Kérdezni itt is lehet, csak nem válaszolDupla D írta:Legalább lehet a miniszterelnököt kérdezni.h3x0r írta:
A roman miniszterelnokot kerdeztek meg tavaly ilyenkor, hogy tudja-e mennyibe kerul egy kilo kenyer; mondta, hogy o nem eszik kenyeret.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 3., szerda 16:13
Kérdezni itt is lehet, csak nem válaszolDupla D írta:Legalább lehet a miniszterelnököt kérdezni.h3x0r írta:
A roman miniszterelnokot kerdeztek meg tavaly ilyenkor, hogy tudja-e mennyibe kerul egy kilo kenyer; mondta, hogy o nem eszik kenyeret.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 16:11
aztan mindenki nyeriteni fog itt balrajobbra, en meg dobálom nekik a kockacukrotRemy írta:Át kell térni a zabra. Olcsó és laktató.hehetheoriginal írta: az kevesebb, mint 3 euro, olcsó.![]()
Bár az is anno 39 cent helyett már 69 vagy felette.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. augusztus 3., szerda 16:11
Legalább lehet a miniszterelnököt kérdezni.h3x0r írta:A roman miniszterelnokot kerdeztek meg tavaly ilyenkor, hogy tudja-e mennyibe kerul egy kilo kenyer; mondta, hogy o nem eszik kenyeret.Tjacks írta: Ahogy füst kollega jelezte korábban, itt van a nyakunkon az 1000 forint feletti kilós kenyér ár.
BAZDMEG.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. augusztus 3., szerda 16:09
Át kell térni a zabra. Olcsó és laktató.hehetheoriginal írta: az kevesebb, mint 3 euro, olcsó.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. augusztus 3., szerda 16:01
A roman miniszterelnokot kerdeztek meg tavaly ilyenkor, hogy tudja-e mennyibe kerul egy kilo kenyer; mondta, hogy o nem eszik kenyeret.Tjacks írta: Ahogy füst kollega jelezte korábban, itt van a nyakunkon az 1000 forint feletti kilós kenyér ár.
BAZDMEG.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 3., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. augusztus 3., szerda 10:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 31., vasárnap 10:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 8:52
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 31., vasárnap 8:29
Jó reggelt!h3x0r írta: Madridom öreg népe! Reggel úgy ébredtem, hogy fáj a nyakam. Nem tudom, hogy alvás közben rosszul állt a párna és becsípődhetett egy ideg vagy tegnap huzatban voltam és azért (akivel voltam, annak a foga gyulladt be reggelre). Egy bizonyos(nem olyan hatalmas) tartományban tudom mozgatni, ha tovább fordítom, akkor fáj. Tudtok adni valami tippet? Hideg vagy meleg vizes borogatás? Esetleg tekerjem be egy sállal? Eddig leltem itthon voltaren kenőcsöt, azzal bekentem.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 31., vasárnap 8:13
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 30., szombat 17:25
Nem az enyém volt az acc..Realista24 írta:Meg is érdemled.reeed_ati írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bestbarca![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 30., szombat 17:12
Meg is érdemled.reeed_ati írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bestbarcaViktoR4 írta:
Ndavebaja volt a tiéd is ?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 30., szombat 17:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bestbarcaViktoR4 írta:Ndavebaja volt a tiéd is ?reeed_ati írta: Skacok!, valaki nem tud meghívót a polcos oldalra?
10-en x éve egy acc.-ot használtunk, hát most megunták..![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2022. július 30., szombat 16:59
Ndavebaja volt a tiéd is ?reeed_ati írta: Skacok!, valaki nem tud meghívót a polcos oldalra?
10-en x éve egy acc.-ot használtunk, hát most megunták..![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 30., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 30., szombat 13:17
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 30., szombat 13:13
HozzászólásSzerző: revolver » 2022. július 30., szombat 13:08
(3) Az ingó vagyontárgy átruházásából származó jövedelmet úgy kell megállapítani, hogy a bevételből le kell vonni az átruházó magánszemélyt terhelő következő igazolt költségeket (kivéve azokat, amelyeket valamely tevékenységéből származó bevételével szemben költségként már elszámolt):
a) a megszerzésre fordított összeget, és az ezzel összefüggő más kiadásokat;
b) az értéknövelő beruházásokat;
c) az átruházással kapcsolatos kiadásokat.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 30., szombat 13:06
https://adozona.hu/szja_ekho_kulonado/2 ... otelezettstubatibi írta: Sziasztok, gyors kérdés.
Ha egy autó 2 éve 5.600.000 forintért vásárolva, most 6.300.000 forintért lesz eladva, kell adót befizetni utána? Nem nagyon találok releváns választ.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem