Nyilvan nem ket forint a kiepites, de mivel az aram nem dragul olyan drasztikusan, ezert meg mindig jobb alternativa a villany, mint a fa. A plusz idot es energiat pedig lehet barmi masra forditani.kiserik írta:Nem olyan egyszerű ez, mint ahogyan gondolod. A klíma kiépítése drága, zajos, szeles és nem is tudod mindenhová eljuttatni a meleget egy nem klímásnak épített házban. A konnektoros radiátorral meg lehet szórakozni, de brutális lesz az áramszámla, az tuti. Persze kényelmesebb, mint mozogni egy picit, de ne mondjunk már ilyen marhaságokat, hogy költséghatékonyabb!Marky írta: Most minden idiota rohan fatuzelesu kazanert, kandalloert es tuzifaert, mikozben a legegyszerubb es legolcsobb megoldas 2-3 jol elhelyezett klima beepiteseDe meg a tescos konnektoros radiator is koltseghatekonyabb, mint fat hasogatni, tarolni, ugyelni a tuzelesre.
Ebben nottem fel, a hatam kozepere se kivanom a nedves faval vagy szennel valo szenvedest.

Politika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az a baj, hogy nagy resze elhisz mindent/barmit, amit irok/ir a masik, hű minta a teljes társadalombólLiamGallagher írta:De csak azért, hogy legyen min röhögnihehetheoriginal írta: Aztan mégis isszátok, lefetyelitek, vagyakoztok a szavaimra![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
Nem olyan egyszerű ez, mint ahogyan gondolod. A klíma kiépítése drága, zajos, szeles és nem is tudod mindenhová eljuttatni a meleget egy nem klímásnak épített házban. A konnektoros radiátorral meg lehet szórakozni, de brutális lesz az áramszámla, az tuti. Persze kényelmesebb, mint mozogni egy picit, de ne mondjunk már ilyen marhaságokat, hogy költséghatékonyabb!Marky írta: Most minden idiota rohan fatuzelesu kazanert, kandalloert es tuzifaert, mikozben a legegyszerubb es legolcsobb megoldas 2-3 jol elhelyezett klima beepiteseDe meg a tescos konnektoros radiator is koltseghatekonyabb, mint fat hasogatni, tarolni, ugyelni a tuzelesre.
Ebben nottem fel, a hatam kozepere se kivanom a nedves faval vagy szennel valo szenvedest.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
De csak azért, hogy legyen min röhögnihehetheoriginal írta: Aztan mégis isszátok, lefetyelitek, vagyakoztok a szavaimra![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Még a hasogatás, tárolás hagyján, az csak időt igényel, ráadásul én pl szerettem hasogatni, jól odab@szni a sok tuskónakMarky írta: Most minden idiota rohan fatuzelesu kazanert, kandalloert es tuzifaert, mikozben a legegyszerubb es legolcsobb megoldas 2-3 jol elhelyezett klima beepiteseDe meg a tescos konnektoros radiator is koltseghatekonyabb, mint fat hasogatni, tarolni, ugyelni a tuzelesre.

- hehetheoriginal
ez a baj a legtöbb témánál, amihez hozzászólsz.hehetheoriginal írta:nem voltam kepben teljesen, most jobb

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Most minden idiota rohan fatuzelesu kazanert, kandalloert es tuzifaert, mikozben a legegyszerubb es legolcsobb megoldas 2-3 jol elhelyezett klima beepitese
De meg a tescos konnektoros radiator is koltseghatekonyabb, mint fat hasogatni, tarolni, ugyelni a tuzelesre.

- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Vidéken a legtöbb nem új építésű házban van fatüzelésű kazán is. Miért fűtene az ember gázzal, amikor fával fele áron vagy kevesebből is megoldja? Mit jelent a normál körülmény? Vidéken havi bruttó 200-250 is jónak számít, abból el tudnak eldegélni, de ezt a gázt nem fogják kifizetni belőle. Mi is már 30 éve is fával tűzeltünk, pedig volt gázkazán, és az átlag családnál jobb bevételünk volt. Senki sem a pénze ellensége. Egy pontig jó a gáz, mert kényelmes, meg reggel sem fagysz meg amikor felkelsz, de ilyen áron már el fogják engedni ezek az emberek is a kényelmüket a pénzükért.hehetheoriginal írta:En arrol beszelek, aki raszorul es kenytelen fat lopni az erdobol.BlancoMark írta:
Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.![]()
De nem tudom elképzelni, hogy aki aranylag normal körülmények kozott el, az 2022ben egesz telen faval futson
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én fakereskedésen dolgozok. Nekünk a főprofil a épületfa kereskedés,meg a raklap gyártás.
Utóbbi két hétben minden telefon arról szólt ,hogy van e tüzifánk,meg lesz e tüzifánk,mert az országban minden tüzépen elfogyott ,és novemberig várólisták vannak.
Az más kérdés,hogy már most felment az ára durván a tavalyihoz képest, és őszre ez még jobban durvulni fog. Van egy idős házaspár aki évek óta hozzánk jött a téli kis tüzifájukat vásárolni,mondták hogy nem tudják mi lesz,mert akármerre mennek ,nem kapnak sehol.
Utóbbi két hétben minden telefon arról szólt ,hogy van e tüzifánk,meg lesz e tüzifánk,mert az országban minden tüzépen elfogyott ,és novemberig várólisták vannak.
Az más kérdés,hogy már most felment az ára durván a tavalyihoz képest, és őszre ez még jobban durvulni fog. Van egy idős házaspár aki évek óta hozzánk jött a téli kis tüzifájukat vásárolni,mondták hogy nem tudják mi lesz,mert akármerre mennek ,nem kapnak sehol.
- hehetheoriginal
En arrol beszelek, aki raszorul es kenytelen fat lopni az erdobol.BlancoMark írta:Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.hehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Most nyilvan nem arra a par ezrelekre gondolok, aki a vikkendhazban a hetvegere bedurrantja a kandallot, mert ugy van hangulata.
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.![]()
De nem tudom elképzelni, hogy aki aranylag normal körülmények kozott el, az 2022ben egesz telen faval futson
thereisonly1ronaldo
Nem lehet, hanem biztoshehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Most nyilvan nem arra a par ezrelekre gondolok, aki a vikkendhazban a hetvegere bedurrantja a kandallot, mert ugy van hangulata.
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.

- BlancoMark
Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.hehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.

- hehetheoriginal
Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
thereisonly1ronaldo
Zseni bizony. Annyira üres a kassza, hogy minden eladó (lásd gáz a szerbeknek). A gáz ár emeléssel a tűzifa ára is az egekben lesz. Természetvédelmi területen lévő erdő pedig szinte mind állami erdő... még.hehetheoriginal írta: Nagyon baba kis rendeletet hozott a foispan ur tegnap, mostantol természetvédelmi teruleten is lehet fat kivagni, mert hianycikk a tűzifa, nyilvan az elszabadult gazarak miatt.
Zseni![]()
- hehetheoriginal
Nagyon baba kis rendeletet hozott a foispan ur tegnap, mostantol természetvédelmi teruleten is lehet fat kivagni, mert hianycikk a tűzifa, nyilvan az elszabadult gazarak miatt.
Zseni
Zseni

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
itt is van egy cikk ezzel a témával kapcsolatban.
https://444.hu/tldr/2022/07/11/eu-s-tam ... nekulteket
https://444.hu/tldr/2022/07/11/eu-s-tam ... nekulteket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Egy Úr vagyEl Sie7e írta:Egy kis segítség a témában:Tjacks írta:
mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.
Senki nem akar itt tömegeket - értsd százezreket, milliókat - behozni.
https://444.hu/2022/08/04/olaf-jelentes ... a-nyomokat
Ha vki nem találná![]()

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Egy kis segítség a témában:Tjacks írta:mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.ikelemen5 írta:
Linkelnél párat?
Senki nem akar itt tömegeket - értsd százezreket, milliókat - behozni.
https://444.hu/2022/08/04/olaf-jelentes ... a-nyomokat
Ha vki nem találná

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker