Tesommal megnezes elott tippelgettunk, hogy milyen fan service-el kezdodik majd a sorozat, 2-3 percet ugyan kellett ra varni, de bejott.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 21., vasárnap 20:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 21., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. augusztus 20., szombat 9:18
Nekem tetszett, ahogy imádtam az egész sorozatot is.Galacticos írta: Better call saul befejezo resze?
Jo sorozat volt bar sztem nagyon lassan indult be. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!erre meg a vegen nem szamitottam, gondoltam hogy valahogy kimmel fogjak lezarni, de nem igy..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 20., szombat 8:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 8., hétfő 23:19
Píszí? Nincs is benne ázsiai (vagy ők nem divatosak)... itt mindenki vagy néger, vagy homo, vagy travi, vagy ezek keveréke. Én még ilyet nem láttam.soadroli írta:
nemigazán érdekelt, de most hogy olvastam hogy nagyon túl volt tolva benne a píszí, így egyáltalán nemziro4vr írta: Sandmant nézte már valaki? Megér egy pár órát?![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 8., hétfő 20:32
Frissítve lett a cikk. Csajszi ezt tweetelte:https://twitter.com/rosariodawson/statu ... anak-a-marsoadroli írta: Daredevil mellett elvileg a Punisher sorit is visszahozzák. Azt mondjuk még nem láttam, de a Daredevilben bírtam Bernthalt.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. augusztus 8., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 8., hétfő 8:13
Haverom imádja a képregényeket, így megkérdeztem őt én is erről. Azt mondja, hogy eleje jó, évad közepe kiváló, utolsó harmad pedig gyenge.ziro4vr írta: Sandmant nézte már valaki? Megér egy pár órát?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 8., hétfő 6:38
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. augusztus 7., vasárnap 21:31
black bird +1, az oldman tervben.Yazid írta: be kell rakjak két brand newt, nézzétek
the old man
black bird
utóbbi numero one lett az elmúlt évekből, plus mogwai soundtrack![]()
nemigazán érdekelt, de most hogy olvastam hogy nagyon túl volt tolva benne a píszí, így egyáltalán nemziro4vr írta: Sandmant nézte már valaki? Megér egy pár órát?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 7., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 7., vasárnap 20:04
Pont ma gondoltam rá, hogy újrázom, mert letudtam a The Last Kingdomot, ami amúgy nem volt rossz, se elnyújtottan élvezhetetlen fölösleges.soadroli írta: "DAREDEVIL: BORN AGAIN’ is officially announced and will release in Spring 2024."
"DAREDEVIL: BORN AGAIN’ is 18 episodes long. Charlie Cox will return."
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 5., péntek 6:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 3., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. augusztus 3., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 1., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 30., szombat 21:59
Hat ez rohadt jo volt, tegnap este kezdtem el, most fejeztem be; alig birtam megallni vele. Egy kis nyomozas, melle akcio na meg ugye verekedes eleg nagy mennyisegben.soadroli írta: A Reacher elég fasza lett, Alan Ritchsonnak jól áll ez a szerep. Mekkora állat te jó ég![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 27., szerda 22:46
péntekre lehet végzek azzal is, sponsored by home officeMester77 írta:Óriasi sorozat. De azért készülj, a harmadik évadban lesznek az eddigiekhez képest is meredek dolgokwZoLee7 írta: 3 nap alatt ledaráltam a The Boys 1. és 2. évadátHát ez kemény, valszeg a többség már a 3. évadon is túl van, de ezután minden más szuperhősös cucc millió kérdőjjelel lebeg a fejemben és eltörpül emellett
![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. július 27., szerda 22:36
Óriasi sorozat. De azért készülj, a harmadik évadban lesznek az eddigiekhez képest is meredek dolgokwZoLee7 írta: 3 nap alatt ledaráltam a The Boys 1. és 2. évadátHát ez kemény, valszeg a többség már a 3. évadon is túl van, de ezután minden más szuperhősös cucc millió kérdőjjelel lebeg a fejemben és eltörpül emellett
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem