Ez biztosan egyén függő, meg családi szituáció függő. Nálunk van aki megőrül a home office-tól, főleg akik kis lakásban laknak a belvárosban, meg akiknek nincs családjuk.nmate írta:Én is ezt vettem észre, de ez nem feltétlenül volt jó. Én 8 órát képtelen vagyok kb. egyhuzamban lenyomni, ha csak nincs valami emergency dolog. Anno nyári melók alatt simán nyomtam 35 fokban reggeltől estig a culágerkedést vagy épp egy üzemben a fel-alá szaladgálást, az nem hatott meg, de 8 óra kódoláshoz gyakran nincs türelmem.Steve írta: Amúgy nem tudom, de home office óta mégtöbbet dolgozok.Sport is kell, gyakran kelek 4-kor hogy eljussak bringázni és akkor nyugisabban ülök, jobban is alszok.
Sajnos, kódoláshoz az amihez nagyjából értek, de mióta homeoffice van, gyakran elgondolkoztam kell-e ez nekem. Aztán mindig realizáltam, mennyivel jobban keresek ezzel...
Helyes.Realista24 írta:Pörögtek is a cikkek![]()
Persze, alatta csinálhattam volna én is bármi mást, másodállás, tanulás, akármi. Csak nekem ez annyira nem adta, kell, hogy a munkahely kösse le a figyelmemet, mert különben ide írogatok csak ilyen faszságokról. Elég "lazy loading" mentalitásom van (egy fűszálat sem szeretek feleslegesen megmozdítani), ezt szerencsére felismertem és ha magamnak nem is tudom szabályozni, szabálolyoztatom másokkal.
Én is kódolok és örülök, hogy tudok fókuszálni a munkámra itthon.Ebédszünetben szigorúan megyek sétálni, futni, vagy edzeni.Reggel elintézem a mosást stb még munka előtt.Munka után meg csak elhozom a lányomat az oviból,vagy átmegyünk valami kis barátnőjéékhez én ott kávézok a szülőkkel,meg dumálunk,vagy ők jönnek..
Ha nem ez akkor meg a házzal, kerttel ügyködök valamit.Ha nem ez akkor meg valami privát program,amit csinálok.
De ezzel már az idő el is tűnt.
Ha nem HO lenne akkor még utazás is lenne.Szóval nekem ez passzol és még jobban is dolgozom.Főnökömmel beszéltem erről,ő azt mondta addig dolgozok HO-ból ameddig jól esik,mert látja, hogy nekem ez passzol és egy fantasztikus munkát rakok le, állítása szerint.
Szóval én elégedett vagyok.