Semmi nem fog tortenni, pedig mar nem tudom minek kellene ahhoz, hogy eszrevegyek mivel van a legmagyobb problemaRemy írta: Lec:
Binotto nyugodtan felhúzhatja a bohócmaszkot és eltakarodhat a ... oda.„Nagyon elégedett voltam a közepes gumival, sokkal tovább mehettem volna velük, de sajnos a keményre váltottunk, nagyon korán. Onnantól az autót rendkívül nehéz volt vezetni. Aztán öt körrel később lágyra váltottunk. Szóval nem tudom… Meg kell ezt vizsgálnunk.”
„Mondtam a rádión, hogy elégedett vagyok a közepessel és szeretnék addig menni vele, ameddig csak lehet, mert érzésre jó volt. De… Nem tudom, miért döntöttünk másképp.”
Formula-1
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Formula-1
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nagyszeru bazmeg.
Az erthetetlen szamomra, hogy egy ennyire kielezett, rengeteg penzben uszo, gyozelmi kenyszeres es stresszes munkaban nincs szo arrol, hogy ennyi elbaszott dontes utan kikurjak az illetekest. Akar binottoval az elen, mert o a felelos végső soron a hetvegi eredmenyekert, ezert kapja a nagy dellat ugyebar.
Az erthetetlen szamomra, hogy egy ennyire kielezett, rengeteg penzben uszo, gyozelmi kenyszeres es stresszes munkaban nincs szo arrol, hogy ennyi elbaszott dontes utan kikurjak az illetekest. Akar binottoval az elen, mert o a felelos végső soron a hetvegi eredmenyekert, ezert kapja a nagy dellat ugyebar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. július 31., vasárnap 19:11-kor.
thereisonly1ronaldo
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Durva egyébként, hogy ha annyi futam lenne, mint a 2000-es években, akkor kb. olyan 3-4 verseny lenne még hátra a szezonból. 20-nál szerintem nem kéne több futam, így persze, hogy Hamilton meg a többi még újabb generációs versenyző utol fogja érni a régi öregeket statisztikákban. Mondjuk nem mintha annyira számítana, csak furcsa belegondolni, ahogy abba is, hogy pár verseny múlva már vége is lenne a szezonnak, és mondjuk Max. Spaban már bajnok is lehetne matematikailag is. Pedig nagyon szorosnak nézett ki év elején, és a vicc, hogy az autók közt tényleg nincs sok. Sőt, én a Mercedes miatt is egyre jobban aggódom, ha nem is az idei év miatt, de jövőre simán ott lehetnek az elejétől. Nagyon nem hiányzik mégegy Hamilton cím.
Úristen, láttátok Toto arcát, mikor megelőzte Russellt? Kb. mintha egy Ferrarit körözött volna le, olyan önelégült mosoly volt az arcán.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lec:
Binotto nyugodtan felhúzhatja a bohócmaszkot és eltakarodhat a ... oda.„Nagyon elégedett voltam a közepes gumival, sokkal tovább mehettem volna velük, de sajnos a keményre váltottunk, nagyon korán. Onnantól az autót rendkívül nehéz volt vezetni. Aztán öt körrel később lágyra váltottunk. Szóval nem tudom… Meg kell ezt vizsgálnunk.”
„Mondtam a rádión, hogy elégedett vagyok a közepessel és szeretnék addig menni vele, ameddig csak lehet, mert érzésre jó volt. De… Nem tudom, miért döntöttünk másképp.”
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Csapaton belul biztos volt: „Istenem! A kemény gumi annyira rossz volt! Ezért mondtam, hogy a közepesen akarok maradni, ameddig csak lehetséges. A kemény nagyon rossz volt. Mások is ennyire szenvedtek vele? Akkor miért választottuk?!” – kérdezte a leintés után versenymérnökét Leclerc.hehetheoriginal írta: Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
- hehetheoriginal
Hazudik a gyökér, semmi baj nem volt az autoval, a leggyorsabb autojuk van hétről hetre.
Nyilt titok volt, hogy a hard gumi lofasz a ringen, raadasul lattak az alpinokon is ma, hogy mennyire szar, erre persze, hogy felteszik....
Hanyszor de hanyszor mondtam mar, mivel jobb az auto, csak a redbull taktikajat kene masolni folyamatosan, nem itt feltalalni akarni a spanyolviaszt.
Ennyi penz es renome forog kockan, en itt a felso vezetes helyeben szöges ostorral basznek pofan minden felelost, egy ilyen versenyt elohuznak monzaban, ott konkretan ver fog folyni.
Meg sainznal nem vagy kepes tobbszor se normalisan gumit cserelni, ez mi a fasz, mekkora szegyen ezen a szinten
Nyilt titok volt, hogy a hard gumi lofasz a ringen, raadasul lattak az alpinokon is ma, hogy mennyire szar, erre persze, hogy felteszik....
Hanyszor de hanyszor mondtam mar, mivel jobb az auto, csak a redbull taktikajat kene masolni folyamatosan, nem itt feltalalni akarni a spanyolviaszt.
Ennyi penz es renome forog kockan, en itt a felso vezetes helyeben szöges ostorral basznek pofan minden felelost, egy ilyen versenyt elohuznak monzaban, ott konkretan ver fog folyni.
Meg sainznal nem vagy kepes tobbszor se normalisan gumit cserelni, ez mi a fasz, mekkora szegyen ezen a szinten
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ma is lathattuk, hogy a Ferrarinak huvos idoben folyamatosan baja van a gumikkal, mig a Merci akkor mukodik jol. A Red Bullnak mindegy.Santi írta: Bohózat volt ma a Ferrari megint, de az igazság, hogy nem volt meg a tempó sem most a győzelemhez, még a Merci versenytempója is jobb volt.
Ha lemásolják a Hamilton féle optimális taktikát akkor be tudtak volna jönni 2-4-be vagy 3-4be, de ennyi. Verstappen egy másik ligában ment ma és Leclercet is amikor kihozták az utolsó 15 körre lágyért, láthattuk, hogy frissebb gumin sem tudta Hamilton tempóját menni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
"Our car was not as expected...it was not behaving well."hehetheoriginal írta: Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
Mattia Binotto says he 'fully supports and trusts' his team despite a frustrating day for Ferrari.
miért kéne fenyiteni amikor az autóval volt a baj pedig ők mindent jól csináltak.
- hehetheoriginal
Van valami sajtovisszhang vagy vmi, hogy volt e balhe vagy fenyites a ferrarinal?
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Bohózat volt ma a Ferrari megint, de az igazság, hogy nem volt meg a tempó sem most a győzelemhez, még a Merci versenytempója is jobb volt.
Ha lemásolják a Hamilton féle optimális taktikát akkor be tudtak volna jönni 2-4-be vagy 3-4be, de ennyi. Verstappen egy másik ligában ment ma és Leclercet is amikor kihozták az utolsó 15 körre lágyért, láthattuk, hogy frissebb gumin sem tudta Hamilton tempóját menni.
Ez ma nagyon gyenge volt minden téren, főleg ahhoz képest, hogy a tegnapi kvali után mindenki egy sima Ferrari 1-2t kiáltott mára.
Ha valakinek jól jön a nyári szünet, akkor az a Ferrari, nem lesz idén már vb cím meg semmi, azt el lehet felejteni, de ideje összeszedni a bagázsnak magát, hogy legalább 1-2 futamgyőzelmet még fel tudjanak mutatni és jövőre egy csapat benyomását keltsék végre, mert így ebből jövőre sem lesz semmi.
Ez ma nagyon gyenge volt minden téren, főleg ahhoz képest, hogy a tegnapi kvali után mindenki egy sima Ferrari 1-2t kiáltott mára.
Ha valakinek jól jön a nyári szünet, akkor az a Ferrari, nem lesz idén már vb cím meg semmi, azt el lehet felejteni, de ideje összeszedni a bagázsnak magát, hogy legalább 1-2 futamgyőzelmet még fel tudjanak mutatni és jövőre egy csapat benyomását keltsék végre, mert így ebből jövőre sem lesz semmi.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem akarom kicsinyíteni az érdemeit. Messze jobb mint Perez. Én arra gondoltam hogy nem voltak nagy előzések, csaták, semmi extra ilyesmi. Mente a saját versenyét és kész.
Egyébként borzasztó gyengék a 2ik pilóták a mezőnyben
Sainz,Perez,Ocon,Zhou,Stroll,Latifi,Tsunoda. Ricciardo is pocsék de képességekre több van benne. A mercinél van kakaó.
Egyébként borzasztó gyengék a 2ik pilóták a mezőnyben
Sainz,Perez,Ocon,Zhou,Stroll,Latifi,Tsunoda. Ricciardo is pocsék de képességekre több van benne. A mercinél van kakaó.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem ez volt élete versenye, de a csapattársa 5. lett, szóval azért az nem egészen állja meg a helyét, hogy csak "begurult a legjobb vassal". 80 pontos előny.RaúlCF írta:jól ment Max de nagyjából semmit nem kellett ma csinálnia megoldották taktikából és gépből meg a többi balfaszból. ettől függetlenül szépen behozta. ebben nem éreztem olyan nagy versenyzői teljesitményt. begurult a legjobb vassal amig előtte dilettánsok vannak. ilyen szinten leadni egy futamot kurva nagy gáz. de majd a kövi versenyen próbálhatják újra.Remy írta:
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt most úgy mondod, mintha az RB ma űrautóként működött volna. Tempóban a Merci és a Ferrari is volt legalább olyan jó. Max megcsinálta, amit meg kellett csinálnia a bravúrhoz. Gyorsan áthámozta magát az ellenfeleken, akkor tolta meg, amikor meg kellett. Nyilván a 10. helyről rajtolva mindennek össze kell állnia ahhoz, hogy nyerj vagy akár dobogóra is állj. Pilóta és csapatszinten is + némi szerencsefaktor.RaúlCF írta:jól ment Max de nagyjából semmit nem kellett ma csinálnia megoldották taktikából és gépből meg a többi balfaszból. ettől függetlenül szépen behozta. ebben nem éreztem olyan nagy versenyzői teljesitményt. begurult a legjobb vassal amig előtte dilettánsok vannak. ilyen szinten leadni egy futamot kurva nagy gáz. de majd a kövi versenyen próbálhatják újra.Remy írta:
A Ferrarinak köszönhetően lett meg a győzelem, ez egyértelmű. De, ha a győzelmet nem is nézzük és mondjuk a Ferrari hozza a kötelezőt és nem balfaszok, akkor is egy brutál jó futama lett volna a hollandnak, mert valszeg 10. helyről feljön a dobogóra, amivel maximalizálja a szombati bakit. Ami ismétlem, már bravúr lett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RaúlCF
jól ment Max de nagyjából semmit nem kellett ma csinálnia megoldották taktikából és gépből meg a többi balfaszból. ettől függetlenül szépen behozta. ebben nem éreztem olyan nagy versenyzői teljesitményt. begurult a legjobb vassal amig előtte dilettánsok vannak. ilyen szinten leadni egy futamot kurva nagy gáz. de majd a kövi versenyen próbálhatják újra.Remy írta:
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Így van. Ezért lesz abszolút megérdemelt az idei címvédés, mert nem csak akkor nyernek amikor mindenkinél gyorsabbak alapból, hanem vért helyzetből is. Egyszerűen hibátlanok.Remy írta: 28! Ez most komoly erődemonstráció volt a Red Bulltól és Maxtól. Ilyen helyzetben, olyan pozíciókból rajtolva, saját futamot nézve, senki mással nem foglalkozva rakták meg az egész mezőnyt. És ez az, amiért ez a csapat készen áll a konstruktőri és egyéni VB-re is. Ez az, amiért a jelenlegi legjobb pilóta Verstappen. Ott nyert, ahol nem szabadott volna nyernie, szinte semmilyen univerzumban. Ma egy 3. hely is bravúr lett volna tőle, aztán nyert... nem SC szólt bele, nem kiestek előle, nem eső bolondította meg a futamot.
Még a Merci is mekkora futamot ment. Hamilton parádé. Idén talán most mentek a legjobban. És ott is látszik, ha a kocsi kellően gyors lenne, a Ferrarit ők is úgy aláznák meg a monitorok mögül, ahogy az elő van írva.
A Ferrari egy lúzer banda. Balfaszok. Amatőrök gyülekezete. Ennyi hibát egy egész szezon alatt nem szabadna véteni, ha ennyire szoros a verseny a VB címért. A vas jó, a pilóták szintén jók, de a csapat a boxban, botrány.
Én meg megint eloveszem a Ferraris törülközőt és megnezem mi van rairva:
"Made in China
Majd jövőre"
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én olyan idegbe vagyok, h mindjárt ideh@nyok...RaúlCF írta: és megcsinálják az értelmes dolgot a régebbi gumis tovább kint lévő emberrel de még itt is szar volt a box. Leclercnek frissebb gumikkal hamarabb kihozzák a szar gumikra. zsenik ezek a majmok. és ilyeneket nem vágnak ki azonnal.
2-3ik helyről megnyeretik a 10ik helyről induló Verstappennel. ehhez azért tehetség kell
Igésíteni fogom az ilyen szintű balfaszkodást: elferraiz.
Hi
He
Tet
Len...
Demiért, dehogyan, deminek??
Kinnhagy, végén párkör lágy, csókolom P1...
Szegény Leclerc..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kapcsolat:
28! Ez most komoly erődemonstráció volt a Red Bulltól és Maxtól. Ilyen helyzetben, olyan pozíciókból rajtolva, saját futamot nézve, senki mással nem foglalkozva rakták meg az egész mezőnyt. És ez az, amiért ez a csapat készen áll a konstruktőri és egyéni VB-re is. Ez az, amiért a jelenlegi legjobb pilóta Verstappen. Ott nyert, ahol nem szabadott volna nyernie, szinte semmilyen univerzumban. Ma egy 3. hely is bravúr lett volna tőle, aztán nyert... nem SC szólt bele, nem kiestek előle, nem eső bolondította meg a futamot.
Még a Merci is mekkora futamot ment. Hamilton parádé. Idén talán most mentek a legjobban. És ott is látszik, ha a kocsi kellően gyors lenne, a Ferrarit ők is úgy aláznák meg a monitorok mögül, ahogy az elő van írva.
A Ferrari egy lúzer banda. Balfaszok. Amatőrök gyülekezete. Ennyi hibát egy egész szezon alatt nem szabadna véteni, ha ennyire szoros a verseny a VB címért. A vas jó, a pilóták szintén jók, de a csapat a boxban, botrány.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
feljebb leírtam a győztes a taktikát, annyit kellett volna a balfácánoknak csinálni az első autóval. Kint hagyni, elvinni a 60 körig, ha nem esik lágyra tenni és erőből lenyomni a hollandot sokkal frissebb gumikkal.csababarca írta: azért én abban is kételkedek, hogy a technika rendben lenne a ferrarinál.
ma esélyük se volt semmire, hiába balfasz a csapat, szerintem.
lassabbak is.
Leclerc se tud érdemben odaérni Perezre, 10en kör alatt, pedig lágyon megy.
A második autó meg annyira szürke, mint Bottas. Amint előzni kell vagy valami plusszt hozzátenni megáll a tudomány. Már a verseny elején helycsere kellett volna és akkor nem a közepén szerzik meg az első helyet és építik az előnyt hanem az elején. Minden téren idiótizmus van a ferrarinál és igenis vb szintű pilótájuk van, aki jóúton van az Alonso-Vettel szintű totális megsemmisülésig az olaszoknál. Csak a probléma az, hogy nála nincs vb cím, nincs mit felmutatni, majd csak ami jön, frusztráció és nyomás = HIBA.
Leclercnek esélye sincs így, sajnos a Red Bull foglalt, a Mercinek ott van Russel, amennyiben az olaszok nem tolnak egy full resetet a teljes háttércsapatban akkor építhetnek akármilyen autót a gyárban, vagy a stratégák vagy a box cseszi el. Jah és van olyan is, hogy mind a kettő
- RaúlCF
Sainz megint szépen beleszürkült mint egy közepes pilóta. ha Leclerc kapja Sainz taktikáját akkor megnyeri a versenyt
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
azért én abban is kételkedek, hogy a technika rendben lenne a ferrarinál.
lassabbak is.
lassabbak is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."