Hat, a sebességére nem tudnád.Kerlon írta:+1, remélem még varázsolSüti írta: Sok sikert IscoDisco, remélem azért párszor megy majd még a varázslat, csak ne ellenünk.Arra a technikára szívem szerint kiverném.
Azzal a tempóval sose mennél el

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 7., vasárnap 18:53
Hat, a sebességére nem tudnád.Kerlon írta:+1, remélem még varázsolSüti írta: Sok sikert IscoDisco, remélem azért párszor megy majd még a varázslat, csak ne ellenünk.Arra a technikára szívem szerint kiverném.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 7., vasárnap 17:44
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 7., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 7., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 7., vasárnap 17:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 7., vasárnap 13:11
+1, remélem még varázsolSüti írta: Sok sikert IscoDisco, remélem azért párszor megy majd még a varázslat, csak ne ellenünk.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. augusztus 7., vasárnap 13:07
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 7., vasárnap 12:59
Na akkor garantált a gól majd ellenünk.Realista24 írta: Toldya.
Isco ofisol Sevilla.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 7., vasárnap 12:23
Toldya.Realista24 írta:De ha a végén meg ottmarad csapat nélkül, akkor az pont nulla. Szerintem rendben lesz, Sevilla a végén. Csak azok eladnak, vesznek, regisztrálnak, matekzonak és a végén mehet IscoDisco is.Sierra írta:
Szerintem a fizetési igénye lehet probléma, főleg ha marad spanyolban. Elég csórók a spanyol csapatok, ő meg nem biztos, hogy nagyon sokkal le akarná adni a fizuját.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. augusztus 7., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. augusztus 6., szombat 22:56
Szerintem neki a legfontosabb (és lehet ők is így számoltak), hogy a lehető legtöbb laliga meccset+játékpercet tolja most.. Már edzett első osztályú kerettel, játszott is, de most iszonyú fontos, hogy MINDEN HÉTEN első osztályú ellen jöjjön szembe..Steve írta: Amúgy Miguel Gutierrez egész jól mozgott azon kevés játékperc alatt, amit kapott. Kár, hogy nem lett kölcsönadva egy komolyabb csapathoz, majd utána vissza.
Lassan kellene találni 1-2 spanyolt is,akik egyeneset tudnak rúgbi a labdába, akiket legalább dísznek oda lehet állítani![]()
Akik voltak, kiöregedtek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 6., szombat 20:13
Volt nekik , nyertek is pár trófeát vele rövid időm belül dehát többet láttak bele a keretükbe mint ami.Kerlon írta:annak a szétesett unitednek pont egy olyan ember kell, aki nem finomkodik és centire pontosan megmondja, hogy mit kell csinálniuk a pályánateeemadrid írta: Lehet nem az amúgy, de egyelőre számomra full ilyen Pep karakternek tűnik, műmájerkedés, szereplési vágy, Cének mutogatja, hogy mit hogy kéne csinálni, a nyilatkozatai sem tetszettek, aztán persze lehet tévedek, de ez az első benyomásom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 6., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 6., szombat 20:08
annak a szétesett unitednek pont egy olyan ember kell, aki nem finomkodik és centire pontosan megmondja, hogy mit kell csinálniuk a pályánateeemadrid írta: Lehet nem az amúgy, de egyelőre számomra full ilyen Pep karakternek tűnik, műmájerkedés, szereplési vágy, Cének mutogatja, hogy mit hogy kéne csinálni, a nyilatkozatai sem tetszettek, aztán persze lehet tévedek, de ez az első benyomásom.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 6., szombat 19:13
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 6., szombat 19:06
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 6., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. augusztus 6., szombat 18:33
Miért gyökér, mi a bűne?ateeemadrid írta:
CR sztem masszivan alulertekelt jelenleg, mert ket fos csapatban tengodott evekig, de teljesen egyertelmu, hogy BL csapatban a helye. Boven szuk elit tamado, fizikalisan is rendben van, miert erne be egy pl kozepcsapattal, meg egy gyoker edzovel?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 6., szombat 17:39
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. augusztus 6., szombat 17:30
Az, hogy alulértékelt nem kérdés de magát is alulértékeli ha beéri bárkivel a 32es bl főtábláról csak a csoportmeccsek miatt.ateeemadrid írta:CR sztem masszivan alulertekelt jelenleg, mert ket fos csapatban tengodott evekig, de teljesen egyertelmu, hogy BL csapatban a helye. Boven szuk elit tamado, fizikalisan is rendben van, miert erne be egy pl kozepcsapattal, meg egy gyoker edzovel?dzsi91 írta:
Egesz jó ötlet lenne. Bár még mindig nem értem ezt a nagy klub keresést. Ok nincs bl de azért nem olyan rossz hely manchester egy 40 éves Cének.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem