Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Amúgy ha a ManU behuzza Sestot, akkor az újabb jel arra hogy CR offolja magát szerintem. De hova?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ha mar chelsea
62 millio fontot ajanlottak fofanaert amit elutasitottak a rokak
auba a kovi celpont sesto mellett
62 millio fontot ajanlottak fofanaert amit elutasitottak a rokak
auba a kovi celpont sesto mellett
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Bayern detto. Rengeteg pundit és exfocista is bohózatnak tartja amit művelnek.Caraway írta:Oh latnatok angol United forumokat is… Laporta meg a Barca nagyon kapja az ivet. Jelenleg szinte minden csapatnak a bogyebe vannak.Pad'em írta:
Feltévedtem minap egy Chelsea fórumra, hát ami ott megy a katalánok irányába ahhoz képest a mi Real v Barca topicunk a kölcsönös tisztelet és szeretet szentélye![]()
![]()
Én akárhonnan nézem, pénzügyileg szerintem akkor sem maradnak életben ha mindent megnyernének a következő 2 évben. Egyszerűen lewandowski hiába nagy nevű játékos nem az a fajta aki miatt kimegy az ember a meccsre vagy beleszeret egy klubba stb… a többi meg még nevenincs senki. Ha össze is áll minden sem lesz akkora marketing értékük mint messivel vagy neymarral vagy ronaldinhoval volt.
Meg ez mikor műkodött,hogy veszünk 5-6 kezdő játékost egy nyáron és majd összeáll minden? Konkrétan soha. Egy ilyen project ,hogy kifussa magát 2-3 év addigre meg csődbe is mennek ami nyilván csak formalitás lesz mert valamelyik jumurdzsák majd megveszi őket így megszűnni nem fognak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Fookin disgracePad'em írta:Feltévedtem minap egy Chelsea fórumra, hát ami ott megy a katalánok irányába ahhoz képest a mi Real v Barca topicunk a kölcsönös tisztelet és szeretet szentélyeRealista24 írta:
Nah, Barca...ha már a Chelsearol van szó.![]()
![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Oh latnatok angol United forumokat is… Laporta meg a Barca nagyon kapja az ivet. Jelenleg szinte minden csapatnak a bogyebe vannak.Pad'em írta:Feltévedtem minap egy Chelsea fórumra, hát ami ott megy a katalánok irányába ahhoz képest a mi Real v Barca topicunk a kölcsönös tisztelet és szeretet szentélyeRealista24 írta:
Nah, Barca...ha már a Chelsearol van szó.![]()
![]()

- Pad'em
Feltévedtem minap egy Chelsea fórumra, hát ami ott megy a katalánok irányába ahhoz képest a mi Real v Barca topicunk a kölcsönös tisztelet és szeretet szentélyeRealista24 írta:Nah, Barca...ha már a Chelsearol van szó.Pad'em írta: Fabrizio koma kebabos lettLehet Pep odatelefonált egy 70 millióval?
![]()
![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nah, Barca...ha már a Chelsearol van szó.Pad'em írta: Fabrizio koma kebabos lettLehet Pep odatelefonált egy 70 millióval?
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Fabrizio koma kebabos lett
Lehet Pep odatelefonált egy 70 millióval?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Akkor megdől a herewego legenda?Realista24 írta:OFFICIAL: Brighton have denied all reports that a deal has been agreed with "any club" to sell Marc Cucurella.Donát írta:
Amúgy ő már "here we go" a Chelseanek. (asszem itt még nem láttam)

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Brighton have denied all reports that a deal has been agreed with "any club" to sell Marc Cucurella.Donát írta:Amúgy ő már "here we go" a Chelseanek. (asszem itt még nem láttam)Realista24 írta: Marca szerint 68 millió lesz a végső ára Cucurellanak.
Here we go, mi?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amúgy ő már "here we go" a Chelseanek. (asszem itt még nem láttam)Realista24 írta: Marca szerint 68 millió lesz a végső ára Cucurellanak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marca szerint 68 millió lesz a végső ára Cucurellanak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A meccsterhelés kummára sokat számít-Sierra írta: CR nincs fizikálisan a többiek szintjén? Hát ezt kurva nehéz elképzelni.![]()
![]()
Amikor kb állandóan extra edzéseket végez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megpróbálhat az lenni, bele fog törni a bicskája.ateeemadrid írta: Ez a ten hag is ilyen pep fele mumajer kocsognek igerkezik igy elsore![]()
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Premier League players will stop taking the knee before every match in the coming season and instead use "specific moments" to do so.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Ez a ten hag is ilyen pep fele mumajer kocsognek igerkezik igy elsore

CR nincs fizikálisan a többiek szintjén? Hát ezt kurva nehéz elképzelni.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mar most sajnalom szegenyt. Egy totalis nagy katyvasz az egesz klub.Realista24 írta:Erik ten Hag on Cristiano Ronaldo and other Man Utd players leaving Old Trafford early vs Rayo: “I don’t certainly accept this. I think this is unacceptable. For everyone”, tells @viaplaysportnlRealista24 írta: Na edzőbá megmondta, hogy CR nincs a többiek szintjén, és még sok edzés és néhány meccs hiányzik neki, hogy beérje őket fizikálisan.![]()
Nagy lesz a szerelem kettőjük között.
“We are a team and you have to stay until the end”, ten Hag says.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erik ten Hag on Cristiano Ronaldo and other Man Utd players leaving Old Trafford early vs Rayo: “I don’t certainly accept this. I think this is unacceptable. For everyone”, tells @viaplaysportnlRealista24 írta: Na edzőbá megmondta, hogy CR nincs a többiek szintjén, és még sok edzés és néhány meccs hiányzik neki, hogy beérje őket fizikálisan.![]()
Nagy lesz a szerelem kettőjük között.
“We are a team and you have to stay until the end”, ten Hag says.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak az elejébe néztem bele, de feltűnt, hogy a nagy szakértők jóslatai baromira nem jöttek be.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!