Mindkettő gyenge támadásban maradjunk annyiban. De Coentrao azért dinamikusabb volt előrejátékban.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 3., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 13:36
Azt bőven megüti, még többet is...a portugálnak összesen van 1 gólja meg 11 gólpassza. Ezt Mendy überelte. Meccsszám kb azonos.ateeemadrid írta: Unalmas ez az RC Marcelozas, nyilvan nem azt a szintet varjuk, de legalabb egy Coentrao szintet meguthetne tamadasban a Real szelsovedoje, pedig a portugal fo erossege sem az volt. Carvajalt mar meg sem emlitem, attol is fenyevekre van.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 3., szerda 13:36
Unalmas már ez a Mendyzés. Én pont hogy reálisan próbáltam szemléltetni az Ő szintjét- lásd feljebb. Ha úgy érzitek az a poszt a legnagyobb gondunk ám legyen. Lehet kikéne próbálni Odrit a baloson, Mendynél még Ő is jobb.........ateeemadrid írta: Unalmas ez az RC Marcelozas, nyilvan nem azt a szintet varjuk, de legalabb egy Coentrao szintet meguthetne tamadasban a Real szelsovedoje, pedig a portugal fo erossege sem az volt. Carvajalt mar meg sem emlitem, attol is fenyevekre van.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 13:28
En megbocsatom, amennyiben kitermelunk egy tóbiást jobbosra.kiserik írta: Nem egy elemzés szól arról, hogy a támadásaink egyik gyenge pontja, hogy Mendy nem tudja megfelelően támogatni Vinit...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 3., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 3., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 3., szerda 13:04
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 3., szerda 12:53
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 3., szerda 12:31
meg lehet nézni, ugyanott leszünk vele. ez alatt azt értem hogy ő sem lesz RC-MARCI szint.Sierra írta: Lehet szépíteni, de egy Real Madridba, ahol évtizedek óta fontos, hogy a szélsővédők támadni is tudjanak, ahhoz kevés sajnos. Mendy egy jó védő, egy alapvetően védekező felfogású csapatba. Ezért is nézném meg Alabát hosszabb távon azon a poszton.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 3., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. augusztus 3., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 11:19
Csak a fele? És csak a fórumé?hehetheoriginal írta:az, hogy a fórum fele agyilag zokni es nem tud olvasni és/vagy nem ért magyarul, az nem az én hibám.Realista24 írta:
Mendynek több jó megoldása volt szerintem, mint neked korrekt, utólag nem megmagyarázott hsz-ed![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 11:18
az, hogy a fórum fele agyilag zokni es nem tud olvasni és/vagy nem ért magyarul, az nem az én hibám.Realista24 írta:Mendynek több jó megoldása volt szerintem, mint neked korrekt, utólag nem megmagyarázott hsz-edhehetheoriginal írta: pff hagyjuk már vak tyuk is talál szemet![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 3., szerda 11:13
Asszem valaki berakott a haragosok közé.ateeemadrid írta: Mendyvel ugy latom csak en vagyok hehevel, nekem is faj nezni. Ettol fuggetlenul a vedekezese patent, a keretbe el is fer, de gaz, hogy o a kezdonk. Barmikor cserelnem egy gyengebben vedekezo, de elorejatekban hasznalhato emberre.
Egyebkent Alabat kell ott jatszatni es annyi.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. augusztus 3., szerda 11:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 10:58
Mendynek több jó megoldása volt szerintem, mint neked korrekt, utólag nem megmagyarázott hsz-edhehetheoriginal írta:pff hagyjuk már vak tyuk is talál szemetZinedine Mendy
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 10:38
nézd meg a korábbi beelldontos kezdocsapatainkat csak az elmult evtizedbol.összeségében nem érdekel a "makkomonpörgetemalabdát" foci, a galaktikus érát jó néhányan átéltük, voltak nyálcsorgatós meccsek, de a végén a vitrin szinte mindig üres maradt![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 3., szerda 10:26
R.Carlos és Marci után elég magas a mérce. tény hogy vannak meccsek amikor egy sima keresztlabdát nem tud átvenni úgy hogy ne pattanjon el 3 méterre a labda, ahogy az is hogy utána meg halvérrel csinálja meg a zizu cselt úgy hogy mögötte már nincs senki ha elbasszaRealista24 írta:Zinedine Mendy nem ért egyet.hehetheoriginal írta: ugy gondolta, hogy fáj nézni szinte minden labdaérintését, az embernek fadarabok vannak a lábai helyén, érzés annyi bennük, mint orbánviktorban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 10:24
pff hagyjuk már vak tyuk is talál szemet, marcelo után kinszenvedés nézni, nem is létezik balszél, ha vini nem veri meg a védőt vhogy.Zinedine Mendy
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 10:15
Zinedine Mendy nem ért egyet.hehetheoriginal írta: ugy gondolta, hogy fáj nézni szinte minden labdaérintését, az embernek fadarabok vannak a lábai helyén, érzés annyi bennük, mint orbánviktorban.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem