Perez papa sajnálja a világon a legjobban, hogy nem nyáron van a VBRealista24 írta: Mondjuk elég sok hír arról szól, hogy majd a katari VB Jamesét akarjuk megvenni csatárban.
Addigra remélik, hogy a passport issue is megszűnik.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 2., kedd 14:59
Perez papa sajnálja a világon a legjobban, hogy nem nyáron van a VBRealista24 írta: Mondjuk elég sok hír arról szól, hogy majd a katari VB Jamesét akarjuk megvenni csatárban.
Addigra remélik, hogy a passport issue is megszűnik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 2., kedd 14:17
Ez a forgatókönyv, sztm most is áll. Fede Vini Benz támadósorral számolva...sonic írta:Vagy nem kell foglalkozni Asensioval es igazolni akire szukseg van tole fuggetlenul. O meg majd nezi a meccseket a lelatorol vagy a padrol es ha nagyon nincs senkit berakni akkor jatszhat. Jovore meg ugyis lejar a szerzodese.Anthony írta: Semmi sem kizárt. Pénzünk van, alkudni is mindig lehet, főleg ha a játékos is jönni akar.
A lényeg az lenne szerintem, hogy olyan valaki jöjjön, aki tud a jobb oldalon is játszani, mert jelenleg ott a leggyengébb a csapat + csatárban ha Benzema kiesik.
Erre a kettős posztra tökéletesnek tűnik Nkunku, nem tudom mire várnak Perezék, Asensiot el kell pattintani ha akarja ha nem és kész.
HozzászólásSzerző: sonic » 2022. augusztus 2., kedd 14:12
Vagy nem kell foglalkozni Asensioval es igazolni akire szukseg van tole fuggetlenul. O meg majd nezi a meccseket a lelatorol vagy a padrol es ha nagyon nincs senkit berakni akkor jatszhat. Jovore meg ugyis lejar a szerzodese.Anthony írta: Semmi sem kizárt. Pénzünk van, alkudni is mindig lehet, főleg ha a játékos is jönni akar.
A lényeg az lenne szerintem, hogy olyan valaki jöjjön, aki tud a jobb oldalon is játszani, mert jelenleg ott a leggyengébb a csapat + csatárban ha Benzema kiesik.
Erre a kettős posztra tökéletesnek tűnik Nkunku, nem tudom mire várnak Perezék, Asensiot el kell pattintani ha akarja ha nem és kész.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 2., kedd 14:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 13:59
Fix kivásárlási ár 60m, szóval nem hinném, hogy 100 felett kéne idén letenni, főleg, ha tényleg viszik Wernert is.tubatibi írta: Nkunku hosszabbított fix kivásárlási árral jövőre, teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy idén vált, ha meg igen akkor bőven 100 millió felett.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. augusztus 2., kedd 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 12:45
Nkuku vagy Sesko elképzelhető, mert elég sok hír arról számolt be, hogy közel sem azokon dolgozik a vezetőség, akikről a hírek szólnak...bírnám, ha lenne egy meglepetés csatár igazolás.hehetheoriginal írta: omg last day kuki igazolás mennyire fajin lenne
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. augusztus 2., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: Madrid902 » 2022. augusztus 2., kedd 12:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 2., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. augusztus 2., kedd 12:19
Werner megy a Lipcsébe, mert pótolniuk kell Nkunku-t, aki jön hozzánk. Már csak Asensiot kell elpaterolniRealista24 írta: Na, úgy fest, hogy Werner megy a Lipcsébe, esetleg Juvéba. Kölcsön.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 2., kedd 12:15
Tudtam en, hogy rendes ember vagy, de a ferrarirol soha tobbe ne mereszelj irni. Kösz.Remy írta:Vannak dolgok, amiket halandó ember létedre nem bolygatsz.Marci77 írta:
Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdeke![]()
![]()
Offból ki.
Hozzuk Patót cserének.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 2., kedd 12:12
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 2., kedd 12:02
Nem lesz olyan egyértelmű sztem ez a meccs. Az biztos, hogy ez egy "történelmi" összecsapás. És azok sosem egyszerűek, ott bármi lehet. Fortuna is közbeszólhat. Futball történelem 1. BEK összecsapás "visszavágója".Pad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
Camavingát azért el tudnám viselni a kezdőbe - persze CKM lesz - sebesség, technika, szerelőkészség, eszméletlen király lesz, mindhárom felkeszülési meccsen mutatta, hogy idén robbanna, aztán 19 éves![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 2., kedd 11:54
Vannak dolgok, amiket halandó ember létedre nem bolygatsz.Marci77 írta:Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdekeRemy írta: Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 2., kedd 11:47
Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdekeRemy írta: Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 2., kedd 11:41
Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.realbeckham írta:Remyt azért ki kell makd rakni. Biztos, ami biztosPad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 2., kedd 11:31
Remyt azért ki kell makd rakni. Biztos, ami biztosPad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 11:02
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem