mexes írta:Én nagyon èlnèm RdT-t de nem hiszem hogy évi 8x10 perccel ő is sokat tudna kezdeni...Karim the king írta:
Ha RdT a besztlígben játszana, 50 alatt mozdíthatatlan lenne.
Fontban!![]()
Ezeknek a csataroknak kell a bizalom, játékban kell lenniük. Jovic is lőtte a gólokat, volt neki rendszer. Mariano is lőtte a gólokat, Lyon picsan rúgta a labdát, futott, beverte. A probléma hogy akkora szakadék van benzema (all rounder tkp false9 csatár) és az aktuális csere csatár között, hogy nem lehet kockáztatni a rotálást meg egy sherrif ellen se.
Karim nélkül rendszert kellene váltani és nem modricot meg hazaardot erőltetni. Neki nincs és a piacról nem is lesz megfelelő cseréje (még bappe sem lett volna az).
Múlt héten nagyon leszedtem szegény RdT-ről a keresztvizet, kb. azért, mert a (nem sikeres) portugál kaland után azt hittem az espanyolban is csak ilyen 5-10 gólokat rúgott, aztán inkább 40-et, de igen.. Azt is kell nézni, hogy 3000 perc körül játszott, JÁTÉKBAN volt.. (lelki oldal szvsz nem számít, Jovic tájidegen volt a Realhoz, Mari/RdT meglövik a maguk góljait, ha vannak percek (RdT valszeg jobb játékos, mint Mari, ő inkább többet))
Benzi helyettesíthetetlensége a legnagyobb baj. Zseni és kész, és a focink a zsenijére épül, nem arra, hogy meccsenként 5-10 beadás/kiugratás megy felé..
Ha Marianot valahogy kiteszi a klub, RdT valszeg egy hozzá képest jobb játékos, de hogy itt nem fog 3000 percet kapni, az fix, és akkor megint megy a 22-es csapdája csatárban tovább --> nem játszik, mert nem lő gólt; de persze nem lő gólt, ha nem játszik...
Kb. tényleg a false9 Hazi a remény, esze megvan ahhoz, amit Benz csinál.