Egyébként egy Sevillában még kiemelkedő is lehet, helyi sztár.Realista24 írta:Szerintem rendben lesz, Sevilla a végén

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 5., péntek 9:49
Egyébként egy Sevillában még kiemelkedő is lehet, helyi sztár.Realista24 írta:Szerintem rendben lesz, Sevilla a végén
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 5., péntek 9:37
De ha a végén meg ottmarad csapat nélkül, akkor az pont nulla. Szerintem rendben lesz, Sevilla a végén. Csak azok eladnak, vesznek, regisztrálnak, matekzonak és a végén mehet IscoDisco is.Sierra írta:Szerintem a fizetési igénye lehet probléma, főleg ha marad spanyolban. Elég csórók a spanyol csapatok, ő meg nem biztos, hogy nagyon sokkal le akarná adni a fizuját.Kerlon írta:Isco fura, barhova jo lehet ingyen.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 5., péntek 9:32
Szerintem a fizetési igénye lehet probléma, főleg ha marad spanyolban. Elég csórók a spanyol csapatok, ő meg nem biztos, hogy nagyon sokkal le akarná adni a fizuját.Kerlon írta:Isco fura, barhova jo lehet ingyen.
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. augusztus 5., péntek 9:23
Marcinak Lazio ajánlott szerződést, majdnem meg volt az egyezség, csak nem volt elégedett a szerződés hosszával, 1+1 éveset ajánlott Loti, de ő 2+1-et akart...Kerlon írta:Vagy csak nem akarnak barmit elfogadni. Marcelo szerintem abbahagyja amugy.flori írta: Kemény, hogy Isco és Marcelo még mindig free agentek. Beárazta őket a piac..
Isco fura, barhova jo lehet ingyen.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 5., péntek 9:15
Odrinál én annyira emlékszek hogy futkos össze-vissza mint egy félbolond. Védő létére baromi hamar bepánikol ha letámadják, instant szívroham az emberünk. Ennél még LV is jobb.wZoLee7 írta: Biztos jobb a sérülékeny 30-as Carvajal és a 31 éves nem védő LV kombója, mint mondjuk a Carva-Ordi kombó? Alig ér valamit, értem, hogy szeretjuk Lucast és a mentalitását, de bőven voltak gondok tavaly is azon a poszton. Nem szeretném újra azt látni, hogy Valverdet toljuk ki oda
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 5., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. augusztus 5., péntek 8:22
Nem ugy tortent, hogy Odriozola jott 30 millioert 2018ban es Hakimi 2020ban tavozott 40-ert?KAG írta:Az volt a legszebb benne h Hakimit elszórtuk ennyibe azzal a cimszo alatt h kell a penz, talán egy evvel elotte.CS0ki írta:
Azért szépen, csendben odri is ott van a komolyabb bukók között az elmúlt 10 évben. Leigazolaskor sem értettem, hogy miért fizetünk ennyit egy cserehatvedert, de azóta kiderult, hogy még annak se jó. 30 millió, azért 30 millió,valaki ezt benezte.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 5., péntek 8:20
Vagy csak nem akarnak barmit elfogadni. Marcelo szerintem abbahagyja amugy.flori írta: Kemény, hogy Isco és Marcelo még mindig free agentek. Beárazta őket a piac..
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 5., péntek 6:50
Már nem is a pénz számít az ő esetében, hanem az, hogy ne itt kelljen neki fizetni és ne vegyen el játékidőt Vinícius Tobias elől.Pad'em írta: Gazzetta szerint Inter kinézte Odrit a távozófélben lévő Dumfries helyére.
Odriozola elvileg csak 4.számú jobbhátvéd opció, Dani, Lucas és Tobias mögött. Remélhetően elpasszoljuk akkor, bár az Intertől nem tudom mit várjunk, max egy jó milánói vacsorameghívást cserébe.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 5., péntek 0:57
Az volt a legszebb benne h Hakimit elszórtuk ennyibe azzal a cimszo alatt h kell a penz, talán egy evvel elotte.CS0ki írta:Azért szépen, csendben odri is ott van a komolyabb bukók között az elmúlt 10 évben. Leigazolaskor sem értettem, hogy miért fizetünk ennyit egy cserehatvedert, de azóta kiderult, hogy még annak se jó. 30 millió, azért 30 millió,valaki ezt benezte.Realista24 írta:
Kis apró plusz tűnjön el a fizetése. Már boldog leszek.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 4., csütörtök 22:44
ha csak ezt neztek volna beCS0ki írta:Azért szépen, csendben odri is ott van a komolyabb bukók között az elmúlt 10 évben. Leigazolaskor sem értettem, hogy miért fizetünk ennyit egy cserehatvedert, de azóta kiderult, hogy még annak se jó. 30 millió, azért 30 millió,valaki ezt benezte.Realista24 írta:
Kis apró plusz tűnjön el a fizetése. Már boldog leszek.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 4., csütörtök 22:13
Azért szépen, csendben odri is ott van a komolyabb bukók között az elmúlt 10 évben. Leigazolaskor sem értettem, hogy miért fizetünk ennyit egy cserehatvedert, de azóta kiderult, hogy még annak se jó. 30 millió, azért 30 millió,valaki ezt benezte.Realista24 írta:Kis apró plusz tűnjön el a fizetése. Már boldog leszek.Pad'em írta: Gazzetta szerint Inter kinézte Odrit a távozófélben lévő Dumfries helyére.
Odriozola elvileg csak 4.számú jobbhátvéd opció, Dani, Lucas és Tobias mögött. Remélhetően elpasszoljuk akkor, bár az Intertől nem tudom mit várjunk, max egy jó milánói vacsorameghívást cserébe.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 4., csütörtök 22:02
inkább iscot. marci már jóval korosabb és a teljesítménye sem indokolja azt hogy top csapatok álljanak érte. + fizu igénye sem kevés szerintemflori írta: Kemény, hogy Isco és Marcelo még mindig free agentek. Beárazta őket a piac..
HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 4., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 4., csütörtök 20:38
Jó lenne de előbb látok lelki szemeim előtt egy ingyen kölcsön + nem kötelező vásárlási opciót úgy, hogy a fizetése 80%-át is mi álljukRealista24 írta:Kis apró plusz tűnjön el a fizetése. Már boldog leszek.Pad'em írta: Gazzetta szerint Inter kinézte Odrit a távozófélben lévő Dumfries helyére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 20:26
Kis apró plusz tűnjön el a fizetése. Már boldog leszek.Pad'em írta: Gazzetta szerint Inter kinézte Odrit a távozófélben lévő Dumfries helyére.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 15:46
Basszus,jogos. Valamiért Chukwueze dualnak rémlett,Murielnél meg gondoltam 10 éve után csak szerzett olasz állampolgárságot. De Taremi és egyelőre(?) David is off.KAG írta:Ebbol a listából nem tobb kuka a non eu miatt?Marci77 írta: Írok neveket,csak hogy legyen még név, ne ugyanaz a 4-5:
Saka,Chukwueze,Jonathan David,Kalajdzic...Muriel,Taremi
Cserecsatárnak vagy jobbszélre opciónak.
Pedro Porro jobb hátvédbe? fiatal spanyol.
Meschak a ZTE-ből![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 4., csütörtök 15:26
Ebbol a listából nem tobb kuka a non eu miatt?Marci77 írta: Írok neveket,csak hogy legyen még név, ne ugyanaz a 4-5:
Saka,Chukwueze,Jonathan David,Kalajdzic...Muriel,Taremi
Cserecsatárnak vagy jobbszélre opciónak.
Pedro Porro jobb hátvédbe? fiatal spanyol.
Meschak a ZTE-ből![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 14:14
Jelenlévő fórumozók: 49 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem