meccseken.
De ahogy mondod, nekünk épp mindegy, nem a mi játékosunk és nem is lesz egyhamar.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 10:09

Nyilván azt csinálja amit az edző kér és megkovetel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 8., hétfő 9:58

gündi előtte is focista volt bőven, de mindegy.
bayernnél, itt is, mindenütt ugyanazt játszatta, látjuk az eredményt, főleg a beellben.

dortmundot csak a bayern ellen nézem meg minden évben, a többi sörmeccs nem érdekel.
ha a bayern ellen valaki jól focizik, akkor nagy a sansz, hogy máshol is jo lesz.

de nekem mindegy, nem fog nalunk jatszani a gyerek belathato eveken belul, csak azt mondom, hogy mig a bayern ellen szettaposott lefutott agressziven tamadott minden vedot labdaval es labda nelkul is, itt csak totyogás megy, es nem tudom, hogy pep faszságai miatt, vagy mert elkattant valami az agyaban.
a jatek keperol beszelek, nem a golokról, ennyi helyzetbol egyeduli eloretolt befejezokent illik legalabb egyszer egyszer kaput talalni.
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 8., hétfő 9:50

hehetheoriginal írta: en tobbet neztem ki belole, minthogy egy 16oson beluli inzagi vagy trezege fele pocsrol bepattinto de amugy mezonyben zokni ember legyen. dortmundban azert tobbet mutatott ennel.
Gyere valld be szépen, hány Dortmund meccset néztél meg az utóbbi 2 évben?
Realista24 írta: Ment itt keményen a fikkantás a viking irányába, gondoltam ránézek, hogy mit flopkodott...erre két gól. Jó, megnézem a góljait, biztos tapin.
Teljesen érthetetlen, második tétmeccse konkrétan, és vert 2 gólt (akkor is ha egyiket 11-ből).

És a Pep fikkantást is lehet érteni de azért a fikkantás és a semmibe vétel közt egy kicsit nagy a különbség. A Citynél azért pár játékosból focistát csinált, gondoljunk csak így hirtelen Sterling, Foden, Gündogan, és társaikra.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 8., hétfő 8:48

Én az első félidőt láttam, ott meg is állapítottam hogy Pepnek végre sikerült annyi pénzt elkölteni, hogy mostmár azt a stílust játszassa amit végig akart, és tudja egy jó Burnley játékát copyzni :D

Mentek felváltva a beadások jobbról és balról.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 8:44

Ment itt keményen a fikkantás a viking irányába, gondoltam ránézek, hogy mit flopkodott...erre két gól. Jó, megnézem a góljait, biztos tapin.
Tizenegyest összehozta, beverte szépen.
Második góljánál meg úgy lépett ki, mint az álom.
Összefoglaló alapján sokat volt játékban, nyilván ez már nem a hoki bundás, de új csapat, új bajnokság, első meccs, teljesen rendben volt szerintem.
Ezt a világ legjobbja csatár szöveget meg fölösleges ráaggatni, sosem mondta magáról.

Azt mondom, hogy legalább 40 góllal fog zárni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 8., hétfő 6:33

Mindegy, en anno irtam, hogy eleg sutacskanak tunik a gyerek, nyilvan meg pappe volt a prio, de lehet azt levandovszkira irtam :lol: tartom a velemenyem btw
Csak annyit mondok, ha en a vilag legjobb csatarja vagyok, akkor az egy olyan pozicio, aminek gyökeresen es kiugroan latszania kell a palyan, ott nem en igazodok egy csapathoz, hanem a csapat igazodjon hozzam (pl ronaldo az interben, tudom tudom alomvilag...), mert en vagyok a csapat ékköve, a pont az i-n a tamadasokban es a csapatjatekban.
Szoval erre mondom, hogy vagy pep egy tulhypolt figura (eleg gyanus nekem, hogy ez, milliardokert osszeveszi a kis katonait, akik csakis azt tudjak jatszani, amit o 20 even at jatszatni tud, a cruyffi iskolabol, aztan vagy nyer veluk, vagy nem, aztan ha egy messi van elol, akkor inkabb nyer, ha egy jezus van elol pl, akkor inkabb nem nyer, de nem valtoztat, akarmi van, ugyanazt jatsza a csapat mindig es mindenkor. Nem is kerdes, hogy vannak nevek, akik joval tobbek es jobbak nala edzokent, nalam az az igazi edzo/menedzser, aki az adott jatekosokra tudja szabni ugy a felfogast es taktikat, hogy a leheto legjobb teljesítményt hozza ki), vagy a gyerek van megszeppenve es nem lep az asztalra vagy pep szájába, hogy baratom, en nem ehhez vagyok szokva, azert hoztal ide, hogy bellitsal a kiskatonaid koze a sorba rabszolganak, mikozben te akarsz lenni a legnagyobb sztar?
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 7., vasárnap 22:51

hat pedig a cityben meg inkabb bolyanak fog tunni, mert kb mindenki technikasabb korulotte.
ezt meg az ilyen foden, grealish fele arcoktol sem lehet elvenni.
lehet nem klasszisok, de egyik sem harapja a labdat.

ha pep hasonlo edzeseket tart, mint nalunk, es nyilvan igen, akkor biztos belerazodik valamelyest a kisteruletes bugiba.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 7., vasárnap 22:10

Amúgy se értelek, mindig is ennyi volt, max a Dortmundban több területen cipelte, erőszakos, gyors, gólveszélyes, de ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 7., vasárnap 21:36

hanyok toletek gyulollek titeket :mrgreen: :mrgreen: :kivagyhe:
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 7., vasárnap 21:21

Na de ezt mondom te sárgafejű, hogy tök mást játszik a két csapat, itt nem lesz akkora területe, illetve olyan kiszolgálószemélyzete van, hogy kis túlzással igen, kb ez lesz a szerepe hogy bebassza a tizenhatoson belül. Focizni ettől még nem fog elfelejteni, ez is egy út, meg a teknősé is, aki a bohócligában lehet zsinorban 10x gólkirály majd. Hát baszki Messi góljait megnéztem tegnap, először azt hittem még a női eb meccset látom olyan védekezés volt ott.

Na Remy közbeokádott egy irreleváns hülyeséget azért még. :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 7., vasárnap 21:19

A gyerek világ életében egy futok és kúrok egy gólt csatár volt. Kíméletlen, gyilkos. Stílusra mint az a CR, amelyik már befejező volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 7., vasárnap 21:06

nincs eyetest buzagyerek :mrgreen: csak kb 10 percet neztem a meccsbol, de ugyanaz a semmi volt mezonyben, mint a felkeszulesi meccsen usaban meg a pool ellen.
en tobbet neztem ki belole, minthogy egy 16oson beluli inzagi vagy trezege fele pocsrol bepattinto de amugy mezonyben zokni ember legyen. dortmundban azert tobbet mutatott ennel.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:46

Hehe eye test megint lecsapott, első rendes meccse a csókának az új csapatban, de már offos. :mrgreen:

Nem gondolnám hogy ne lenne kurva sok gólja a norvégnak, illetve azért taktikában sem hiszem hogy akkora visszafejlődés lenne neki hogy megismer egy új rendszert, együtt játszhat pl egy de bruyne-vel stb.. nyilván ez más foci, mint az a sok területet kihasználó, lendületes ami dortmundban is van.

De a csávó szarja a gólokat a bl-ben, a válogatottban, nála csak az a kérdés a teste mennyire fogja bírni.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:46

Pep nem edzo, filozofus!
ZIDANE

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:22

db97 írta:
hehetheoriginal írta: Ket lehetőség van: vagy pep tenyleg ennyire szar edzo, vagy a gyerek van full beszarva. Ez utobbit nem hinnem, mert csak meg kell nezni hogy jatszott tobbszor is pl a bayern ellen, itt meg egy nyamnyila balfasz, aki csak totyog es semmit nem csinal.
En ilyet meg nem lattam, ha igy folytatja 10 golja se lesz, aztan minden idok flopja lesz.
Hol van az az ember, aki elvileg top3 csatar a vilagon?
Ha ez igy megy, akkor meg jobb is, hogy nem hoztuk el.
Szar edző Pep. Jól van. :lol:
Rendkivul szarra nyerte magat 3-4 milliard eurobol messi nelkul mindenutt, plane a beellben :kalapos:
Abszolut nem kiismerheto a jateka, minden evben megujul :kalapos:
Zseni
thereisonly1ronaldo

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:22

Márpedig ebben semmi logika sincs így sem, hogy előtte kettőt már cserélt. A félidőben is 0:2-re álltak, vajon min gondolkodott a 90. percig, hogy csak akkor tette be őket? Illetve mi az esélye annak, ha 90 perc alatt nem tudnak gólt lőni, akkor majd a hosszabbításban fognak többet is? Ennyi idő alatt be tudnak egyáltalán melegedni ezek a játékosok, vagy mégis, miért nem lehetett mondjuk legkésőbb a 80. perc környékén meglépni ezeket a cseréket?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára illgner 2022. augusztus 7., vasárnap 20:23-kor.

Vissza: