sander írta:
Én már egyszer itt összeszedtem még a választások elött hogy a 12 év kormányzás alatt mik voltak azok amiket szerintem jól csináltak, kész tények voltak.... arra nem jött semmi válasz.
Persze tudom hogy mi volt a jó..... A Bajnai... mert ő megszorításokat csinált csakazért hogy az országot felvirágoztassák mások, ha jól emlékszem akkor ezt te irtad (ha nem is szórol szóra....)
Bajnai azert volt jo, mert jo volt. Az egyeduli kormany volt Magyarorszagon, aki sikeresen kezelt egy valsagot, es ugy latszik, hogy ez igy is fog maradni. Bajnaiek ugy kormanyoztak bravurosan, es mindenki (fideszes zombikat leszamitva) altal elismerten, hogy kozben a nemzetkozi gazdasag osszeomloban volt. Fideszek ugy kormanyoztak "jol", hogy kozben a nemzetkozi gazdasag felviragzoban volt, es a kornyezo orszagok jobban teljesitettek rengeteg szempontbol hozzank viszonyitva. A valsagot meg lathatjuk hogyan kezelik.
En tobbet ezzel kapcsolatban nem fogok irni, akit erdekel a Bajnai kormany altal tett intezkedesek amik kihoztak az orszagot a szarbol az vagy olvassa el a 2010-es Fideszes gazdasagi jelentest, vagy a HVG-s konyvet, vagy keressen vissza a kommenteim kozott. O egy olyan palyara allitotta Magyarorszagot, ahol konzervativ gazdasagpolitikaval 2014-re euro lehettett volna, de hat jott az uNorTodOx GAzdaSagPolItIka, es elso tollvonassal a magannyugdijak kicsinalasa.

Mondjuk kell a fasznak a nyugati vilag undorito hanyatlo valutaja, nekunk ugy is a gyenge forint a jo, mar a baloldali szamok tenyek oldal is lehozta parszor.