hehetheoriginal írta:
Galacticos írta:
Mondjuk amellett hogy nem gyozott meg ket youtube video meg egy felkeszulesi meccs, abban sem vagyok biztos hogy egy fiatal feltorekvo csatarnak a folyamatos percek helyett a fix padot kene valasztania karim mogott es a realmadriddal valo nyomast.
vini megoldotta, nem?
játékpercei lennének, nem?
hacsak nem benzema csapágyasra hajtása a cél.
Vini megoldotta mert hazard baratod akkora flop volt hogy amikor vinicius elesett a labdaba is hasznosabb volt a belganal. Ergo nem volt vetelytarsa. De idehozol egy seskot, neki lesz.
hehetheoriginal írta:játékpercei lennének, nem?
Camanak van? Fedenek van eleg a sajat posztjan?
hehetheoriginal írta:hacsak nem benzema csapágyasra hajtása a cél.
Ezt csinaljuk evek ota, en nem lepodnek meg rajta.
De nekem kurva mindegy, jojjon az a sesko, a nagy szamok torvenye alapjan elobb utobb te is beletrafalsz

,csak azt nem ertem hogy ott volt egy mane aki full klasszis, bevetheto centernek, elol mind3 poszton jo, es 30korul vitte a bayern,mi miert nem mentunk ra? Miert asensiora varunk, aki evek ota visszafele fejlodik.. nekem az a bajom hogy latszik hogy a vezetosegnel semmilyen b terv nem volt arra az esetre ha mbappe kihatral. Es kihatralt es most ugy megyunk neki a szezonnak hogy a boven csapagyasra hajtott karimmal megyunk neki centerbe, aki azert vinivel egyutt tavaly boven tulteljesitett, ez nem mindig lehet igy. Meg rodrygoval akibe bizunk hogy fejlodik (egy idegen poszton) meg hazarddal aki 4eve itt van de meg nem volt egy ertekelheto teljes meccse. Ez a necc. Ertem hogy ne hozzunk balfaszt,mert ugy jarunk mint jovic, de volt ott jesus meg mane is akik messze jobbak azoknal. Es akkor ott van fede aki kb olyan mint ramos jobbhatvedbe. Jo jo, mert nincs felhozatal meg konkurenica,de nem az a posztja es ott nem is lesz elit ami a posztjan siman lehetne.