HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 31., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. július 31., vasárnap 10:50
Valoban jo jatekos. Viszont van ket dolog, ami nagyon bekorlatozza. Az egyik az utolso passzok, dontes hozatalok, illetve a serulekenysege. Kiderul, egyelore egy serulekeny di maria.realistahuni írta:Nézegettem én is az utóbbi időben, brutál ahogy könnyedén megy keresztül 2-3 védőn. És nem nagyon van gyengébbik láb.hehetheoriginal írta: Nem újdonság, de dembi mennyire gecijo jatekos bazzeg, osszeteheti csavi meg az egesz koszos banda a kezet, hogy meg ott jatszik, az egyetlen extra az egesz bagazsban
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 31., vasárnap 10:48
Dest kárára, mint kezdő vagy ha amaz sérült?'shutterisland írta: dembele olyan, mint egy gyerek a jatszoteren, mindent osztonbol.![]()
araujo pedig ugy nez ki, jobbhatvedkent lesz hasznalva.
a sebessege mondjuk meg a termetehez kepest is megvan, de neha kisse komuvesnek tunik ott.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 31., vasárnap 10:45
Nézegettem én is az utóbbi időben, brutál ahogy könnyedén megy keresztül 2-3 védőn. És nem nagyon van gyengébbik láb.hehetheoriginal írta: Nem újdonság, de dembi mennyire gecijo jatekos bazzeg, osszeteheti csavi meg az egesz koszos banda a kezet, hogy meg ott jatszik, az egyetlen extra az egesz bagazsban
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 31., vasárnap 9:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. július 31., vasárnap 9:28
Isten tartsa meg jo szokasait es maradjon csak Dambulancehehetheoriginal írta: Nem újdonság, de dembi mennyire gecijo jatekos bazzeg, osszeteheti csavi meg az egesz koszos banda a kezet, hogy meg ott jatszik, az egyetlen extra az egesz bagazsban
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 31., vasárnap 9:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 30., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 19:29
De amúgy nem követed, vagy nem érdekel? Mert nem ugyanaz. A mi életünket sem befolyásolja a gyakorlatban, véleményünk ettől még van, ezért lógunk a fórumon.'shutterisland írta:szerintem nem jol jott at a mondandom.A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.
ha laporta eladja a tv jogokat vagy tudom is en mit okoskodik a konyvelokkel, azzal az en eletemben nem tesz kart.
nem en fizettem messi csillagaszati fizuit vagy nem az en penztarcam banta azt, hogy pl griezmann felsult, stb.
ellenben peldaul a politika mas, ha az ember mo-n lakik, es peldaul adokat emelnek vagy szivatjak a nepet, mikozben masok gazdagszanak vagy "a templomot felujitjak es nagyfero jon a falunapra" , az mar szemelyes erintettseg.
nem azt mondom, hogy ignoralom ezeket a dolgokat, de iteletet mondani (foleg a jogi dolgokban, lasd barto vagy rosell esete) nem az en dolgom es kompetenciam es nekem pl nem okoz almatlan ejszakat, hogy ha spotify camp nou lesz a camp nou vagy pl uj mezszponzor jon.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 30., szombat 19:19
szerintem nem jol jott at a mondandom.A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 17:08
Én imádnám, ha igazad lenne, de én úgy gondolom, hogy ekkora kaliber nem tud bukni, mi sem buknánk hasonló helyzetben.zsuninnyo írta:Csak szemleltetni szerettem volna azzal, nem parhuzamot vonni (nem egy fajsulyu a dolog). De az alap igazsaggal egyetertek, mindenki mas, azt szeret amit akar. Szerintema barca most uti az utolso szegeket a koporsojaba, es mindenki tapsol hozza, ami az elmult evek nagypofaju viselkedese utan tetszik.Donát írta:
Hát nem tudom. Értem amit mondasz, és kétségtelenül van benne igazság, de ettől még nem várható el az egyéntől, hogy mindenben a politikát nézze, és ezen kattogjon. Ez végső soron csak egy szórakoztatoipari termék, hiába az egyik legnagyobb kultúrális hatású.
Meg eleve nem lehet párhuzamba állítani a barca gazdasági döntéseit a katari vb-vel. Azért katalánéknál nem emberek kerülnej rabszolga sorsa és halnak meg, a másiknál csak irritáló a nagy pofájuk, meg hogy maguknak mondanak ellent, de azért bem ugyanolyan a fajsúlyos a kettő.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 30., szombat 16:48
Csak szemleltetni szerettem volna azzal, nem parhuzamot vonni (nem egy fajsulyu a dolog). De az alap igazsaggal egyetertek, mindenki mas, azt szeret amit akar. Szerintema barca most uti az utolso szegeket a koporsojaba, es mindenki tapsol hozza, ami az elmult evek nagypofaju viselkedese utan tetszik.Donát írta:Hát nem tudom. Értem amit mondasz, és kétségtelenül van benne igazság, de ettől még nem várható el az egyéntől, hogy mindenben a politikát nézze, és ezen kattogjon. Ez végső soron csak egy szórakoztatoipari termék, hiába az egyik legnagyobb kultúrális hatású.zsuninnyo írta:
Teljes mertekben szamonkerheto a foci is ugyanugy az egyenen. Ha a PSG senkit nem erdekelne, nem lenne nezo, es a jatekosok is leszarnak, akkor nem tortenne az, ami. Ha a vb-re azt mondanak az emberek, hogy bocs, egyreszt milliardokert megvett rendezes, masreszt a rabszolgamunkaban meghalt emberek es a teli diopont ami szembekopi a hagyomanyokat mar sok, es mindenki megalljt mondana, akkor nem lenne az ami.
Csak az eletkepes, amire van kereslet es a kereslet az emberek, akiknek az egyeni dontese az, hogy nekik ez kell.
Meg eleve nem lehet párhuzamba állítani a barca gazdasági döntéseit a katari vb-vel. Azért katalánéknál nem emberek kerülnej rabszolga sorsa és halnak meg, a másiknál csak irritáló a nagy pofájuk, meg hogy maguknak mondanak ellent, de azért bem ugyanolyan a fajsúlyos a kettő.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 16:11
Hát nem tudom. Értem amit mondasz, és kétségtelenül van benne igazság, de ettől még nem várható el az egyéntől, hogy mindenben a politikát nézze, és ezen kattogjon. Ez végső soron csak egy szórakoztatoipari termék, hiába az egyik legnagyobb kultúrális hatású.zsuninnyo írta:Teljes mertekben szamonkerheto a foci is ugyanugy az egyenen. Ha a PSG senkit nem erdekelne, nem lenne nezo, es a jatekosok is leszarnak, akkor nem tortenne az, ami. Ha a vb-re azt mondanak az emberek, hogy bocs, egyreszt milliardokert megvett rendezes, masreszt a rabszolgamunkaban meghalt emberek es a teli diopont ami szembekopi a hagyomanyokat mar sok, es mindenki megalljt mondana, akkor nem lenne az ami.Donát írta:
A te példád politika, ott azért jobban számonkérhető az egyén nem törődömsége, de még ott sem teljes nértékben. Viszont shutter szerintem elég világosan ki lehet olvasni a sorok közül, hogy nem fordít annyi időt erre a hobbijára, hogy a pályán túli dolgokról moralizáljon. Vannak fontosabb dolgok is az életben a focinál, talán még jobban is élvezi, akinek nem "hardcore fotelszurkoló módon" képezi az élete részét, hanem csak a 90 perceket követi. Én pl kis túlzással majdnem jobban élvezem a meccsek közti cirkuszt, mint magát a 90 percet, ettől egyikünk sem lesz jobb vagy rosszabb a másiknál, csak simán ebben sem vagyunk egyformák. Alapvetés, hogy nincs ezzel semmi baj, mégis mindig súlykolni kell.
Csak az eletkepes, amire van kereslet es a kereslet az emberek, akiknek az egyeni dontese az, hogy nekik ez kell.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 30., szombat 14:59
Teljes mertekben szamonkerheto a foci is ugyanugy az egyenen. Ha a PSG senkit nem erdekelne, nem lenne nezo, es a jatekosok is leszarnak, akkor nem tortenne az, ami. Ha a vb-re azt mondanak az emberek, hogy bocs, egyreszt milliardokert megvett rendezes, masreszt a rabszolgamunkaban meghalt emberek es a teli diopont ami szembekopi a hagyomanyokat mar sok, es mindenki megalljt mondana, akkor nem lenne az ami.Donát írta:A te példád politika, ott azért jobban számonkérhető az egyén nem törődömsége, de még ott sem teljes nértékben. Viszont shutter szerintem elég világosan ki lehet olvasni a sorok közül, hogy nem fordít annyi időt erre a hobbijára, hogy a pályán túli dolgokról moralizáljon. Vannak fontosabb dolgok is az életben a focinál, talán még jobban is élvezi, akinek nem "hardcore fotelszurkoló módon" képezi az élete részét, hanem csak a 90 perceket követi. Én pl kis túlzással majdnem jobban élvezem a meccsek közti cirkuszt, mint magát a 90 percet, ettől egyikünk sem lesz jobb vagy rosszabb a másiknál, csak simán ebben sem vagyunk egyformák. Alapvetés, hogy nincs ezzel semmi baj, mégis mindig súlykolni kell.zsuninnyo írta:
A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 30., szombat 14:58
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 13:54
A te példád politika, ott azért jobban számonkérhető az egyén nem törődömsége, de még ott sem teljes nértékben. Viszont shutter szerintem elég világosan ki lehet olvasni a sorok közül, hogy nem fordít annyi időt erre a hobbijára, hogy a pályán túli dolgokról moralizáljon. Vannak fontosabb dolgok is az életben a focinál, talán még jobban is élvezi, akinek nem "hardcore fotelszurkoló módon" képezi az élete részét, hanem csak a 90 perceket követi. Én pl kis túlzással majdnem jobban élvezem a meccsek közti cirkuszt, mint magát a 90 percet, ettől egyikünk sem lesz jobb vagy rosszabb a másiknál, csak simán ebben sem vagyunk egyformák. Alapvetés, hogy nincs ezzel semmi baj, mégis mindig súlykolni kell.zsuninnyo írta:A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.'shutterisland írta: lehet azert, mert allandoan a gep es tv elott ulo tinikent egyfeszt a focin es barcan porogtem es kozben felnottem...nem tudom mi az oka, de engem egy jo ideje mar rohadtul nem erdekelnek a hatterdolgok a fociban.
ki mennyibe kerul, kinek mennyi a fizuja, ki mit nyilatkozgat, telen lesz e a vb, kit fizetnek le az arabok az uefanal, stb.
amikor tudok, leulok egy meccs ele, 90 percig elvezem, szurkolok a jo focinak, a goloknak, a dramanak.
ha a barca jatszik, akkor nyilvan szurkolok, akkor is, ha suarez-messi-neymar van meg akkor is mikor abde-braithwaithe-depay.
termeszetesen vannak dolgok, amik nem szimpatikusak, de oszinten szolva nem igazan befolyasol.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 30., szombat 13:07
Szerintem rossz oldalrol kozelited meg. Nem arrol volt szo, hogy Lewa a Barca kedveert elhagyta a Bayernt, hanem Lewa es az edzo kozott voltak konfliktusok, az ugynoke es a vezetoseg ugyancsak nem tudott megegyezni ezert valtani akart. Nem emlekszem, hogy mi vagy a tobbi nagy csapat annyira versengett volna erte. A Barca volt az egyetlen komoly keroje, nem is nagyon volt mas lehetosege.Torquemada írta: Azt nem értem, hogyan tud ez a barca most ennyire vonzó lenni. Ahogy a nagy csavi felhív valakit, az azonnal eldob mindent, aki a kezében van, és már szalad is. Mindegy, hol játszik, mindegy, ki hívja. (Lewa, Kounde). Úgy vásárolnak, úgy jelentkeznek be mindenkiért, mintha khelaifi lenne az elnök.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 30., szombat 12:46
A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.'shutterisland írta: lehet azert, mert allandoan a gep es tv elott ulo tinikent egyfeszt a focin es barcan porogtem es kozben felnottem...nem tudom mi az oka, de engem egy jo ideje mar rohadtul nem erdekelnek a hatterdolgok a fociban.
ki mennyibe kerul, kinek mennyi a fizuja, ki mit nyilatkozgat, telen lesz e a vb, kit fizetnek le az arabok az uefanal, stb.
amikor tudok, leulok egy meccs ele, 90 percig elvezem, szurkolok a jo focinak, a goloknak, a dramanak.
ha a barca jatszik, akkor nyilvan szurkolok, akkor is, ha suarez-messi-neymar van meg akkor is mikor abde-braithwaithe-depay.
termeszetesen vannak dolgok, amik nem szimpatikusak, de oszinten szolva nem igazan befolyasol.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 30., szombat 12:37
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. július 30., szombat 9:58
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem