Hogy jönnek ide a melegek? Meg az algériai gáz? Partizán? Jézusom... a homofób törvény összemossa a melegeket a pedofiliokkal.(egy törvényben említik őket) nincs értelme reagálni mindenre. buzizás, meg imperialista ugynokozes lenne a vége. De azért, majd egyszer nézz meg egy partizán adást, ami nem a politikáról szól, meg üsd fel a hírtv "kulturális" anyagait. Utána tedd mellé a költségvetésüket.sander írta:Elolvastam. Egy amerikai szervezet (tehát nem az amerikai politika) hasonlitotta Hitlerhez. Egyrészt politikai befolyása nemtudom mennyire van ennek a szervezetnek. Másrészt ha ez ennyire fontos hogy amerikai szervezetek mit gondolnak akkor azzal miért nem foglalkozik senki hogy miért adott 100 ezer dollárt egy amerikai szervezet a Partizánnak hogy folytatni tudják a hazai munkásságukat ?
Valaki elolvasta hogy ez a homofob törvény pontosan mit fogalmaz meg ? És ez a törvény miért káros?
De ha már itt tartunk ha jól tudom 26 ország van a világon aki engedélyezi a melegházasságot. Az az Algéria akihez most járnak az EU vezető politikusai gázért, vagy épp a közelkeletre járnak olajért azokban az országokban börtönbüntetés jár. Szaud-Arábiában egyes esetekben ki is végzik.
Amennyiben jól tudom, bejegyzett élettársi kapcsolatban lehetnek itthon Magyarországon is.
Peace