Főoldalon csak ennyi látszott, mondom hehe biztos megint osztja az észt...hehetheoriginal írta: En egy baráti kis acl műtét utan vagyok, en egyelore guti modban nyomom, ertsd osztom

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. augusztus 5., péntek 18:33
Főoldalon csak ennyi látszott, mondom hehe biztos megint osztja az észt...hehetheoriginal írta: En egy baráti kis acl műtét utan vagyok, en egyelore guti modban nyomom, ertsd osztom
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 5., péntek 18:17
En egy baráti kis acl műtét utan vagyok, en egyelore guti modban nyomom, ertsd osztom balrajobbra a forintos passzokat, neha egy egy csel, aprobb szopatas, futas, plane sprint csak sajat felelossegreHalfkey írta:Ez ilyen öregfiúk csocsó, ahol már nem tudtok futni úgyhogy fel kell pakolni plusz embereket?hehetheoriginal írta:
Nagy palya keresztbe, harmadokra osztva![]()
7+1 pont idealis![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. augusztus 5., péntek 16:15
Ez ilyen öregfiúk csocsó, ahol már nem tudtok futni úgyhogy fel kell pakolni plusz embereket?hehetheoriginal írta:Nagy palya keresztbe, harmadokra osztvaTjacks írta:
8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?![]()
![]()
7+1 pont idealis
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 5., péntek 13:39
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 5., péntek 12:33
OFF: Amúgy "Gudjoshen -érdekesség": Eidurnak mind a három fia labdarúgóCS0ki írta:Ezt a Gudjohnsen gyereket is nyomattak pár éve, aztán ennyi volt. Én nem tudom ki mit benazik, de amit támadó szinten a castilla kitermelt az utóbbi évtizedben, az tragikus. Csillivilli edzokozpont meg minden van, és semmi érdemi ember. Valami ott nagyon félremegy.MorataMartin írta: @Fabrizio Romano szerint a Valenciától igazolunk csatárt! Andrés Garcia a szerződése lejárta után ingyen csatlakozik a Real Madridhozhttps://www.transfermarkt.com/andres-ga ... ler/707266 a deporos Noel Lopezzel megoldják majd ketten
Jaa és "kis Gudjoshen" a Castillából a svéd élvonalbeli IFK Norrköpinghez igazolt.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 5., péntek 12:33
Kb miből nincs hiány. Akkora az elvárás már a top szinten,hogy visszaüt. Szélsővédő sincs elég, középsővédők soso, top szélsőkből is hiány van. Talán csak kp ami rendben van.Dupla D írta: De ha végignézel a világban ugyanezt láthatod. Minőségi támadó nagyon kevés kerül ki az utánpótlásokból. Emelett a spanyolok Villa-Torres óta nem tudtak kinevelni egy támadót a legmagasabb szintre.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 5., péntek 12:23
De ha végignézel a világban ugyanezt láthatod. Minőségi támadó nagyon kevés kerül ki az utánpótlásokból. Emelett a spanyolok Villa-Torres óta nem tudtak kinevelni egy támadót a legmagasabb szintre.CS0ki írta:Ezt a Gudjohnsen gyereket is nyomattak pár éve, aztán ennyi volt. Én nem tudom ki mit benazik, de amit támadó szinten a castilla kitermelt az utóbbi évtizedben, az tragikus. Csillivilli edzokozpont meg minden van, és semmi érdemi ember. Valami ott nagyon félremegy.MorataMartin írta: @Fabrizio Romano szerint a Valenciától igazolunk csatárt! Andrés Garcia a szerződése lejárta után ingyen csatlakozik a Real Madridhozhttps://www.transfermarkt.com/andres-ga ... ler/707266 a deporos Noel Lopezzel megoldják majd ketten
Jaa és "kis Gudjoshen" a Castillából a svéd élvonalbeli IFK Norrköpinghez igazolt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 5., péntek 12:20
Ezt a Gudjohnsen gyereket is nyomattak pár éve, aztán ennyi volt. Én nem tudom ki mit benazik, de amit támadó szinten a castilla kitermelt az utóbbi évtizedben, az tragikus. Csillivilli edzokozpont meg minden van, és semmi érdemi ember. Valami ott nagyon félremegy.MorataMartin írta: @Fabrizio Romano szerint a Valenciától igazolunk csatárt! Andrés Garcia a szerződése lejárta után ingyen csatlakozik a Real Madridhozhttps://www.transfermarkt.com/andres-ga ... ler/707266 a deporos Noel Lopezzel megoldják majd ketten
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. augusztus 5., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 11:46
fuck logic, tényleghehetheoriginal írta:Nagy palya keresztbe, harmadokra osztvaTjacks írta:
8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?![]()
![]()
7+1 pont idealis
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 5., péntek 11:39
- Marcelo has received offers from Qatar, Real Valladolid, Getafe, Marseille and Turkey but the problem is he wants CL football and doesn't want to leave Madrid.flori írta: Kemény, hogy Isco és Marcelo még mindig free agentek. Beárazta őket a piac..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 5., péntek 11:38
Nagy palya keresztbe, harmadokra osztvaTjacks írta:8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?hehetheoriginal írta: Marci meg isci johet hozzank keddi meg pentek esti focara, műfű meg minden 8v8, valszeg nem fognak kilogni lefele![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 11:21
Köszi. A videó alapján nem sok minden változott. Továbbra is azt látom rajta hogy kapkod, + test a test elleni párharcoknál is édeskevés. Mondjuk elöl tényleg több veszélyt jelentene LV-nél. De hát nincs magasan a léc e tekintetbenPad'em írta:A lenti videó alapján továbbra is futkos össze-vissza a bolond Hugh GrantTjacks írta:
Odrinál én annyira emlékszek hogy futkos össze-vissza mint egy félbolond. Védő létére baromi hamar bepánikol ha letámadják, instant szívroham az emberünk. Ennél még LV is jobb.
Azóta persze lehet fejlődött, nem láttam őt játszani.![]()
Támadójátéka jóval jobb mint LV-jé, viszont védekezése kabaré volt, Fio-ba mennyi taktikai fegyelmet szedett-össze az kérdés, valószínű semennyit. Viszont az látszik, hogy előrefele abszolút többet tudna hozzáadni, már csak azért is mert kurva gyors, elég jól cselez, jól centerez. Persze valószínű többet ártana a nem létező védekezése. Igazából szárnyvédőként 3 védő mellett lenne ő jobban használható, nem véletlen nézte ki az Inter.
LV-t én személy szerint nagyon unom, úgyhogy zokszó nélkül lecserélném Odrira, de az öltöző egyik központi figurája, edzők is imádják, él-hal a címerért, így esélytelen.
https://www.youtube.com/watch?v=SlrtcXnu-Z0
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 5., péntek 11:00
A lenti videó alapján továbbra is futkos össze-vissza a bolond Hugh GrantTjacks írta:Odrinál én annyira emlékszek hogy futkos össze-vissza mint egy félbolond. Védő létére baromi hamar bepánikol ha letámadják, instant szívroham az emberünk. Ennél még LV is jobb.wZoLee7 írta: Biztos jobb a sérülékeny 30-as Carvajal és a 31 éves nem védő LV kombója, mint mondjuk a Carva-Ordi kombó? Alig ér valamit, értem, hogy szeretjuk Lucast és a mentalitását, de bőven voltak gondok tavaly is azon a poszton. Nem szeretném újra azt látni, hogy Valverdet toljuk ki oda
Azóta persze lehet fejlődött, nem láttam őt játszani.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 10:46
8v8, milyen elbaszott pályán játszotok ti?hehetheoriginal írta: Marci meg isci johet hozzank keddi meg pentek esti focara, műfű meg minden 8v8, valszeg nem fognak kilogni lefele![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 5., péntek 10:28
Dehogynem. Ezerszer leírtuk már, hogy Hakimi a covid bevétel kiesés áldozata lett 2020-ban, ha nem üt be a krach akkor sztem már ő lenne a kezdő jobbhátvédünk. Amit elbasztunk, hogy kb fele áron elengedtük mert gyorsan kellett a pénzügyi kozmetika. Másra a keretből viszont nem volt kereslet, az krvanagy pech volt, egy akkora kincset elengedni egy globálisan hiányposztról. Ez van, hátha Vini 2-vel meg mázlink lesz.kodo írta:Nem ugy tortent, hogy Odriozola jott 30 millioert 2018ban es Hakimi 2020ban tavozott 40-ert?KAG írta:
Az volt a legszebb benne h Hakimit elszórtuk ennyibe azzal a cimszo alatt h kell a penz, talán egy evvel elotte.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 5., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 5., péntek 10:08
Szerintem még elhaknizik Marcelo valahol,lehet betenném kp-ra valami közepes csapat helyébenKerlon írta:Vagy csak nem akarnak barmit elfogadni. Marcelo szerintem abbahagyja amugy.flori írta: Kemény, hogy Isco és Marcelo még mindig free agentek. Beárazta őket a piac..
Isco fura, barhova jo lehet ingyen.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 10:07
Iscoból egy valami hiányzik de az nagyon: a tempó. Talán régebben is szóba jött már hogy 20 évvel ezelött nagyobb király lehetett volna, talán még nem volt ennyire fizikális a foci. Szegény hiába fut, olyan minha kocogna.Sierra írta:Egyébként egy Sevillában még kiemelkedő is lehet, helyi sztár.Realista24 írta:Szerintem rendben lesz, Sevilla a végénSzorítok neki, de minket lehetőleg ne szopasson ha összekerülünk vele.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 5., péntek 9:49
Egyébként egy Sevillában még kiemelkedő is lehet, helyi sztár.Realista24 írta:Szerintem rendben lesz, Sevilla a végén
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem