Ráadásul úgy mutathatná a fukkot nekik és még tartoznának is neki.
Aztán majd kiállunk 8kpval
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 5., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. augusztus 5., péntek 14:10
Újabb Saviola fele deal?gutihaz14 írta: hozzuk mar el tőlük miutan szerzodest bontottak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 5., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: flori » 2022. augusztus 5., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 4., csütörtök 20:28
Középkezdésből a szimpatikus katalán csapat gyorsan betalál, 6-1.halamadrid írta: Azpi hosszabbít 2 évre, here we go.
Szépít a Cselzi, 5-1![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:35
You mean a 18 éves Baldét?halamadrid írta:Gondolom mert nem a 15 éves Abdet akarják a cseréjének, a jobbon meg Araújo is tud játszani + Mingéza is, de ha jól tudom ő már lelépett. Na meg persze ott van Sergi Roberto isDonát írta:
Azpi játszik jobb oldalon, tehát rá lett volna nagyobb szükségük, ugye? De akkor miért ilyen fontos nekik Marcos Alonso balra, ha ott van Alba? Vagy valamit keverek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:30
wow, sikerül megtartani az egyébként szerződéssel rendelkező csapatkapitányukat, micsoda sikerhalamadrid írta: Azpi hosszabbít 2 évre, here we go.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:29
Gondolom mert nem a 15 éves Abdet akarják a cseréjének, a jobbon meg Araújo is tud játszani + Mingéza is, de ha jól tudom ő már lelépett. Na meg persze ott van Sergi Roberto isDonát írta:Azpi játszik jobb oldalon, tehát rá lett volna nagyobb szükségük, ugye? De akkor miért ilyen fontos nekik Marcos Alonso balra, ha ott van Alba? Vagy valamit keverekhalamadrid írta: Azpi hosszabbít 2 évre, here we go.
![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:17
Azpi játszik jobb oldalon, tehát rá lett volna nagyobb szükségük, ugye? De akkor miért ilyen fontos nekik Marcos Alonso balra, ha ott van Alba? Vagy valamit keverekhalamadrid írta: Azpi hosszabbít 2 évre, here we go.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:14
Ki mondta úgy rosszul csinálják?tubatibi írta: Szerintem meg jól csinálják...tudja Laporta, hogy úgyse fog a klub megszűnni, úgyse jelentenek csődöt, mindig lesz egy szponzor, egy olajos aki simán letesz több száz milliót.
Jól erősítettek, szerintem ismét tényezők lesznek...Spanyolországban egész biztos, Európa picit más kérdés, de ismét ottlehetnek a legjobb 4-8 között.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. augusztus 4., csütörtök 19:03
Ez valami rendezvènyhelyszìn, közel a $potify stadionhoz..Realista24 írta: Amúgy ez a Barca studios eladás 100 millióért meg még újabb 100ert ha kell, csak nekem tűnik óriási penzmosasnak...? mit adnak el ami ennyit ér?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 4., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:25
dembelét jobb oldalra csak beránthattuk volna ingyen...RealAsensio írta: Nekem nem kene Depay, nem tudom elkepzelni a csapatban. Nem rossz focista, de onnan senki sem kene a Realba, sem kozvetlenul, sem kozvetve.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:58
Biztos valami utánpótlás, nem mindegy?Marci77 írta:eladnak a stadionból akart lenni ugye?Realista24 írta: Azt írták ha issue lesz, akkor meg 25%ot eladónak a studiobol. 100m![]()
Azt a 100 millát remélem egy 10. támadóra költik inkább.
Ki lesz a cserekapus?Donát írta: Neto to Bournemouth, here we go van, bár már kopott a fénye![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:58
mondjuk a multjatol fuggetlenul az oreg suarez 1 evre 2. szamu csatarnak nagy huzas lett volna.de onnan senki sem kene a Realba, sem kozvetlenul, sem kozvetve.
azt megoldanam egy fiatallal, ha csak nem serul meg mats, siman levedheti a szezon 95 szazalekat.Ki lesz a cserekapus?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:53
Nem, Barca Studióból.Marci77 írta:eladnak a stadionból akart lenni ugye?Realista24 írta: Azt írták ha issue lesz, akkor meg 25%ot eladónak a studiobol. 100m![]()
Azt a 100 millát remélem egy 10. támadóra költik inkább.
Ki lesz a cserekapus?Donát írta: Neto to Bournemouth, here we go van, bár már kopott a fénye![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:51
eladnak a stadionból akart lenni ugye?Realista24 írta: Azt írták ha issue lesz, akkor meg 25%ot eladónak a studiobol. 100m
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem