Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 31., vasárnap 23:01

hehetheoriginal írta: Amugy nem lepodnek meg, ha mikor lejar a szerzodese, azonnal beul a visszavonulo hamilton helyere egy rendes szakmailag elit csapatba
24-ig írt alá 2019-ben, netflix soriból úgy emlékszem ezen tavaly toldottak még valamennyit (de ezt most nem találom, csak vmi hírt, hogy a ferka 26ig szeretett volna). Az biztos, hogy 4 év még ebből a dilettantizmusból senkinek sem kell még..

Még mindig nem hiszem el, mi idióta volt a Ferrari. Megnéztem a kerékcseréket az f1.com-on.
Sainz a 17.-ben
Lec. a 21.-ben, majd a 38!!!-ban, 17 körös közepesről jött ki keményre (a fullhideg pályára, ahol Alonsoék 10+ kör óta szenvedtek a keményen)
Majd Sainz a 47-ben kapta meg a lágyat baszki.. 40-et!! pakolt bele

Most mondjam, hogy Lec. végül 17 mp-cel végzett Max mögött? Igaz, hogy volt vsc is, meg stb.., de akkoris.

Nem is értem mire gondolt a költő a pitwall-on..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 22:13

Amugy nem lepodnek meg, ha mikor lejar a szerzodese, azonnal beul a visszavonulo hamilton helyere egy rendes szakmailag elit csapatba
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 20:01

Nyugodtabb, csendesebb, alapbol. De az ilyen embert egyszer billented az a holtponton, egyszer lokod at rajta, ott mindenki kenkoves tuzben eg el a haragjatol.
Garantalom, hogy hazon belul ment a kiabalas, ezek az arcok nem ugy jutottak el idaig, hogy szotlanul turve ulnek a sarokban.
Az egész vilag latja, hogy sokadjara basznak ki vele, nem bolond egy versenyzo, nem hulyek ezek, nem barlangban elnek.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 31., vasárnap 19:56

hehetheoriginal írta: Alonso es hamilton is tobbszoros vb, amikor mar egyutt dontottek, megtargyaltak a taktikat verseny közben.
De amugy sztem hazon belul repul a dobokes meg megy a kurvaanyazas, de nyiltan publikusan nem fognak vitazni sztem, a vilag meg jobban rohogne rajtuk

Bereznaydani is elmondja ki kell baszni a felelosoket :kalapos:
Sok múlhat azon is, hogy ki milyen mentalitású személyiség. Lec azért inkább a nyugodtabb, csendesebb fajta. Kifelé mindenképpen ezt mutatja. Egy Max, Alonso, Schumi, Senna, Lauda, stb féle kaliber más. De Hamilton is brutál erős személyiség. Kevésbé fogná be a száját.

Nem tudom meddig nyel Lec, de lassan ki kell brutál mód borulnia, mert idén valós esély van/volt a VB címre és ha így folytatódik úgy zárulhat az év, mintha egy egycsapatos, lófasz szezon lett volna, ahol senki más nem tudott volna beleszólni a VB címbe, csak az RB. Aztán nagyon nem így van ugyebár.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 19:50

Alonso es hamilton is tobbszoros vb, amikor mar egyutt dontottek, megtargyaltak a taktikat verseny közben.
De amugy sztem hazon belul repul a dobokes meg megy a kurvaanyazas, de nyiltan publikusan nem fognak vitazni sztem, a vilag meg jobban rohogne rajtuk

Bereznaydani is elmondja ki kell baszni a felelosoket :kalapos:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 31., vasárnap 19:39

Nekem az a nagyon fura, hogy Lec mindent végrehajt, mint egy robot. Maximum utólag panaszkodik. Azért egy Alonsotól vagy Hamiltontól nem egyszer hallottuk, hogy vitáznak a döntésekről menet közben, elmondják a véleményüket, tapasztalataikat, mégis csak ők ülnek a kocsiban. A monakóinak, ha azt mondanák menjen neki a falnak, akkor maximum annyit mondana, hogy jó a pályán menni, de ok, neki megyek. Az biztos, hogy ezt az egész futamot úgy baltázták el, ahogy van, a rajtrácsra felállástól a leintésig. Fingjuk sem volt, hogy mit várnak el a gumiktól.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 31., vasárnap 19:11

Remy írta: Lec:
„Nagyon elégedett voltam a közepes gumival, sokkal tovább mehettem volna velük, de sajnos a keményre váltottunk, nagyon korán. Onnantól az autót rendkívül nehéz volt vezetni. Aztán öt körrel később lágyra váltottunk. Szóval nem tudom… Meg kell ezt vizsgálnunk.”

„Mondtam a rádión, hogy elégedett vagyok a közepessel és szeretnék addig menni vele, ameddig csak lehet, mert érzésre jó volt. De… Nem tudom, miért döntöttünk másképp.”
Binotto nyugodtan felhúzhatja a bohócmaszkot és eltakarodhat a ... oda.
Semmi nem fog tortenni, pedig mar nem tudom minek kellene ahhoz, hogy eszrevegyek mivel van a legmagyobb problema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 19:10

Nagyszeru bazmeg.

Az erthetetlen szamomra, hogy egy ennyire kielezett, rengeteg penzben uszo, gyozelmi kenyszeres es stresszes munkaban nincs szo arrol, hogy ennyi elbaszott dontes utan kikurjak az illetekest. Akar binottoval az elen, mert o a felelos végső soron a hetvegi eredmenyekert, ezert kapja a nagy dellat ugyebar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. július 31., vasárnap 19:11-kor.
thereisonly1ronaldo

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. július 31., vasárnap 19:09

Durva egyébként, hogy ha annyi futam lenne, mint a 2000-es években, akkor kb. olyan 3-4 verseny lenne még hátra a szezonból. 20-nál szerintem nem kéne több futam, így persze, hogy Hamilton meg a többi még újabb generációs versenyző utol fogja érni a régi öregeket statisztikákban. Mondjuk nem mintha annyira számítana, csak furcsa belegondolni, ahogy abba is, hogy pár verseny múlva már vége is lenne a szezonnak, és mondjuk Max. Spaban már bajnok is lehetne matematikailag is. Pedig nagyon szorosnak nézett ki év elején, és a vicc, hogy az autók közt tényleg nincs sok. Sőt, én a Mercedes miatt is egyre jobban aggódom, ha nem is az idei év miatt, de jövőre simán ott lehetnek az elejétől. Nagyon nem hiányzik mégegy Hamilton cím. :lol: Úristen, láttátok Toto arcát, mikor megelőzte Russellt? Kb. mintha egy Ferrarit körözött volna le, olyan önelégült mosoly volt az arcán. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 31., vasárnap 19:05

Lec:
„Nagyon elégedett voltam a közepes gumival, sokkal tovább mehettem volna velük, de sajnos a keményre váltottunk, nagyon korán. Onnantól az autót rendkívül nehéz volt vezetni. Aztán öt körrel később lágyra váltottunk. Szóval nem tudom… Meg kell ezt vizsgálnunk.”

„Mondtam a rádión, hogy elégedett vagyok a közepessel és szeretnék addig menni vele, ameddig csak lehet, mert érzésre jó volt. De… Nem tudom, miért döntöttünk másképp.”
Binotto nyugodtan felhúzhatja a bohócmaszkot és eltakarodhat a ... oda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 31., vasárnap 19:05

hehetheoriginal írta: Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
Csapaton belul biztos volt: „Istenem! A kemény gumi annyira rossz volt! Ezért mondtam, hogy a közepesen akarok maradni, ameddig csak lehetséges. A kemény nagyon rossz volt. Mások is ennyire szenvedtek vele? Akkor miért választottuk?!” – kérdezte a leintés után versenymérnökét Leclerc.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 18:53

Hazudik a gyökér, semmi baj nem volt az autoval, a leggyorsabb autojuk van hétről hetre.
Nyilt titok volt, hogy a hard gumi lofasz a ringen, raadasul lattak az alpinokon is ma, hogy mennyire szar, erre persze, hogy felteszik....
Hanyszor de hanyszor mondtam mar, mivel jobb az auto, csak a redbull taktikajat kene masolni folyamatosan, nem itt feltalalni akarni a spanyolviaszt.
Ennyi penz es renome forog kockan, en itt a felso vezetes helyeben szöges ostorral basznek pofan minden felelost, egy ilyen versenyt elohuznak monzaban, ott konkretan ver fog folyni.
Meg sainznal nem vagy kepes tobbszor se normalisan gumit cserelni, ez mi a fasz, mekkora szegyen ezen a szinten
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 31., vasárnap 18:42

Santi írta: Bohózat volt ma a Ferrari megint, de az igazság, hogy nem volt meg a tempó sem most a győzelemhez, még a Merci versenytempója is jobb volt.
Ha lemásolják a Hamilton féle optimális taktikát akkor be tudtak volna jönni 2-4-be vagy 3-4be, de ennyi. Verstappen egy másik ligában ment ma és Leclercet is amikor kihozták az utolsó 15 körre lágyért, láthattuk, hogy frissebb gumin sem tudta Hamilton tempóját menni.
Ma is lathattuk, hogy a Ferrarinak huvos idoben folyamatosan baja van a gumikkal, mig a Merci akkor mukodik jol. A Red Bullnak mindegy.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 31., vasárnap 18:22

hehetheoriginal írta: Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
"Our car was not as expected...it was not behaving well."

Mattia Binotto says he 'fully supports and trusts' his team despite a frustrating day for Ferrari.
🤡🤡🤡🤡

miért kéne fenyiteni amikor az autóval volt a baj pedig ők mindent jól csináltak.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 18:13

Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
thereisonly1ronaldo

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. július 31., vasárnap 18:01

Bohózat volt ma a Ferrari megint, de az igazság, hogy nem volt meg a tempó sem most a győzelemhez, még a Merci versenytempója is jobb volt.
Ha lemásolják a Hamilton féle optimális taktikát akkor be tudtak volna jönni 2-4-be vagy 3-4be, de ennyi. Verstappen egy másik ligában ment ma és Leclercet is amikor kihozták az utolsó 15 körre lágyért, láthattuk, hogy frissebb gumin sem tudta Hamilton tempóját menni.

Ez ma nagyon gyenge volt minden téren, főleg ahhoz képest, hogy a tegnapi kvali után mindenki egy sima Ferrari 1-2t kiáltott mára.

Ha valakinek jól jön a nyári szünet, akkor az a Ferrari, nem lesz idén már vb cím meg semmi, azt el lehet felejteni, de ideje összeszedni a bagázsnak magát, hogy legalább 1-2 futamgyőzelmet még fel tudjanak mutatni és jövőre egy csapat benyomását keltsék végre, mert így ebből jövőre sem lesz semmi.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 31., vasárnap 17:29

Nem akarom kicsinyíteni az érdemeit. Messze jobb mint Perez. Én arra gondoltam hogy nem voltak nagy előzések, csaták, semmi extra ilyesmi. Mente a saját versenyét és kész.

Egyébként borzasztó gyengék a 2ik pilóták a mezőnyben
Sainz,Perez,Ocon,Zhou,Stroll,Latifi,Tsunoda. Ricciardo is pocsék de képességekre több van benne. A mercinél van kakaó.

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. július 31., vasárnap 17:06

RaúlCF írta:
Remy írta:
jól ment Max de nagyjából semmit nem kellett ma csinálnia megoldották taktikából és gépből meg a többi balfaszból. ettől függetlenül szépen behozta. ebben nem éreztem olyan nagy versenyzői teljesitményt. begurult a legjobb vassal amig előtte dilettánsok vannak. ilyen szinten leadni egy futamot kurva nagy gáz. de majd a kövi versenyen próbálhatják újra.
Nem ez volt élete versenye, de a csapattársa 5. lett, szóval azért az nem egészen állja meg a helyét, hogy csak "begurult a legjobb vassal". 80 pontos előny.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 31., vasárnap 17:03

RaúlCF írta:
Remy írta:
jól ment Max de nagyjából semmit nem kellett ma csinálnia megoldották taktikából és gépből meg a többi balfaszból. ettől függetlenül szépen behozta. ebben nem éreztem olyan nagy versenyzői teljesitményt. begurult a legjobb vassal amig előtte dilettánsok vannak. ilyen szinten leadni egy futamot kurva nagy gáz. de majd a kövi versenyen próbálhatják újra.
Ezt most úgy mondod, mintha az RB ma űrautóként működött volna. Tempóban a Merci és a Ferrari is volt legalább olyan jó. Max megcsinálta, amit meg kellett csinálnia a bravúrhoz. Gyorsan áthámozta magát az ellenfeleken, akkor tolta meg, amikor meg kellett. Nyilván a 10. helyről rajtolva mindennek össze kell állnia ahhoz, hogy nyerj vagy akár dobogóra is állj. Pilóta és csapatszinten is + némi szerencsefaktor.

A Ferrarinak köszönhetően lett meg a győzelem, ez egyértelmű. De, ha a győzelmet nem is nézzük és mondjuk a Ferrari hozza a kötelezőt és nem balfaszok, akkor is egy brutál jó futama lett volna a hollandnak, mert valszeg 10. helyről feljön a dobogóra, amivel maximalizálja a szombati bakit. Ami ismétlem, már bravúr lett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 31., vasárnap 16:57

Remy írta:

Vissza: