HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. augusztus 2., kedd 6:57
RdT számai mindig is meggyőzőek voltak - a Vallecanoban és az Espanyolban is- , nem rossz csatár ő, viszont itt taktikát kellene váltani miatta, az amit Benzema játszik neki nem fekszik. Kellene, hogy aládolgozzon egy előkészítő amolyan Isco szerepben, vagy át kellene állni a kétcsatáros játékra. Ezt itt nem fogjuk megvalósítani.
Werner ebből a szempontból más. Neki több szerep is fekszik, szerintem Benzemáé is jól működne. Gólokban szerintem többet hozna mint Angliában hozott, gyakrabban zörgetné, mivel ami ott megy az nem az ő játékához passzol. A kérdés az, hogy 15-20 meccsel beérné-e, mert itt többet nem kapna, csak esetleges sérülés esetén, illetve az is kérdés, hogy egy év kölcsönre megszerezhető-e.
Róluk viszont addig nincs értelme beszélni, amíg Mariano itt van. Szerintem rá fog menni, hogy kitöltse itt a szerződését, mivel már Jovic sincs előtte a sorban. Nekünk meg a válságban, nála jobb pénzügyi megoldásunk nem lesz. Egy évi bérét nem fogjuk fizetni előre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa