Leszarja ő a klubot. A pénzét akarja, meg BL-tsebydani írta: De Jongnál sincs minden rendben ha maradni szeretne ezután a nyár után. Aki meg most ment oda…![]()
Jó, tudom én, ingyen és szerelemből ment mindenki mert több mint egy klub.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 12:46
Leszarja ő a klubot. A pénzét akarja, meg BL-tsebydani írta: De Jongnál sincs minden rendben ha maradni szeretne ezután a nyár után. Aki meg most ment oda…![]()
Jó, tudom én, ingyen és szerelemből ment mindenki mert több mint egy klub.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 8., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 8., hétfő 12:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 12:33
Az egészet nem értem, de ez óriásiPad'em írta: Totál érthetetlen, hogy Lewandowski kaliberű játékosok, hogy vállalták, hogy ebben részt vegyenek. Nem olvastak híreket az elmúlt mondjuk 2 évben?? Teljes káosz ami ott folyik pénzügyileg, eszembe nem jutna oda igazolni, még ha be is igért Laporta bármit. Mondjuk gondolom a szerződésekbe tettek erre vonatkozó részt, hogy mi van ha nem tudják őket regisztrálni, de mennyire ciki már ebben bármilyen szinten részt venni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 8., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 12:31
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. augusztus 8., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 8., hétfő 12:22
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 8., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 8., hétfő 12:18
Szemét elnyomó Tebas, monnnyon le!!Realista24 írta: Incredible. Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 8., hétfő 12:13
Megy a kockázás rendesenRealista24 írta: Na, úgy fest, hogy valaki már most utánament a Barca könyvelésének.
A klub azt állítja, hogy a 25%-ot a Sixth Street 667m-ért adta el, de a cég csak 517m-t fizetett valójában, a maradék 150m-t valahogy a Barca forgatta bele az üzletbe a saját pénzéből.
Tehát az FFP szempontjából, illetve a fizetések/regisztrációk végett csak 517m az új bevétel, amit el lehet ismerni, szemben a Barca által jelentett 667m-val. Laportáék remélik, hogy nem lesz értelmezési különbség a Ligával, és ők is a 667-et ismerik el, mint bevétel.
Incredible. Spanish radio claim Barcelona jointly set-up a holdings company to which it paid €150m of its own money to buy its own assets (to inflate value of sale). La Liga rejected it as not "new" money. Barça must now pay €37.5m tax on this payment.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 8., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:41
Az emlekezetes balhek Rosell alatt voltak (Neymar biznisz, Cruijff, Abidal, stb. elzavarasa, Guardiolanak parszor keresztbe tett, transfer ban, a klub bevetelei nem nottek, katari uzletek, meg ami nem jut hirtelen eszmbe). Rosell bele is bukott a Neymar ugybe, viszont majdnem Barto is, de ot a valasztas elott a triplazas megmentette.tcskhun írta:egy dolog ami érdekes számomra,hogy a rossel/barto éra alatt hol voltak a sociok vagy a szurkolok? miert nem lázadtak fel anno? most meg mindegy egyszerübb az előző elnökségekre kenni4Rv írta: a teljes hozzászólásban leírtam, hogy sajnos a rosell/bartomeu féle brancs ebbe a helyzetbe juttatta a klubot, ebből kell most kimászni anélkül, hogy hosszú évekre európai középcsapat szintjére süllyedne a klub.
meg persze anélkül, hogy arab/amerikai kézre kerüljön bármilyen formában..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. augusztus 7., vasárnap 19:39
egy dolog ami érdekes számomra,hogy a rossel/barto éra alatt hol voltak a sociok vagy a szurkolok? miert nem lázadtak fel anno? most meg mindegy egyszerübb az előző elnökségekre kenni4Rv írta: a teljes hozzászólásban leírtam, hogy sajnos a rosell/bartomeu féle brancs ebbe a helyzetbe juttatta a klubot, ebből kell most kimászni anélkül, hogy hosszú évekre európai középcsapat szintjére süllyedne a klub.
meg persze anélkül, hogy arab/amerikai kézre kerüljön bármilyen formában..
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem