A középcsapat nem feltétlenül jelent közepes játékost, de ha mégis, Klopp alatt kurvanagyot fejlődtek/segített nekik, hogy elérjék a legjobbjukat és teljesen más játékosok lettek. Lásd nálunk Vini, akire 1 éve még a közepest is kevesen mondták volna, most meg már bárhol megállná a helyét, nem csak Ancelotti kezei alatt.wZoLee7 írta:Na szerintem pontosan ez az oka annak, hogy mi nyerunk bl dontoket, ok meg nem igazan. Egy darabig szep es jo hogy kozepes arcokkal tudsz nyerni a ligaban es a bl ben is jol allsz, de amikor igazan kell a plusz valakitol, akkor nem jon. Nalunk nem kozepes arcokra van szukseg es olyan edzore sincs szukseg aki kifogasokat keres meg baromsagokat beszelhalamadrid írta:
Leszarom miket mond, csak jöjjön miután Carlo nyugdíjba megy, vagy bármikor. 26-ig van szerződése, szóval addig szerintem Liverpoolban marad. Rúlunk is mindig tisztelettel nyilatkozott, bármennyiszer is megszopattuk őket. Lassan ők lesznek az új Atleti![]()
Az egyik, ha nem a legzseniálisabb edző jelenleg és az igazolásokhoz is kiváló szeme van. Csupán egy drágább vételt bukott be, Keitat, de ha jól emlékszem nála a sérülések is közbeszóltak. Középcsapatokból szedi a játékosait és csinál belőlük klasszist/top játékost, vagy már eleve azok és ő hozza ki belőlük a maximumot. 2x Southampton, 2x Roma, fabatkás Robebrtson a Hulltól, Wijnaldum, Díaz, Firmino, Jota stb.
Arra meg nem tudok rájönni, hogy Klopp miért alakítana minket a közepes játékosok klubjává. Én csak azt a képességet akartam kiemelni, hogy nagyon jó szeme van a tehetségekhez és ha egy következő edzőt kellene választanom, akkor az biztosan ő lenne. Nem mintha elhozná nekünk a Kánaánt, de 3 éve ő pl. biztos nem igazolta volna le Jovityot, főleg nem 60-ért.