Aha. Eleg idegesito volt.poronty írta: Másnak is csúszik vagy 3 másodpercet a hang a HD csatornán?

Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Másnak is csúszik vagy 3 másodpercet a hang a HD csatornán?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert gyors fejszamolassal ez kb egy 24-25-os atlageletkor az arsenalnal, es ez meg lejjebb is eshet, ha a tomiyasu, smith-rowe, vieira harmas felepul.
durva.
durva.
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Crystal Palace-Arsenal - Match4 adja most
Arsenal mezét sztem összemosták egy adag vörös tangával.
Jesus joga bonitoban nyomja kötény stb.
Arsenal mezét sztem összemosták egy adag vörös tangával.

Jesus joga bonitoban nyomja kötény stb.
Toni
Luka
Lucas. 

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Brighton nagyon ugyes. Tavaly Ben Whiteot is 50 millio fontert passzoltak el az Arsenalnak.realistahuni írta:Azért lennék valami jó társtulajdonos pl kiscsapatoknál, konkrétan moneyprinting ami ott megy. Zseniális ahogy lehúzzák a "nagyokat".Kerlon írta: Cucurella 68+7 millio euro![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért lennék valami jó társtulajdonos pl kiscsapatoknál, konkrétan moneyprinting ami ott megy. Zseniális ahogy lehúzzák a "nagyokat".Kerlon írta: Cucurella 68+7 millio euro![]()
[Squawka] If Marc Cucurella's transfer reaches the £62m after add-ons, he will overtake João Cancelo (£60m) as the most expensive full-back in football history.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Cucurella 68+7 millio euro

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja,Newcastle-nél megondták,hogy olyat igazolnak aki tényleg előrelépést jelent,és hosszabb távon számíthatnak rá. Tavasszal jók voltak,volt egy korrekt rendszer,nem akarták szétbszni teljesen. Én mondjuk egy szélsőt előre meg 1 kpt még vártam/várok.
Silva/Chalobah és Koulibaly mellé jó lehet,magassága se lenne gond. Emerson-Alonso duóból egyet tartanék,főleg ha nem vesznek még egy khvt.
Fofana már erősebb,így,hogy kihagyott kb 1 idényt. Az a nagy hülyeség,akkor is ha előtte nagyon jó volt.
Nem sima játékosmegfigyelő,Sporting Directoralexoxladjackoxi írta: Brighton játékosmegfigyelőjét szerezték meg nemré

baloldali khv lesz alapban szerintem,ha Chilwell visszatér,Brightonban is sokszor ott játszott,Pep is az ilyen sokoldalúsága miatt akarta,mert lehetett volna egy Walker szerű embere balra is.(támadásban 3. védő,de fel is tud lépni,posztján jó passzoló)Berti írta: Igy akkor korrekt dealnek kezd tűnni, bár még mindig nem értem Chillwell, Alonso és Emerson mellé minek kell egy újabb bal fullback.
Silva/Chalobah és Koulibaly mellé jó lehet,magassága se lenne gond. Emerson-Alonso duóból egyet tartanék,főleg ha nem vesznek még egy khvt.
Fofana már erősebb,így,hogy kihagyott kb 1 idényt. Az a nagy hülyeség,akkor is ha előtte nagyon jó volt.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Pad'em
Beszarsz.
Chelsea are willing to meet Leicester’s £85million valuation for Wesley Fofana.
Chelsea are pushing to take their transfer spending close to a record £300million this summer with talks planned for several big name targets, reports @JBurtTelegraph
85 millió font az ha jól számolom kicsivel több mint 100 millió euró
Egy játékosért aki nem rég majd 1 évet kihagyott. Van baj.
Chelsea are willing to meet Leicester’s £85million valuation for Wesley Fofana.
Chelsea are pushing to take their transfer spending close to a record £300million this summer with talks planned for several big name targets, reports @JBurtTelegraph
85 millió font az ha jól számolom kicsivel több mint 100 millió euró

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Most olvasom, hogy 55+7 millió FONT lesz Cucu plusz kölcsönbe megy Cowill.
Ez így már csak a Brightonnak jó deal, de nekik nagyon.
Ez így már csak a Brightonnak jó deal, de nekik nagyon.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jajj, dehogyis! Maximum első blikkre lehetett anno azt hinni, hogy a Newcastle ilyen elvetemült módon fogja szórni a pénzt. Már januárban lehetett látni, hogy sokkal megfontoltabban építkeznek a vártnál. Guimaraes és Botman megszerzése szerintem hatalmas fegyvertény, és ők lehetnek is az új Newcastle bástyái is, értük nagyobb klubok is érdeklődtek, és úgy sikerült leakasztani őket. Ráadásul fiatalok, lehet rájuk építeni. A többi érkező, ideértve persze a télieket is, PL-ben bejáratott jó katonák, mint Burn, aki speciel tényleg gyerekkora óta nagy Newcastle szurkoló, szerintem kifejezetten okos húzás pár ilyen arcot is berántani, aki nem kerül sokba, de teszi a dolgát, és tiszteli a klubot. Egyedül Wood-ot nem értettem, mert ő tényleg csak egy bólya, és rohadt drága volt ahhoz képest. De ilyen Isco, Umiti, Pepe félék... Annyira nem hülyék, hogy lejárt szavatosságú termékeket vigyenek oda. A Brighton játékosmegfigyelőjét szerezték meg nemrég, ők meg rengeteget fejlődtek az elmúlt 2-3 évben, részben a qrva okos igazolásoknak is köszönhetően. Én még 2 érkezőt várok hozzájuk azért, Maddisont irkálják, de nem méri olcsón a Leicester, annyit nem tudom, hogy ér-e, de őt a kirakatban is lehetne mutogatni, amellett, hogy minőség, és angol, amire úgy tűnik szintén figyelnek, és még egy csatárra is számítok tőlük. Én Toneyt berántanám a helyükben, Wilson sérülékeny. Nekem tetszik, hogy lépésről lépésre akarnak haladni.'shutterisland írta:konkretan biztos voltam, hogy lesz egy bomba nev az attention miatt (pogba vagy bale pl), melle egy-ket jol csengo lepattano (isco, depay, umtiti, alexis, pépé, icardi, stb vonalbol) akik jo penzert meg ket szezont elpotyognek a tabella kozepen es 1-2 arc a liga kozepcsapataibol, oket egyuttal gyengitendo (iheanacho, neves, antonio, cucurella stb vonulatbol) de ahhoz kepest igencsak visszafogottak.Newcastle nekem is meglepő, azt hittem majd túlárazva megvesznek boldog-boldogtalant ők is, ehhez képest semmi.

- 'shutterisland
konkretan biztos voltam, hogy lesz egy bomba nev az attention miatt (pogba vagy bale pl), melle egy-ket jol csengo lepattano (isco, depay, umtiti, alexis, pépé, icardi, stb vonalbol) akik jo penzert meg ket szezont elpotyognek a tabella kozepen es 1-2 arc a liga kozepcsapataibol, oket egyuttal gyengitendo (iheanacho, neves, antonio, cucurella stb vonulatbol) de ahhoz kepest igencsak visszafogottak.Newcastle nekem is meglepő, azt hittem majd túlárazva megvesznek boldog-boldogtalant ők is, ehhez képest semmi.
- Pad'em
Alonso mehet a Barcába, Emersont is el fogják adni, Chilwell meg a sérülése után gondolom kétes milyen állapotban lesz. Plusz játszhat beljebb is Cucu. Más kérdés, hogy kb 9 poszton égetőbb lenne igazolniuk, de ők tudják van ott pénz dögivel úgy néz ki. Azon se lepődnék meg ha kiadnák a Leicester által kért 85 milliót Fofanára, csak hogy költhessen valakire az amcsi.Berti írta:Igy akkor korrekt dealnek kezd tűnni, bár még mindig nem értem Chillwell, Alonso és Emerson mellé minek kell egy újabb bal fullback. Inkább csatárra és középvédőre van szükségük.gutihaz14 írta: [Fabrizio Romano] Colwill will go to Brighton. Could be a loan. Levi Colwill to Brighton and Marc Cucurella to Chelsea.
Newcastle nekem is meglepő, azt hittem majd túlárazva megvesznek boldog-boldogtalant ők is, ehhez képest semmi.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
nekem a newcastle a meglepi egyelore.
egyedul botmant hoztak, mint mainstream nevet, de PL szinten meg csak sztarnak sem mondhato.
pope jo kapus de nem az az extra, ami a felso harmadba viszi oket.
pletyi szinten sem sokat olvasni masokrol es mar itt a kezdes.
itt most vagy egy nagyon lassu, arabokhoz kepest meglepoen megfontolt epitkezes van, vagy valami sz.r van a palacsintaban.
egyedul botmant hoztak, mint mainstream nevet, de PL szinten meg csak sztarnak sem mondhato.
pope jo kapus de nem az az extra, ami a felso harmadba viszi oket.
pletyi szinten sem sokat olvasni masokrol es mar itt a kezdes.
itt most vagy egy nagyon lassu, arabokhoz kepest meglepoen megfontolt epitkezes van, vagy valami sz.r van a palacsintaban.
emerson megy el kölcsönbe asszem olaszba, tegnap olvastam róla.
alonso még lehet barca
[Matteo Moretto] The case of Marcos Alonso is totally different from that of Azpilicueta. The player's representative is still working on his departure and Chelsea is much more open to letting him go to Spain. It is Barça's priority for the left side.
alonso még lehet barca
[Matteo Moretto] The case of Marcos Alonso is totally different from that of Azpilicueta. The player's representative is still working on his departure and Chelsea is much more open to letting him go to Spain. It is Barça's priority for the left side.
valamelyik univerzumban:

Igy akkor korrekt dealnek kezd tűnni, bár még mindig nem értem Chillwell, Alonso és Emerson mellé minek kell egy újabb bal fullback. Inkább csatárra és középvédőre van szükségük.gutihaz14 írta: [Fabrizio Romano] Colwill will go to Brighton. Could be a loan. Levi Colwill to Brighton and Marc Cucurella to Chelsea.
[Fabrizio Romano] Colwill will go to Brighton. Could be a loan. Levi Colwill to Brighton and Marc Cucurella to Chelsea.
valamelyik univerzumban:

- Pad'em
+1 bűnranda, mint egy régi Dortmund mez
A mi lila away mezünk, na az viszont már döfi
(nyilván a charity számdesign nélkül)