Vannak dolgok, amiket halandó ember létedre nem bolygatsz.Marci77 írta:Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdekeRemy írta: Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.![]()
![]()

Offból ki.

Hozzuk Patót cserének.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 2., kedd 11:54
Vannak dolgok, amiket halandó ember létedre nem bolygatsz.Marci77 írta:Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdekeRemy írta: Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 2., kedd 11:47
Majd az illetékesek eldöntik,mi a csapat érdekeRemy írta: Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 2., kedd 11:41
Csak BL döntőnél szabad. Mint már mondtam.realbeckham írta:Remyt azért ki kell makd rakni. Biztos, ami biztosPad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. augusztus 2., kedd 11:31
Remyt azért ki kell makd rakni. Biztos, ami biztosPad'em írta: Mikor vesztett ez a csapat kupadöntőt? Rutinból behúzzák.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 2., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 10:50
Kollégát már rég a szerelvény alá lökted, mert csatak részeg vagyhehetheoriginal írta: caraway a masiniszta, én csak csendben ülök oldalt és vigyorgok csurombekúrva.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 2., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 10:45
Nem minhta utaznék olyan vonaton, ahol egy őrült a masinisztahehetheoriginal írta:mindenkinek van hely a vonaton, kivéve R24ELSiete írta:There is a ‘new Haaland’ in Europe: Benjamin Sesko. All the big clubs have contacted Salzburg after his amazing performance vs Liverpool last week. At the moment, Salzburg do not want to sell. Real Madrid’s interest is being echoed in Spain. @diarioas #rmlive
de amugy tipikus, van egy jo meccse vmi gyereknek, egybol a "sajtó" mindenhova el akarja adni...
salzburg helyében nem adnám idén még, 1 év mulva meglehet a 80-100 milla, ha jól teljesit.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 2., kedd 10:38
Én rajta vagyok. A masiniszta szerepe már rég a tied.hehetheoriginal írta:mindenkinek van hely a vonaton, kivéve R24ELSiete írta:There is a ‘new Haaland’ in Europe: Benjamin Sesko. All the big clubs have contacted Salzburg after his amazing performance vs Liverpool last week. At the moment, Salzburg do not want to sell. Real Madrid’s interest is being echoed in Spain. @diarioas #rmlive
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 2., kedd 10:37
mindenkinek van hely a vonaton, kivéve R24ELSiete írta:There is a ‘new Haaland’ in Europe: Benjamin Sesko. All the big clubs have contacted Salzburg after his amazing performance vs Liverpool last week. At the moment, Salzburg do not want to sell. Real Madrid’s interest is being echoed in Spain. @diarioas #rmlive
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. augusztus 2., kedd 10:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 2., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 2., kedd 9:53
Most komolyan egy német másodosztálybeli csapat elleni kupa meccs a mérvadó?Madrid902 írta: Láttad a tegnapi meccsüket? Láttad hogy a középpályán nem igen veszítenek labdát? Én nem vagyok nyugodt.
HozzászólásSzerző: Madrid902 » 2022. augusztus 2., kedd 9:51
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 2., kedd 9:41
Egy nagyon jó középcsapat, ami most jól összeállt, viszont nem egy kategória vagyunk. Nagyon csodálkoznék, ha nem mi nyernénk.Madrid902 írta: Úgy látom egyedül én aggódok a Frankfurt miatt.
Valaki látta a tegnapi meccsüket? Nagyon motiváltak és nagyon gyorsak! 18.000 jegyet igényeltek és láthattuk mennyire fanatikusok voltak Barcelónában is. A Madrid ha ennyire esélyesnek van kikiáltva hajlamos lazára venni a figurát. Ti hogy látjátok? Persze a kincstári optimizmuson túl.
HozzászólásSzerző: Madrid902 » 2022. augusztus 2., kedd 9:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. augusztus 2., kedd 9:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 2., kedd 9:10
De nem lehet erre alapozni hogy ugyanúgy lesz minden. Mariano meg nem szint és ha baj van, akkor nem lehet rá számítani.Sierra írta:Hát épp ezaz, akkor minek kéne idehozni RDT-t? Arra a ⁹szerepre jó Mariano is. Ilyen kevés játékpercre fölösleges hozni egy 25 millás játékost, amikor házon belül is meg lehet oldani.Realista24 írta: Meg mikor kellett volna többet játszaniuk, amikor Karim Aranylabdás formában tolta végig a szezont (már a másodikat).
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. augusztus 2., kedd 8:59
Hát épp ezaz, akkor minek kéne idehozni RDT-t? Arra a szerepre jó Mariano is. Ilyen kevés játékpercre fölösleges hozni egy 25 millás játékost, amikor házon belül is meg lehet oldani.Realista24 írta: Meg mikor kellett volna többet játszaniuk, amikor Karim Aranylabdás formában tolta végig a szezont (már a másodikat).
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem