Először meg akartam kérdezni, hogy ki…….Pad'em írta: Bravo elvileg minket választott az Atléticóval szemben. Castillába jön.

HozzászólásSzerző: negan » 2022. augusztus 10., szerda 21:32
Először meg akartam kérdezni, hogy ki…….Pad'em írta: Bravo elvileg minket választott az Atléticóval szemben. Castillába jön.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 10., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 10., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 10., szerda 12:26
Patent. Úgy hallottam aránylag drága lesz, ez nem tudom mennyire igaz. La Masias a fiú és sok barcás véleményt olvastam, miszerint az egyik legnagyobb tehetségük volt. U17-es válogatottban 14 meccsen 11 gól, de ez persze nem ad teljes képet. 19 évesek bundásában 12 meccs, 4 gól, 3 gp. Reméljük igazuk van katalánéknak.Pad'em írta: Bravo elvileg minket választott az Atléticóval szemben. Castillába jön.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 10., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 9., kedd 16:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 9., kedd 15:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 11:58
Ahogy olvasom a híreket, szükség lesz ráTomidzsi írta:Láttod vki a sötét oldalt is szereti. Az erő legyen velük na meg a pénz.Realista24 írta:
Barca? Hát mindenki csökkenti a fizut és kevesebbet fogad el tőlük, mint amit más kínált.![]()
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 8., hétfő 11:57
Láttod vki a sötét oldalt is szereti. Az erő legyen velük na meg a pénz.Realista24 írta:Barca? Hát mindenki csökkenti a fizut és kevesebbet fogad el tőlük, mint amit más kínált.Tomidzsi írta:
Jogos.
Mind1, máshol biztosan tobbet kapnanak sokan. És akkor itt jon kepbe a klubhuseg. Meg hogy nem angliaba focizok a 15.nel tobb penzert.
Érdemes a barcat is megnezni ezzen az oldalon![]()
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 8., hétfő 11:55
Igen 9 korul van Case, nekem is ez remlett.h3x0r írta:Casemiro netto 4.5 korul kapott eveken keresztul, volt is hir, hogy a PSG (ki mas) megtriplazna a fizeteset. Vegul tavaly nyaron Perez is megduplazta, netto 9 millio koruli osszeg remlik. Szoval bruttoban ott van Rudiger kornyeken.TheBull6 írta:
Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.
Másik: miért ne kaphatna? Nem minden évben kötnek új szerződést, hosszabbított, aztán nem olyan mint egyesek, hogy minden évben új fizut akar kisírni.
Főleg ha a covid komolyabb hullámában hosszabbított esetleg, akkor azért Perez, szinte mindenkit rávett arra, hogy csökkentse a fizut, vagy a korábbit tartsa.
Az oldalon fent irja, hogy ez osszesen 290 millio, de Case miatt szamoljunk inkabb 300-al. A la liga 739 millios fizetesi sapkat engedelyezett nekunk erre a szezonra.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 11:45
Barca? Hát mindenki csökkenti a fizut és kevesebbet fogad el tőlük, mint amit más kínált.Tomidzsi írta:Jogos.TheBull6 írta:
Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.
Másik: miért ne kaphatna? Nem minden évben kötnek új szerződést, hosszabbított, aztán nem olyan mint egyesek, hogy minden évben új fizut akar kisírni.
Főleg ha a covid komolyabb hullámában hosszabbított esetleg, akkor azért Perez, szinte mindenkit rávett arra, hogy csökkentse a fizut, vagy a korábbit tartsa.
Mind1, máshol biztosan tobbet kapnanak sokan. És akkor itt jon kepbe a klubhuseg. Meg hogy nem angliaba focizok a 15.nel tobb penzert.
Érdemes a barcat is megnezni ezzen az oldalon![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 8., hétfő 11:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 8., hétfő 11:41
Casemiro netto 4.5 korul kapott eveken keresztul, volt is hir, hogy a PSG (ki mas) megtriplazna a fizeteset. Vegul tavaly nyaron Perez is megduplazta, netto 9 millio koruli osszeg remlik. Szoval bruttoban ott van Rudiger kornyeken.TheBull6 írta:Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.Tomidzsi írta: Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 8., hétfő 11:33
Jogos.TheBull6 írta:Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.Tomidzsi írta: Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. augusztus 8., hétfő 11:16
Tudom, de ahogy írja R24 is, a klubbot attól még a teljes terheli.Tomidzsi írta: Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 11:04
És akkor mi van, ha csak a felét kapják meg? Attól a klubot még a teljes összeg nyomja.Tomidzsi írta:Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".TheBull6 írta:
Nem tudom, ezek mennyire pontos értékek, de jah... érthető, hogy senki se olyan hülye, hogy ennyit fizessen Marianonak, vagy Asensionak.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 8., hétfő 11:02
Az összegnek amit itt látsz, annak csak a felet kapjak meg nettoban. Hazard ezek szerint 15misit kap evente. De sztem ez nem valid lista pl. Case és Carvajal nem kaphat ilyen "keveset".TheBull6 írta:Nem tudom, ezek mennyire pontos értékek, de jah... érthető, hogy senki se olyan hülye, hogy ennyit fizessen Marianonak, vagy Asensionak.Anthony írta: De ez a súlyos b+, hogy ilyen Mariano meg Asensio féléknek annyit fizetünk, hogy más csapatok hozzá sem tudnak szagolni.
Mert hogy megfizetünk egy Benzemát egy Modricsot, egy Alabát, egy Courtoist, oké, arra senkinek sem lehet egy szava sem, de ilyen peremembereket naa![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. augusztus 8., hétfő 9:47
Nem tudom, ezek mennyire pontos értékek, de jah... érthető, hogy senki se olyan hülye, hogy ennyit fizessen Marianonak, vagy Asensionak.Anthony írta: De ez a súlyos b+, hogy ilyen Mariano meg Asensio féléknek annyit fizetünk, hogy más csapatok hozzá sem tudnak szagolni.
Mert hogy megfizetünk egy Benzemát egy Modricsot, egy Alabát, egy Courtoist, oké, arra senkinek sem lehet egy szava sem, de ilyen peremembereket naa![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 8., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 8., hétfő 9:21
Marianót benyeltük, vezetőség is elfogadta, hogy 0 játékpercre valószínű, ki kell fizetni egy raklap pénzt.tubatibi írta: Nem lesz itt már semmi, majd Asensio meg Mariano megoldja.![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem