keep gettin them checks fernandogéza írta: Alonso --> Aston Martin. Nem tudom mennyire jo dontes a reszerol.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 1., hétfő 10:26
keep gettin them checks fernandogéza írta: Alonso --> Aston Martin. Nem tudom mennyire jo dontes a reszerol.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. augusztus 1., hétfő 10:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 31., vasárnap 23:01
24-ig írt alá 2019-ben, netflix soriból úgy emlékszem ezen tavaly toldottak még valamennyit (de ezt most nem találom, csak vmi hírt, hogy a ferka 26ig szeretett volna). Az biztos, hogy 4 év még ebből a dilettantizmusból senkinek sem kell még..hehetheoriginal írta: Amugy nem lepodnek meg, ha mikor lejar a szerzodese, azonnal beul a visszavonulo hamilton helyere egy rendes szakmailag elit csapatba
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 31., vasárnap 19:56
Sok múlhat azon is, hogy ki milyen mentalitású személyiség. Lec azért inkább a nyugodtabb, csendesebb fajta. Kifelé mindenképpen ezt mutatja. Egy Max, Alonso, Schumi, Senna, Lauda, stb féle kaliber más. De Hamilton is brutál erős személyiség. Kevésbé fogná be a száját.hehetheoriginal írta: Alonso es hamilton is tobbszoros vb, amikor mar egyutt dontottek, megtargyaltak a taktikat verseny közben.
De amugy sztem hazon belul repul a dobokes meg megy a kurvaanyazas, de nyiltan publikusan nem fognak vitazni sztem, a vilag meg jobban rohogne rajtuk
Bereznaydani is elmondja ki kell baszni a felelosoket![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 31., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 31., vasárnap 19:11
Semmi nem fog tortenni, pedig mar nem tudom minek kellene ahhoz, hogy eszrevegyek mivel van a legmagyobb problemaRemy írta: Lec:
Binotto nyugodtan felhúzhatja a bohócmaszkot és eltakarodhat a ... oda.„Nagyon elégedett voltam a közepes gumival, sokkal tovább mehettem volna velük, de sajnos a keményre váltottunk, nagyon korán. Onnantól az autót rendkívül nehéz volt vezetni. Aztán öt körrel később lágyra váltottunk. Szóval nem tudom… Meg kell ezt vizsgálnunk.”
„Mondtam a rádión, hogy elégedett vagyok a közepessel és szeretnék addig menni vele, ameddig csak lehet, mert érzésre jó volt. De… Nem tudom, miért döntöttünk másképp.”
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. július 31., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 31., vasárnap 19:05
Binotto nyugodtan felhúzhatja a bohócmaszkot és eltakarodhat a ... oda.„Nagyon elégedett voltam a közepes gumival, sokkal tovább mehettem volna velük, de sajnos a keményre váltottunk, nagyon korán. Onnantól az autót rendkívül nehéz volt vezetni. Aztán öt körrel később lágyra váltottunk. Szóval nem tudom… Meg kell ezt vizsgálnunk.”
„Mondtam a rádión, hogy elégedett vagyok a közepessel és szeretnék addig menni vele, ameddig csak lehet, mert érzésre jó volt. De… Nem tudom, miért döntöttünk másképp.”
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 31., vasárnap 19:05
Csapaton belul biztos volt: „Istenem! A kemény gumi annyira rossz volt! Ezért mondtam, hogy a közepesen akarok maradni, ameddig csak lehetséges. A kemény nagyon rossz volt. Mások is ennyire szenvedtek vele? Akkor miért választottuk?!” – kérdezte a leintés után versenymérnökét Leclerc.hehetheoriginal írta: Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 31., vasárnap 18:42
Ma is lathattuk, hogy a Ferrarinak huvos idoben folyamatosan baja van a gumikkal, mig a Merci akkor mukodik jol. A Red Bullnak mindegy.Santi írta: Bohózat volt ma a Ferrari megint, de az igazság, hogy nem volt meg a tempó sem most a győzelemhez, még a Merci versenytempója is jobb volt.
Ha lemásolják a Hamilton féle optimális taktikát akkor be tudtak volna jönni 2-4-be vagy 3-4be, de ennyi. Verstappen egy másik ligában ment ma és Leclercet is amikor kihozták az utolsó 15 körre lágyért, láthattuk, hogy frissebb gumin sem tudta Hamilton tempóját menni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 31., vasárnap 18:22
"Our car was not as expected...it was not behaving well."hehetheoriginal írta: Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: Santi » 2022. július 31., vasárnap 18:01
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 31., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. július 31., vasárnap 17:06
Nem ez volt élete versenye, de a csapattársa 5. lett, szóval azért az nem egészen állja meg a helyét, hogy csak "begurult a legjobb vassal". 80 pontos előny.RaúlCF írta:jól ment Max de nagyjából semmit nem kellett ma csinálnia megoldották taktikából és gépből meg a többi balfaszból. ettől függetlenül szépen behozta. ebben nem éreztem olyan nagy versenyzői teljesitményt. begurult a legjobb vassal amig előtte dilettánsok vannak. ilyen szinten leadni egy futamot kurva nagy gáz. de majd a kövi versenyen próbálhatják újra.Remy írta:
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem