Az a baj, hogy nagy resze elhisz mindent/barmit, amit irok/ir a masik, hű minta a teljes társadalombólLiamGallagher írta:De csak azért, hogy legyen min röhögnihehetheoriginal írta: Aztan mégis isszátok, lefetyelitek, vagyakoztok a szavaimra![]()
![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 6., szombat 13:24
Az a baj, hogy nagy resze elhisz mindent/barmit, amit irok/ir a masik, hű minta a teljes társadalombólLiamGallagher írta:De csak azért, hogy legyen min röhögnihehetheoriginal írta: Aztan mégis isszátok, lefetyelitek, vagyakoztok a szavaimra![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 6., szombat 12:48
Nem olyan egyszerű ez, mint ahogyan gondolod. A klíma kiépítése drága, zajos, szeles és nem is tudod mindenhová eljuttatni a meleget egy nem klímásnak épített házban. A konnektoros radiátorral meg lehet szórakozni, de brutális lesz az áramszámla, az tuti. Persze kényelmesebb, mint mozogni egy picit, de ne mondjunk már ilyen marhaságokat, hogy költséghatékonyabb!Marky írta: Most minden idiota rohan fatuzelesu kazanert, kandalloert es tuzifaert, mikozben a legegyszerubb es legolcsobb megoldas 2-3 jol elhelyezett klima beepiteseDe meg a tescos konnektoros radiator is koltseghatekonyabb, mint fat hasogatni, tarolni, ugyelni a tuzelesre.
Ebben nottem fel, a hatam kozepere se kivanom a nedves faval vagy szennel valo szenvedest.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2022. augusztus 6., szombat 12:17
De csak azért, hogy legyen min röhögnihehetheoriginal írta: Aztan mégis isszátok, lefetyelitek, vagyakoztok a szavaimra![]()
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. augusztus 6., szombat 11:13
Még a hasogatás, tárolás hagyján, az csak időt igényel, ráadásul én pl szerettem hasogatni, jól odab@szni a sok tuskónakMarky írta: Most minden idiota rohan fatuzelesu kazanert, kandalloert es tuzifaert, mikozben a legegyszerubb es legolcsobb megoldas 2-3 jol elhelyezett klima beepiteseDe meg a tescos konnektoros radiator is koltseghatekonyabb, mint fat hasogatni, tarolni, ugyelni a tuzelesre.
Ebben nottem fel, a hatam kozepere se kivanom a nedves faval vagy szennel valo szenvedest.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 6., szombat 11:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 6., szombat 10:55
ez a baj a legtöbb témánál, amihez hozzászólsz.hehetheoriginal írta:nem voltam kepben teljesen, most jobb
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. augusztus 6., szombat 10:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 6., szombat 10:44
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2022. augusztus 6., szombat 10:15
Vidéken a legtöbb nem új építésű házban van fatüzelésű kazán is. Miért fűtene az ember gázzal, amikor fával fele áron vagy kevesebből is megoldja? Mit jelent a normál körülmény? Vidéken havi bruttó 200-250 is jónak számít, abból el tudnak eldegélni, de ezt a gázt nem fogják kifizetni belőle. Mi is már 30 éve is fával tűzeltünk, pedig volt gázkazán, és az átlag családnál jobb bevételünk volt. Senki sem a pénze ellensége. Egy pontig jó a gáz, mert kényelmes, meg reggel sem fagysz meg amikor felkelsz, de ilyen áron már el fogják engedni ezek az emberek is a kényelmüket a pénzükért.hehetheoriginal írta:En arrol beszelek, aki raszorul es kenytelen fat lopni az erdobol.BlancoMark írta:
Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.![]()
De nem tudom elképzelni, hogy aki aranylag normal körülmények kozott el, az 2022ben egesz telen faval futson
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2022. augusztus 6., szombat 9:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 6., szombat 9:43
En arrol beszelek, aki raszorul es kenytelen fat lopni az erdobol.BlancoMark írta:Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.hehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Most nyilvan nem arra a par ezrelekre gondolok, aki a vikkendhazban a hetvegere bedurrantja a kandallot, mert ugy van hangulata.
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 6., szombat 9:27
Nem lehet, hanem biztoshehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Most nyilvan nem arra a par ezrelekre gondolok, aki a vikkendhazban a hetvegere bedurrantja a kandallot, mert ugy van hangulata.
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. augusztus 6., szombat 9:26
Hat azert egy kisebb csaladi haznal is komolyabb mennyisegu fa kell ahhoz, hogy melegen legyen tartva a haz egesz telen. Ez nem csak igy megy hogy kimegyunk az erdobe vagogatni.hehetheoriginal írta: Amugy lehet en vagyok tul sznob, de tenyleg van annyi temérdek ember, aki tuzifaval futene?
Mert en ugy vagyok vele, hogy az a reteg, aki rendszeresen, életvitelszerűen tuzifaval fut, az inkabb kimegy illegalba az erdobe es osszeszedi meg kivagja a fat maganak, nem fog ezreket fizetni vmi lerakaton vagy az obiban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 6., szombat 9:17
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 6., szombat 9:02
Zseni bizony. Annyira üres a kassza, hogy minden eladó (lásd gáz a szerbeknek). A gáz ár emeléssel a tűzifa ára is az egekben lesz. Természetvédelmi területen lévő erdő pedig szinte mind állami erdő... még.hehetheoriginal írta: Nagyon baba kis rendeletet hozott a foispan ur tegnap, mostantol természetvédelmi teruleten is lehet fat kivagni, mert hianycikk a tűzifa, nyilvan az elszabadult gazarak miatt.
Zseni![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 5., péntek 18:53
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 10:32
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 9:36
Egy Úr vagyEl Sie7e írta:Egy kis segítség a témában:Tjacks írta:
mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.
Senki nem akar itt tömegeket - értsd százezreket, milliókat - behozni.
https://444.hu/2022/08/04/olaf-jelentes ... a-nyomokat
Ha vki nem találná![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. augusztus 5., péntek 9:22
Egy kis segítség a témában:Tjacks írta:mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.ikelemen5 írta:
Linkelnél párat?
Senki nem akar itt tömegeket - értsd százezreket, milliókat - behozni.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 8:30
mire ezt leírod, már meg is találod. google a barátod. Ha jól emlékszem volt egy 444.-es cikk a héten ezzel kapcsolatban. ha szarul emlékszem akkor viszont sorry, my bad.ikelemen5 írta:
Linkelnél párat?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem