9 BL győzelem

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 7., vasárnap 16:08
9 BL győzelem
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 7., vasárnap 16:06
Csóróim, mennyi mindent el tud mesélni egyetlen kép.flori írta: Bárcsak bejönne a félidőben és megmentené a meccset.A sok károgónak megint mutathatná, hogy nem ő itt a legnagyobb probléma. Nem a régi már, de ilyen Rashfordokkal egy ligában sem lehet emlegetni.
Ez a kép![]()
![]()
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62F58103
HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 7., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:59
Ja telekomos vagyok, akkor azért. Fasza, köszi. Király, hogy 16 tévécsatorna közvetít párhuzamosan de valahogy amin az érdemi PL meccsek mennek az sosincs a TelekomnálGalacticos írta:Mar penteken elindult, ott adtak a nyitomeccset is.Pad'em írta:
Match4. Elvileg ma indult. Most mentem végig 200 csatornámon, de sehol. Létezik, hogy Arena 4-em van de ez az új csoda meg nincs?
Azt olvastam hogy telekomnal nincs. Nalunk upcnel van, pedig elotte digisport se volt.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:59
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:57
Na nekem van ilyen. Ahogy most észrevettem.Galacticos írta:Mar penteken elindult, ott adtak a nyitomeccset is.Pad'em írta:
Match4. Elvileg ma indult. Most mentem végig 200 csatornámon, de sehol. Létezik, hogy Arena 4-em van de ez az új csoda meg nincs?
Azt olvastam hogy telekomnal nincs. Nalunk upcnel van, pedig elotte digisport se volt.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:57
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:55
Mar penteken elindult, ott adtak a nyitomeccset is.Pad'em írta:Match4. Elvileg ma indult. Most mentem végig 200 csatornámon, de sehol. Létezik, hogy Arena 4-em van de ez az új csoda meg nincs?petiamadridista írta: Ezt a manchesteri szenvedést lehet nézni valamelyik tv csatornán ??
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:53
Match4. Elvileg ma indult. Most mentem végig 200 csatornámon, de sehol. Létezik, hogy Arena 4-em van de ez az új csoda meg nincs?petiamadridista írta: Ezt a manchesteri szenvedést lehet nézni valamelyik tv csatornán ??
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:52
Match 4. Diginel a digisport 1 helyere kerult be.petiamadridista írta: Ezt a manchesteri szenvedést lehet nézni valamelyik tv csatornán ??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:47
Jaja, én is néztem a kezdő csapatot, pont az jutott eszembe hogy ezzel a játékos állománnyal nem lehet csodát tenni. Különösen jó képesség kellett ahhoz hogy ennyi közepes játékost összeszedjenek.Remy írta: Maguire, McTominay, Fred. A három bohóc. Mégis mit várnak?
És igen, Ericsen szerintem sem elég már ezen a szinten.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:44
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:43
Miatta ilyen az eredmény. Rontja a csapatmorált, ez az okaRemy írta: Pedig padon ül a fék, mégis vesztésre állnak. Érdekes.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:40
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:34
Max egy 15 percre fog beállni, ugyanis nincs a többi MU játékos fizikai szintjén.halamadrid írta: CR pad, Eriksen kezdő. Remélem becserélik. A tegnapi Messi olló után extra motivált lehet![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 7., vasárnap 15:33
Jelenlévő fórumozók: 46 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem