Diginél bekerült maguktól a digi 1-2 helyére az aréna meg a match4. Meg is lepődtem, nem nekem kellett újrahangolni.Pedig volt már velük negatív élményem.
Tavasszal pont a City-Real előtt kellett újrahangolni a tv csatornákat,mert valami nagy frissítés volt náluk. Azt már megszoktam ,hogy újrakódolás után az m4-et valamiért mindig nekem kell frekvenciák alapján behoznom. Mondom semmi baj, már fejből tudom az adatokat. Hát nem találta sehogy. Mindkét tv-n próbáltam, kb vagy 10x. Újrahangoltam már többször is őket. Na mondom jólvan akkor ügyfélszolgálat. Több perc várakozás után annyiba tudtak segíteni ,hogy amit 10x belőttem frekvenciákat lediktálták. Felvették adatokat,mondták ,hogy majd a napokban jönnek kollégák. Viszont ,ha én voltam a balfék akkor fizetni kell. Már elkönyveltem ,hogy nem fogom tv-be nézni a meccset, erre random fb lapozgatás közbe egy ismerősőm posztjába pont erről volt szó,hogy nincs M4,erre hozzászolásba valaki beírta ,hogy új frekvenciák vannak, neki is most diktálták le a ügyfélszolgálaton.
Nem adtak volna ki semmi tájékoztatót,hogy változott,de még a kiszállási díjat is tuti rám verték volna ,de a lényeg ,hogy végül a meccsre nagy nehezen lett csatorna