Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 15:05

Marci77, Donát köszi a válaszokat, hasznosak voltak számomra! :agree:

Lányomnak lenne, aki a Super Mariora van rákattanva, meg a Just Dance-re. Jelenleg Super Marios Youtube videókat néz ahol azt játssza, hogy ő irányítja(mondjuk ez a legolcsóbb nekem).

A fiam csak 2hete született szóval ő még nem igazán fog Fifázni. :kalapos:

A Switch azért lenne jó mert akkor a kocsiban is tudja nyomni és én visszakapom az én mobilomat.Már így is tele van a mobilom My Little Ponyval meg mindenféle csilli-villi unikornis baromságokkal, a Spotify-om meg mindenféle gyerekdalokkal. :lol:

Hehe természetesen átlát a dolgon, az unalmas téli órákban 2pelus között apa is használhatná a cuccot, ha már itt porosodna B-)

Akkor a leértékelt régebbi lesz majd, az oled-et leszarom, mindegy mi miatt megy majd a gyerek szemműtétre. :lol:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 4., csütörtök 14:14

Steve írta:
Marci77 írta: Lite is ér vagy csak a rendes nagy?
Köszi szépen!

A nagyban gondolkozunk a gyereknek majd.

Borzasztóan nyitott a tv-s játékokra és baromira ügyes is benne. Egyelőre az Apple tv-n nyomja az összes hülye app-et, de azok 2pálya után állandóan fizetősek én meg nem fogok idióta app-ek pályáiért fizetni.

Fél éve mondogatja a Super Mariot. Gondoltam a Nintendo Switch-en vannak sport játékok, amikkel majd télen tud egyszerre játszani és mozogni velük(ha éppen nem kint szánkózunk, játszunk),van Mario és az abszolút kedvence a Just Dance.

OLED-es mennyivel jobb?Gondolom gyorsabb is meg hasonlóak?Jóval drágább és nem szívesen költenék feleslegesen többet.

Itt a 2019-es Switch-et akciósan egész “olcsón” leg lehetne venni, kb annyiért amit max költenék a dologra.
Ha sokat ul a tv elott, akkor elobb-utobb kelleni fog neki majd egy szemmutet is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 4., csütörtök 11:24

Steve írta:
Marci77 írta:

Lite is ér vagy csak a rendes nagy?
Köszi szépen!

Borzasztóan nyitott a tv-s játékokra és baromira ügyes is benne. Egyelőre az Apple tv-n nyomja az összes hülye app-et, de azok 2pálya után állandóan fizetősek én meg nem fogok idióta app-ek pályáiért fizetni.

Fél éve mondogatja a Super Mariot. Gondoltam a Nintendo Switch-en vannak sport játékok, amikkel majd télen tud egyszerre játszani és mozogni velük(ha éppen nem kint szánkózunk, játszunk),van Mario és az abszolút kedvence a Just Dance.

OLED-es mennyivel jobb?Gondolom gyorsabb is meg hasonlóak?Jóval drágább és nem szívesen költenék feleslegesen többet.

Itt a 2019-es Switch-et akciósan egész “olcsón” leg lehetne venni, kb annyiért amit max költenék a dologra.
Vegyél neki Xboxot.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 11:20

Steve írta:
Marci77 írta:

Köszi szépen!

Nekem Lite-om van csak,ami ugye csak hordozható verzió,szeretem,bár ritkán használom.
Gondolkoztam,hogy váltok nagyra,de egyelőre pénzügyi szempontok miatt is nem mentem rá,meg mert nem biztos,hogy kihasználnám. De h beleférne,rámennék,viszont csak a régebbire.
Én is azt olvastam,hogy az Oled nem éri meg a felárat,majd talán ha lesz switch 2 vagy valami azt megéri.
Fifát,2k-t hasonlókat ne azon akarjanak játszani,ha az is feljönne,ahhoz xbox/ps kell.
Mario Kart 8 az utóbbi 10 év egyik legjobb játéka szerintem(nem csak Switchen,hanem összességében), nemrég jöttek ki újabb pályák is.
Pokemont szoktam még nyomni egész látványos tvn is,de handheld módban klasszikus.Sokan a Zeldát szeretik meg az említett Animal Crossingot, az engem nem érdekel.
Egyéb saját játékok is jók, ahogy Donát is írja.
Just Dancehez mondjuk egy xbox 1 is elég kinecttel,de ha már van switch,ott is élvezhető.

Annyi,hogy a Nintendo játékokat kicsit rétegebb játékoknak tartom,sokan nem szeretik,kicsit más stílus,de ha érdekli őket,szerintem megéri.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:46

Steve írta:
Marci77 írta:

Köszi szépen!

A Nintendo saját játékai tényleg superek, nagyon igényesek, általában a műfaj csúcsát képezik. De azt is vedd figyelembe, hogy a külsős fejlesztők játékai viszont minőségben bőven elmaradnak a másik két gépen tapasztalt minőségtől. (Pl Fifa) Nem tudom mekkora a gyerkőc, fiú-e vagy lány, de adott esetben érdemes lehet a többi gépen is gondolkodni. De ha Super Mario a főszempont (ami mondod, remek minőség), meg ha lányod van, akkor pl az Animal Crossing is telitalálat lehet, akkor nem kérdés, mert ezek csak Nintendo gépekre vannak.

Nekem tv-re köthető van. Az oledes csak annyival jobb, hogy szebb a képernyője, és több a tárhelye, de nem gyorsabb, a teljesítménye ugyanolyan. Akkor ad többletet, ha kézimódban is sokat használnátok, meg esetleg ha digitálisan tervezel játékot venni. De alapvetően nem létszükséglet az a gép a simához képest.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:45

Vedd meg, ha nem jó, postázd el nekem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:38

Inkabb vidd el focizni, legyen zlatannak utoda a válogatottban :kalapos:

Valld be, hogy apa akar vele jatszani, erőszakkal teped ki a kezebol a controllert :lol:
thereisonly1ronaldo

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:34

Marci77 írta:
Steve írta: Hola!

Van valaki a fórumon akinek van Nintendo Switch? Lenne pár kérdésem. :)
Köszi szépen!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 9:49

Steve írta: Hola!

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. augusztus 4., csütörtök 9:26

Hola!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 23:09

Megyek indulok :kalapos:
:smile:
thereisonly1ronaldo

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. július 30., szombat 21:49

hehetheoriginal írta: Igen, mert a dac kb telefon meretu, kis helyen nagy teljesítmény, hogy hordozhato legyen
Lattam par hete akcióban felaron sennheiser ie800s-t banom mar, hogy nem rendeltem meg
Jajj hagyd már a sennheisert meg a bwilkinst :D Airpods MAX-al a fejeden vagy a legnagyobb király :mrgreen: :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 21:33

Raakadtam a moondrop es hasonlo markakra, kinai motyok, ha jol latom, a variationsre minden teszt azt mondja, hogy a legjobb iem füles minden szempontbol...
Nem tudom mennyire megbízható ez, plane ennyi pénzért kinabol rendelni, gari meg minden...
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 18:45

Igen, mert a dac kb telefon meretu, kis helyen nagy teljesítmény, hogy hordozhato legyen
Lattam par hete akcióban felaron sennheiser ie800s-t banom mar, hogy nem rendeltem meg
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 30., szombat 16:10

Vegyél egy csomag fültisztító pálcikát, használd, onnantól sokkal jobban fog szólni a kamu kínai Beats by Dre-d is :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 16:02

Zsunyi, Steve nezem, köszi.
Ands: fiio dac/mp3 lejatszoval, mindenfelet hallgatok, ha nagyon baszo lesz a minoseg, akkor lehet meg klasszikust is. az ar az tök változó is lehet, mert ahogy olvastam a teszteket mar a 100 euro kategoriaban is van olyan, ami fullos hangzasu es veri a joval dragabbakat. Tudom, ki kell probalni, es ami nekem bejon, de nyilvan ha egy felmillios cuccot belenyomok a zsirosmocskos fulembe, akkor nem biztos, hogy visszaveszik :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 30., szombat 14:49

hehetheoriginal írta: Haligali ipsék, audiofil vezetekes agybadugos fülest keresek, nyilvan nem a sennheiser ie900 arkategoriaban, ha vki tud vmit ajanlani, akar sony, sennheiser, shure vagy barmi egyeb markatol, az ne titkolja :) a jelige: hangminoseg :salute:
Szia Hehito! Nem tudom kapható-e még, de ha vezetékes és agybadugós, minőségi füles a cél, akkor lesd meg a Bowers & Wilkins C5 Series 2-t.

Pusziiiiii :-*

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 30., szombat 14:48

hehetheoriginal írta: Haligali ipsék, audiofil vezetekes agybadugos fülest keresek, nyilvan nem a sennheiser ie900 arkategoriaban, ha vki tud vmit ajanlani, akar sony, sennheiser, shure vagy barmi egyeb markatol, az ne titkolja :) a jelige: hangminoseg :salute:
Nekem van egy Meze fejhallgatom nagyon fasza, a fulhallgatokrol is kivaloak a velemenyek pl.: https://mezeaudio.eu/collections/all/products/advar

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 30., szombat 13:43

Haligali ipsék, audiofil vezetekes agybadugos fülest keresek, nyilvan nem a sennheiser ie900 arkategoriaban, ha vki tud vmit ajanlani, akar sony, sennheiser, shure vagy barmi egyeb markatol, az ne titkolja :) a jelige: hangminoseg :salute:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 29., péntek 9:49

Céges melógép nekem is m1 airbook, vannak faszságai de egy biztos: baromi hosszú az üzemideje és nagyon kompakt, jól lehet vele utazni. Azolra a dolgokra amit írtál, én tuti azt választanám.

Touchscreent sztem minimális az az ember aki valóban használja is, legalábbis azok közül akik nem hiperfiatalok hogy ebben nőttek fel hogy minden cucc amit megnyomnak az touchscreen.

Vissza: